Şimdi Ara

Devil Bug GÖREVİ 34 llvll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar ben 34 lvl im ve dowhngta gezerken npc cileri dolaşıyodum ve tradercıda white flag satan sakallı dede de 100 tane devil bug görevi gördüm ve aldım vuruyom vuruyom çıkmıyo 100 tane white devil bug die bişi dio hala anlamadım cvp larınızı bekliyorum...,

• 34 lvl ysen s**** et o görevi zamanı geçmiş
    hem biraz zor çıkar
  • ooo o lwl 23 lerin görevi falan ya harbi salla
  • salla o görevi ben şimdi yeni char açtım 25 im 2 level çnce yapmıştım
    sen bu level de çıkartamassın
    yani çok zor çıkartırsıın salla o görevi
  • walla ben 23 lwl deyken 60 tane toplamştm kasada çok alchemy dolmuştu onlarla uğraşmamak için satayım dedim arada o görev içn topladığım şeyleride satmşm ya bu yüzden çok gıcığım o göreve hem biraz uğraştrr bence hiç girme
  • Mobları size mavi veya yeşil görünen görevleri yapmayın. Lvl 35 deki likör görevi hariç. Ticket sahibi iseniz onu da yapmayın. Sadece zaman kaybı olur. Levelinizin görevlerini yapın. Mobları gri olanları.
  • Az önce bende 33 lvl getir götür görevini yaparken dc oldum sonra sinirlenip questten çıktım çıkmaz olaydım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rogue 70 Level Skill Görevi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ticket sahibi olupda zaman ziyan olmasın isteyenler eski görevlerini yaparken ex share partiye girsinler ticket calışmaz

eskide kalmış bazı görevler ilerde alacağımız görevlerin açılmasını sağlayabiliyor bunuda dikkate almak lazım
  • walla çok zor görev miş yapana tam 5 saatte bittirdim ama inanamadım lvl atladım şaşırdım ex im fazlada yüksek degildi hala şaşknım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.