Şimdi Ara

[[>DeVeLoPeR Sremu<]] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
15.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DB ile Uğrasmak cok sıkıcı Bu gun Bow skillerinin % kacını yaptım bılmıyorum ama cok sıkıcı Cok kişi yaparsak yani biraz zevkli olabilir

Kısa ve öz arkadaşlar Time adam alıcaz
  •  [[>DeVeLoPeR Sremu<]]
     [[>DeVeLoPeR Sremu<]]

Bir kac Ss..

• banada pmden nasıl yükleyeceğimi dosyaları falan atsanıza
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLiM KaFKeF

MultiPlayer Fix
     [[>DeVeLoPeR Sremu<]]

[Combo]
     [[>DeVeLoPeR Sremu<]]

[Canavar Artık Saldırıyor]
     [[>DeVeLoPeR Sremu<]]

[Pot Kullana Biliyorsunuz]
     [[>DeVeLoPeR Sremu<]]

Vuruşlar Orjdaki gibidir ama suan sadece Bizim girdigimiz veriler yetmiyor bu yuzden cogu skill eksik
    pot içince can basmaktadır veya mana skill kullanınca mana gidiyor mana bittince hata veriyor
    auto potda test edildi çalışıyor
    Girilen veri :
    Heuksal %90
    Bicheon %20
    Bow %10

Yavaş yavaş hepsini giriyoruz ama tek başına zor oluyor... database hakkında yardımcı olmak isteyen arkadaşlar pm atabilirler

one bea urıde meteor inio ilk defa gordum :D

• o cerberus
    uri degil
  • az once
    efectleri yapmaya basladım sırayla hepsi yapılacaktır

[[>DeVeLoPeR Sremu<]]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alm.oz -- 6 Ağustos 2008; 1:01:57 >
  • ya bekliyemicem hade uyanın up up up
  • @turumaji
    pm attım

hala database için adam arıyoruz.
  • hala cewap bekliom senden....
  • Bu konu inmesin ... up :NOT: bu zaten yapılmıs vaziyette bu kadar zahmete bosa giriyorsunuz

Fakat 6-7 Kiside Lag olmaya baslıyor ve herkes gm komutu yazmaya calıstıgı ıcın durmadan hata veriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0!!Obbs!!0

Bu konu inmesin ... up :NOT: bu zaten yapılmıs vaziyette bu kadar zahmete bosa giriyorsunuz

Fakat 6-7 Kiside Lag olmaya baslıyor ve herkes gm komutu yazmaya calıstıgı ıcın durmadan hata veriyor

yapılmış vaziyette? nerde yapıldı bunlar?
    (emu olarak bahsediyorum)
  • quote:

quote:

Bu konu inmesin ... up :NOT: bu zaten yapılmıs vaziyette bu kadar zahmete bosa giriyorsunuz

Arkadasım sen galiba forum donanimdan baska hic bir forumu takip etmiyorsun yada gamerzplanet sitesinden haberin yok 50-55 kisinin sremu su var 5-6 tanesınde oynadım alman -isvicreli arkadaslarım oldu bi suru suan msnde konusuyoruz onlarda suan bnm umudum oyuncu kapasiteleri onların baglantısında bile 5-6dan sonra laglı ise biz bosa hayal kurmayalım derim ... Bu arada onlar bayaa yogunlastı bu is uzerine toplandırlar 50 kisiyi askın bi grup calısıyorlar rahat ol onlar yapınca arkadaslar banada tum dosyaları yollayacaklar ve anlatıcaklar ... bende Kendı serverımı kurup sıze assagı yukarı 137MB lik bi dosya upload etcem onu indirip oynucaz

NOT: 1.91 Clienti ile oynanıcak ... Europe Charlar Yok ... Lv Sınırı 90 Skıll sınırı 90 Rateleri dosyaları aldıktan sonra karar vercem yaklasın 1-2 ay ıcınde bı sonuc cıkar

• quote:

quote:

quote:

Arkadasım sen galiba forum donanimdan baska hic bir forumu takip etmiyorsun yada gamerzplanet sitesinden haberin yok 50-55 kisinin sremu su var 5-6 tanesınde oynadım alman -isvicreli arkadaslarım oldu bi suru suan msnde konusuyoruz onlarda suan bnm umudum oyuncu kapasiteleri onların baglantısında bile 5-6dan sonra laglı ise biz bosa hayal kurmayalım derim ... Bu arada onlar bayaa yogunlastı bu is uzerine toplandırlar 50 kisiyi askın bi grup calısıyorlar rahat ol onlar yapınca arkadaslar banada tum dosyaları yollayacaklar ve anlatıcaklar ... bende Kendı serverımı kurup sıze assagı yukarı 137MB lik bi dosya upload etcem onu indirip oynucaz

NOT: 1.91 Clienti ile oynanıcak ... Europe Charlar Yok ... Lv Sınırı 90 Skıll sınırı 90 Rateleri dosyaları aldıktan sonra karar vercem yaklasın 1-2 ay ıcınde bı sonuc cıkar

arkadaşım yanlışın var o emulator degil jsro server files onu calistiramazlar cunku dosyalar eksik tum dosyaların resimlerini gösterdiler ragzone ve gamerzplanetde bi ton gm tools baska baska .exe ler var onla calistiramazlar

ben bunları yapıyosam en azından bişiler yapıp duruyorum evde boş boş oturmaktan iyidir
    baskasının elini bekliycegime kendim yazarım daha iyi

• Hacı o jsro dedigin ayrı bir bolum site Degismeden onceyi takip etcektin o zmnlar manyaktı da sımdı derlendı toplandı bıraz...

]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [B]ertu -- 6 Ağustos 2008; 16:32:31 >
  • @0!!Obbs!!0
    Hadi diyelim dediklerin dogru 1-2 ay icinde cıkıcak gamerzplanet e baktım
    adam usro diyo 100 lvl var diyo bilmem ne bilmem ne diyo sunlar calisiyo diyo peki hani video hani bişiler yani adam tek yazı yazmış bunlar bunlar var diye
    bi kanıt göstermeden bende derim orj sro files bende var hepsi calisiyo

anlıycan bi iki bişi olsa ortalıkta

bende cıkmasına karsı degilim bu işten kurtuluruz.
    ama yani ortalıkta bi kanıt yok bişi yok
    varsa gösterde görelim
  • quote:

az once
    efectleri yapmaya basladım sırayla hepsi yapılacaktır

[[>DeVeLoPeR Sremu<]]

Mastery total 630/300

Tebrikler walla. Süper olmuş

• quote:

Orjinalden alıntı: gsliyim

quote:

MultiPlayer Fix
     [[>DeVeLoPeR Sremu<]]

[Combo]
     [[>DeVeLoPeR Sremu<]]

[Canavar Artık Saldırıyor]
     [[>DeVeLoPeR Sremu<]]

[Pot Kullana Biliyorsunuz]
     [[>DeVeLoPeR Sremu<]]

Vuruşlar Orjdaki gibidir ama suan sadece Bizim girdigimiz veriler yetmiyor bu yuzden cogu skill eksik
    pot içince can basmaktadır veya mana skill kullanınca mana gidiyor mana bittince hata veriyor
    auto potda test edildi çalışıyor
    Girilen veri :
    Heuksal %90
    Bicheon %20
    Bow %10

Yavaş yavaş hepsini giriyoruz ama tek başına zor oluyor... database hakkında yardımcı olmak isteyen arkadaşlar pm atabilirler

one bea urıde meteor inio ilk defa gordum :D

ne adamsın yha oyundan anlamadıın ortada o meteor indirio dediin uniq CERBERUS öğrende gel oyunu

• @AlimKafKef ben bizzat Sremularda oynadım kardeş . 5-6 kisi oynuyorduk pvp fln acıktı moblar vardı spawnlar hersey ok fakat online (cok oyunculu ) oynanmıyordu bunun icin host dan bisiler varmıs engelleyen bunları farklı dosyalarla degistiricekler yani suan oyun tam iste [B]ertu arkadasımızında dedigi gibi eskiden Bir suru sremu download linki vardı ama sımdı kaldırmıslar . Suan online olarak yapıyorlar benim 5-6 arkadsım icinde onlardan her gun bılgı alıyorum assagı yukarı bisiler orenıyorum.

Bitince dosyaları alcam fakat almancayı turkceye cevirmem gerek o biraz zaman alıcak cunku bı suru gorew fln var bi suru NPC fln yani bayaa bi uzun iş.

Eger almanca oynarız dıyorsanız ben ztn kendiminkini almanca olarak cıkartırım yani onlarla aynı zamanda ...

Fakat onu turkce yapsak iyi olr ben Language dosyaasını (Lang.) sallarım senle beraber ugrasırız

• quote:

@AlimKafKef ben bizzat Sremularda oynadım kardeş . 5-6 kisi oynuyorduk pvp fln acıktı moblar vardı spawnlar hersey ok fakat online (cok oyunculu ) oynanmıyordu bunun icin host dan bisiler varmıs engelleyen bunları farklı dosyalarla degistiricekler yani suan oyun tam iste [B]ertu arkadasımızında dedigi gibi eskiden Bir suru sremu download linki vardı ama sımdı kaldırmıslar . Suan online olarak yapıyorlar benim 5-6 arkadsım icinde onlardan her gun bılgı alıyorum assagı yukarı bisiler orenıyorum.

Bitince dosyaları alcam fakat almancayı turkceye cevirmem gerek o biraz zaman alıcak cunku bı suru gorew fln var bi suru NPC fln yani bayaa bi uzun iş.

Eger almanca oynarız dıyorsanız ben ztn kendiminkini almanca olarak cıkartırım yani onlarla aynı zamanda ...

Fakat onu turkce yapsak iyi olr ben Language dosyaasını (Lang.) sallarım senle beraber ugrasırız

ya birader bana o 100 lvl diyenlerin senin bahsettigin o server dosyaları için bi kanıt göstersene?

niye bende şimdi desem ksro server files elimde 1-2 ay içinde vericem dosyaları ben bişi göstermeden bunu desem kim inanır bana?

he 2-3 yıl oncede bundan onceki sremu ile ben server acıcam ben yapıcam diyenlerde vardı joymaxdan izin bekliyoruz diyenlerde vardı noldu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alm.oz -- 6 Ağustos 2008; 19:43:54 >

• kardeş senin okudugun dosyalarla ilgisi olmayan kisiler yapıyor suan kanıt gosteremem cunku adamlar coklu oyuncu baglantısı ıcın calısıyor olmazsaa bir suru server acıcaz diyorlar ...

Bunun tek kanıtı gamerzplanet i eskiden bilenler yani sremulara girip oynuyordk spawn fln hersey vardı lvl atlama dahil ... hersey
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.