Şimdi Ara

Devamsızlık Hakkında Veli Dilekçesi Yardım Edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
3
Favori
15.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler okul geçmişe dönük veli dilekçesi kabul ediyormus nasıl yazılmalı yarına 3-4 tane götürmem lazım hepsine ne yazmamız lazım ? teşekkürler.

Edit: Arkadaşlar bugün için 1 tane vermiştin izinli : 1 yazıyorum özürsüz devamsızlıktan düşmemiş nasıl olacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duayen00 -- 10 Nisan 2014; 18:15:21 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Veli İzin Dilekçesi Devamsızlık

Eğitim öğretim dönemi boyunca öğrencilerin derslere devam etmesi zorunludur. Ancak bazı durumlarda öğrenciler, sağlık sorunları, ailevi nedenler veya resmi etkinlikler gibi sebeplerle okula devam edemeyebilirler. Bu durumlarda veliler, öğrenciler adına devamsızlık dilekçesi yazarak okul yönetimine sunmalıdır.

Öğrenci Devamsızlık Dilekçesi Nasıl Yazılır?

Öğrenci devamsızlık dilekçesi, resmi bir evrak olduğu için aşağıdaki bilgilere yer verilmelidir:

• Öğrencinin adı, soyadı ve sınıfı
    • Devamsızlık yapılan günler ve saatler
    • Devamsızlığın nedeni
    • Veli bilgileri (adı, soyadı, imzası)

Dilekçe, okul müdürüne veya müdür yardımcısına hitaben yazılmalı ve okulun resmi yazı formatına uygun olmalıdır.

Devamsızlık Dilekçesi Örneği

Okul Müdürlüğü'ne

Tarih: [Tarih]

Konu: Öğrenci Devamsızlık Dilekçesi

Sayın Müdürüm/Müdürüm Yardımcım,

Oğlum/kızım [Öğrencinin Adı Soyadı], [Sınıfı] sınıfı öğrencisidir. [Devamsızlık başlangıç tarihi] - [Devamsızlık bitiş tarihi] tarihleri arasında [Devamsızlık nedeni] nedeniyle okula devam edememiştir.

Bu süre zarfında öğrencim, [Öğretmen adı] öğretmeniyle iletişime geçerek devamsız kaldığı derslerin notlarını almıştır. Ayrıca konuları ek olarak çalışarak telafi edecektir.

Öğrencimin devamsızlığına izin vermenizi rica ederim. Gereken belgeler ekte sunulmuştur.

İlginiz için teşekkür ederim.

Saygılarımla, [Veli Adı Soyadı] [İmza]

Ekler:

• Sağlık raporu (sağlık sorunları nedeniyle devamsızlıkta)
    • Ailevi nedenlere ilişkin belge (ailevi nedenler nedeniyle devamsızlıkta)
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aynı sorun takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öğrencim rahatsızlığından dolayı okula gelememiştir de salla bişiler
  • ,... Müdürlügüne

,... Sınıfındaki ..... Numaralı .... Adlı .... Tarihinde .... Sebepten ötürü okula gelmemiştir izinli sayılmasını arz ederim
    Sağ alta veli adı soyadı imza
    Sol alta adres ve telefon numarası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer YGS den öncesi ise mazerete sınav izni yaz ben sınav izni yasıp 10 gün gitmedm okula. YGS den sonra ise BAĞSUR Ameliyatı , hastalık,vs bişiler yaz.

EDİT. biz dilekçeyi okuldan alıyorduk hazır şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeartBeats -- 10 Nisan 2014; 17:17:33 >
  • Benimde geçmişe dönük dilekçe vermem gerek.9 oldu
  • upupupup konuya bakın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • upupupupup
  • VELİ BEYANIDIR
    OKUL İSMİ
    FATİH/İSTANBUL
    Okulunuz...... sınıfı ..... Nolu öğrencisi ........ 21/1/2014 tarihinde rahatsızlığı sebebi ile okula göndermedim.
    07/09/2013 tarih ve 28758 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan “MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
    ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ” Madde36 (7) fıkrası gereğince yukarda belirttiğim
    tarihte izinli sayılması için gereğini arz ederim.

veli ismi
  • Kağıdın üst tarafına büyük harflerle:
    OKUL İSMİ LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE

1/2 parmak boşluk bırak ve şunu yaz:

Velisi bulunduğum aşağıda bilgileri yazılı okulunuz öğrencisi (isim-soyisim) hastalığı sebebiyle (tarih) tarihinde okula gelememiştir.

Öğrencimin belirtilen tarihte izinli sayılmasını arz ederim.

Soğ alta:

Öğrenci Bilgileri (altını çiz)
    Adı Soyadı:
    Sınıfı:
    Numarası:

Öğrenci Bilgilerimin Altına:

Veli Bilgileri (altını çiz)
    Adı Soyadı:
    Tel:
    Adres:

Öğrenci Bilgilerim en sağına:

Dilekçenin yazılma tarihini yaz. Bugün yazıyorsan "03.03.2014"
    Altına Veli İmza yaz ve velin imza atsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler müdüre kantinle ilgili bi dilekçe yazıp imza toplıycaz . Bi bardak sıcak suyu 75 kuruşa satıyolar sonra niye böyle bu dedim , git alma o zaman dedi bi daha vermiyosunuz buna dedi . Sınıfları dolaştım imza atmam diyen yok . Okulda kantine rakip yok , okula en yakın market , büfe 2 km ilerde . Adam mike mike alcaklar diye 1 e 3 diyor . Fiyatları kontrol etmeleri için vericez dilekçeyi yani müdüre. Yardım edin işe yarar mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.