Şimdi Ara

Devamsızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Circassian81 -- 31 Mayıs 2016; 3:50:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Leo Messi 10

Kız konusu olsa 2 sayfa olmustu bile bi yardım eden yok

Neye yardım edelim o kadar devamsızlık yaparken bilmiyor muydun böyle olacagini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Lonely

quote:

Kız konusu olsa 2 sayfa olmustu bile bi yardım eden yok

Neye yardım edelim o kadar devamsızlık yaparken bilmiyor muydun böyle olacagini

Yardım edin dediğim bi fikir verin nabıyım dünle pazartesi için rapor mu almalıyım yada okula para mı vermeliyim

Edit: Birde geç başladım okula 9. sınıfım derslerimde o kadar kötü değil

Okula para verirsen bir de ustune disiplinlik olursun aman

Valla 20 olmadıysa kar kis demeden gidicen her gun. Geçtiyse geriye donuk rapor almaya calis. Alamaxsan da bi şey olmaz gitme bu sene artık seneye devam et

• Geçmişe rapor veriyorlar mı ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaMeSsO

Geçmişe rapor veriyorlar mı ki ?

Bazı aile hekimleri risk alıp veriyorlar ama hepsi bunu yapmaz benim anlamadığım nasıl bu kadar devamsızlık yapıyorsunuz okulun bitmesine 1 ay kaldı 5 gün raporsuz 1 gün raporlu devamsızlığım var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GaMeSsO

Geçmişe rapor veriyorlar mı ki ?

1 Hafta geçmeden alınabiliyor diye biliyorum olmadı özel hastaneden alırız anlamadığım benim geçen hafta çarşamba günü 16 gün çarşambada gittim okula perşembede cuma kar tatili oldu pazartesi salı gitmedim nasıl 20 oluyo

Daha önce yaptığın devamsızlıklar hemen girilmemiştir bunlarda dahil edilerek girilmiştir yok yazıldığın tarihlere bak gidip gitmediğini hatırlamaya çalış

• Ne parası vericeksin okula ! Okulun rüşvetçimi senin yok yazılma diye paramı alıyorlar öğrencilerden yada böyle bir taleplerimi var . 16 gün okula gitmediğin zamanları düşün şimdi mutlumusun . Gönlümden geçen ne biliyormusun devamsızlıktan sınıfta kalman . Yahu daha 1. dönem koca bir dönemin daha var 16 gün olmuş diyorsun nasıl beceriyorsunuz bunları aklım inanki almıyor. Bu arada 2 derse görüşme olmadığın için giremediğin belli müdüre iletirsen durumu yok yazılmışım siz kağıt vermiştiniz diye yanlış yazıldığın 2 dersi yoklamadan silerler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASKERLİK MUAFİYET
    4 hafta önce açıldı
    ÜNİVERSİTE DEVAMSIZLIK HAKKI
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizim okulda 50 liraya 1 gün devamsızlık siliyolar.

• tamamda kalıyosun şuan annen veya babanla gidicen onu 19a çekicen sonra full gidicen yapıcak bişi yok tarih geçtimi eski devamsızlıklarda silinmez riske atma
  • Bizim okulda böyle 1 gün yarım gün ile kalanların devamsızlıklarını siliyorlarmış bunu öğrenmişler soruşturma görmüş geçen yıl okul bu yıl okulun başında dendi gözünüzün yaşınıza bakmayın kalırsınız adam akıllı okulunuza gelin gidin dediler :D daha geçen ay 127 kişi devamsızlıktan kalmış
  • 1 sene daha kaldın kardeş boşver gitme
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xPhoenixx

1 sene daha kaldın kardeş boşver gitme

1 Sene daha kaldın derken daha önce hiç kalmadım ki hem daha dur ya korkutma doktora okula falan gidelim veli galiba dilekçe yazıp gelmediği bazı günleri sildirebiliyomus

yalan onlar kardeş kaldın sınıfta
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Bizim okulda böyle 1 gün yarım gün ile kalanların devamsızlıklarını siliyorlarmış bunu öğrenmişler soruşturma görmüş geçen yıl okul bu yıl okulun başında dendi gözünüzün yaşınıza bakmayın kalırsınız adam akıllı okulunuza gelin gidin dediler :D daha geçen ay 127 kişi devamsızlıktan kalmış

Çorluda mısınız ?

Evet

• quote:

quote:

quote:

quote:

1 sene daha kaldın kardeş boşver gitme

1 Sene daha kaldın derken daha önce hiç kalmadım ki hem daha dur ya korkutma doktora okula falan gidelim veli galiba dilekçe yazıp gelmediği bazı günleri sildirebiliyomus

yalan onlar kardeş kaldın sınıfta

cumaya kadar e okulun yeni ss'ni atarım tabi düşürürsem

e okuldan yazılan devamsızlık bir daha silinmiyor boşa çabalama

• ARKADAŞLAR sabancı holding grup iştiraki mi EVETMİ HAYIRMI ? YARDIM LÜTFEN
  • Herkes senin geçtiğin yerlerden geçiyor. Şimdi ilk yapacağın, bana da zamanında demişlerdi ama derslerini aksatmamak. Evet çok zor bir durum doğrudur ama madem bir şeyler yapacaksın bazı şeylerine güvenmen gerek. Misal okuldaki müdür yardımcısıyla benim aram çok iyiydi. Gerçi herkesin iyiydi lisede. Adam ben demeden raporludan yediriyordu devamsızlıkları. Böyle yardım edenin yoksa daha da titiz olman gerek okula gitmeme konusunda.

Git okula, arka sırada dur yat ne bileyim bir şeyler yap. Daha yolun başındasın hiçbir şey kaybetmezsin derslerde uyuyarak. İnan bak çok ciddiyim. Son sene kastırmayla bile çok iyi yerlere gelenler var. Başlarda kendini terbiyelemen gerek. Bunu da okula giderek ama derslerde kendini rahat tutarak, acaba uyusam hoca kızarmı demeyerek yapmalısın. Sana kötü örnek oluyor gibi duruyor olabilirim ama bunu okuyan herkimse o durumda birinin psikolojisini çok iyi bilemez. Git desem adam yine gitmeyecektir. Alışkanlık ve hastalık arası bir durum diyebiliriz.

Ezcümle, dostum git derslerine ama illa derslerde aktif olman gerek değil. Sınıfın huzurunu bozmayacak şekilde istediğin şeyi yap.

• 20,5 olursa atılırsın. Hergün gideceksin artık. Benimde 17.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

Herkes senin geçtiğin yerlerden geçiyor. Şimdi ilk yapacağın, bana da zamanında demişlerdi ama derslerini aksatmamak. Evet çok zor bir durum doğrudur ama madem bir şeyler yapacaksın bazı şeylerine güvenmen gerek. Misal okuldaki müdür yardımcısıyla benim aram çok iyiydi. Gerçi herkesin iyiydi lisede. Adam ben demeden raporludan yediriyordu devamsızlıkları. Böyle yardım edenin yoksa daha da titiz olman gerek okula gitmeme konusunda.

Git okula, arka sırada dur yat ne bileyim bir şeyler yap. Daha yolun başındasın hiçbir şey kaybetmezsin derslerde uyuyarak. İnan bak çok ciddiyim. Son sene kastırmayla bile çok iyi yerlere gelenler var. Başlarda kendini terbiyelemen gerek. Bunu da okula giderek ama derslerde kendini rahat tutarak, acaba uyusam hoca kızarmı demeyerek yapmalısın. Sana kötü örnek oluyor gibi duruyor olabilirim ama bunu okuyan herkimse o durumda birinin psikolojisini çok iyi bilemez. Git desem adam yine gitmeyecektir. Alışkanlık ve hastalık arası bir durum diyebiliriz.

Ezcümle, dostum git derslerine ama illa derslerde aktif olman gerek değil. Sınıfın huzurunu bozmayacak şekilde istediğin şeyi yap.

Sorunda orda ya ben sınıfa gider en arkada otururdum yatar uyurdum falan ama sınıftakiler huzurumu bozuya ikide bir sigara parası istiyolar çoğu kalmış zaten koskoca adamlar bişeyde diyemiyorum bütün sınıf sigara içiyo gelen giden artislik yapıyo sınavlarda kendi kafalarına göre oturma düzeni yapıyolar rahatsız oluyorum ilkokulda okuldan kaçmıslığım yok bu sene bi gün bi kaçtım devamı geldi zaten ailem 16 biliyodu 2 gün daha kaçtım 18 olması gerekirken 20 olmus devamsızlıklarda her gün düzenli olarak girliyor e okula bugün annemle gidip geçen çarşamba günki devamsızlığı sildiricem zaten okuldaydım ilk iki derse müdürün yanında olmadığım için girmemistim oda kağıt verdi zaten ama yok yazılmısım

Ne güzel derdini anlatabiliyorsun, bunları ailene ve ailenden sonra ilk anlatacağın rehber hocana anlat. Daha sonra rehber hocana durumu izah ederken, müdür ya da müdür yardımcısıyla konuşup senin sınıfını değiştirmelerini iste. İnan az önce yazdığını okurken gerildim. Sigara parası mı istiyorlar senden? Tiplere bak. Neyse dostum, ilk işin rehber hocana git ve sınıfını değiştirmek istediğini izah et. Sebepleri olarak sigara olayından bahset zaten gayet geçerli bir sebep. Diğer sınıflarda öyleyse eğer, yapacağın bir şey yok. Ama en azından gayret et. Sende mi onlar gibi olmak istiyorsun?

Sen de kalırsan, sen de ilerde belki o senden sigara parası isteyen tipsizler gibi olacaksın? Ne farkın kalacak sen sınıfta kalırsan sigara içmesen bile bir başka yeni gelen bir öğrenci sen de kalmış olduğun için sana da öyle gözle bakacak, sen ondan sigara parası istemesen bile adın sınıfta kalmışa çıkacak. Senin şu halindeki gibi küçük arkadaşlarına kötü bir görüntü vermek istemezsin değil mi? Kafandaki o senden sigara parası isteyen tipsizlerin profillerini düşün biraz, onların yerinde olmamak istiyorsun değil mi? O zaman gayret etmelisin ve rehber hocanla görüşmeli, sınıfını değiştirmeli ve en azından okula gitmelisin.

Bu arada e-okuldaki devamsızlıkları düşürebiliyorsun ama buna güvenme. Bir yaparlar iki yaparlar üçünceye hiçbir sebebin olmaz düşürmek için. Para da kesmez. Nasıl senin sınıfında kalanlar var, demek ki onlara da acımıyorlar, sana da acımazlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Herkes senin geçtiğin yerlerden geçiyor. Şimdi ilk yapacağın, bana da zamanında demişlerdi ama derslerini aksatmamak. Evet çok zor bir durum doğrudur ama madem bir şeyler yapacaksın bazı şeylerine güvenmen gerek. Misal okuldaki müdür yardımcısıyla benim aram çok iyiydi. Gerçi herkesin iyiydi lisede. Adam ben demeden raporludan yediriyordu devamsızlıkları. Böyle yardım edenin yoksa daha da titiz olman gerek okula gitmeme konusunda.

Sorunda orda ya ben sınıfa gider en arkada otururdum yatar uyurdum falan ama sınıftakiler huzurumu bozuya ikide bir sigara parası istiyolar çoğu kalmış zaten koskoca adamlar bişeyde diyemiyorum bütün sınıf sigara içiyo gelen giden artislik yapıyo sınavlarda kendi kafalarına göre oturma düzeni yapıyolar rahatsız oluyorum ilkokulda okuldan kaçmıslığım yok bu sene bi gün bi kaçtım devamı geldi zaten ailem 16 biliyodu 2 gün daha kaçtım 18 olması gerekirken 20 olmus devamsızlıklarda her gün düzenli olarak girliyor e okula bugün annemle gidip geçen çarşamba günki devamsızlığı sildiricem zaten okuldaydım ilk iki derse müdürün yanında olmadığım için girmemistim oda kağıt verdi zaten ama yok yazılmısım

Ne güzel derdini anlatabiliyorsun, bunları ailene ve ailenden sonra ilk anlatacağın rehber hocana anlat. Daha sonra rehber hocana durumu izah ederken, müdür ya da müdür yardımcısıyla konuşup senin sınıfını değiştirmelerini iste. İnan az önce yazdığını okurken gerildim. Sigara parası mı istiyorlar senden? Tiplere bak. Neyse dostum, ilk işin rehber hocana git ve sınıfını değiştirmek istediğini izah et. Sebepleri olarak sigara olayından bahset zaten gayet geçerli bir sebep. Diğer sınıflarda öyleyse eğer, yapacağın bir şey yok. Ama en azından gayret et. Sende mi onlar gibi olmak istiyorsun?

Sen de kalırsan, sen de ilerde belki o senden sigara parası isteyen tipsizler gibi olacaksın? Ne farkın kalacak sen sınıfta kalırsan sigara içmesen bile bir başka yeni gelen bir öğrenci sen de kalmış olduğun için sana da öyle gözle bakacak, sen ondan sigara parası istemesen bile adın sınıfta kalmışa çıkacak. Senin şu halindeki gibi küçük arkadaşlarına kötü bir görüntü vermek istemezsin değil mi? Kafandaki o senden sigara parası isteyen tipsizlerin profillerini düşün biraz, onların yerinde olmamak istiyorsun değil mi? O zaman gayret etmelisin ve rehber hocanla görüşmeli, sınıfını değiştirmeli ve en azından okula gitmelisin.

Bu arada e-okuldaki devamsızlıkları düşürebiliyorsun ama buna güvenme. Bir yaparlar iki yaparlar üçünceye hiçbir sebebin olmaz düşürmek için. Para da kesmez. Nasıl senin sınıfında kalanlar var, demek ki onlara da acımıyorlar, sana da acımazlar.

Bu sınıfa 15 tatile kadar devam edicem artık 15 tatildede nakil aldırıcam büyük ihtimal şu seneyi bi atlatıyım başka bişey istemiyorum size anlattıkları mı aileme anlatamıyorum işte sorunda orda açıcam bu konuyu okusunlar anlarlar belki neden kaçtığı mı

Ailene anlatmayı dene, zaten yanlış anlama ama nerede bir problem çıkıyorsa hep bu aile içinde fikirlerin ortaklaşa paylaşılamamasından dolayı çıkıyor. Kültürümüzde böyle bir yerleşke söz konusu değil ve gerçekten ben dahi yeni nesil sayılırken bizim için çok kötü bir durum. Özgüven aşılayamıyor bu yüzden kimse kendine bir birey olarak. Sebebi de aile içi iletişimsizlik.

Bence ailenden çekinmemelisin. Yaşımın ele verdiğince tek anladığım şey, insanın ailesinden başka güveneceği gerçek anlamda birisinin olmayışı. Eee güvendiğine de bir şeyini açıklayamıyorsan, pek de var olmanın bir anlamı yok. Yine yaratan bilir tabii ama bence konuşmayı dene. İlerde özgüvenin de artacak bu sayede ve iyi ki atılgan olmuşum diyeceksin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ameofonte

Ne parası vericeksin okula ! Okulun rüşvetçimi senin yok yazılma diye paramı alıyorlar öğrencilerden yada böyle bir taleplerimi var . 16 gün okula gitmediğin zamanları düşün şimdi mutlumusun . Gönlümden geçen ne biliyormusun devamsızlıktan sınıfta kalman . Yahu daha 1. dönem koca bir dönemin daha var 16 gün olmuş diyorsun nasıl beceriyorsunuz bunları aklım inanki almıyor. Bu arada 2 derse görüşme olmadığın için giremediğin belli müdüre iletirsen durumu yok yazılmışım siz kağıt vermiştiniz diye yanlış yazıldığın 2 dersi yoklamadan silerler.

Ben rüşvet falan vermek istemiyorum zaten sınıfta bi kaç kişi daha vardı böyle aidatı verdiler 10 güne düşürdüler devamsızlığı ben neden yap mıyım ?

Böyle bir şey varmıdır bilmiyorum eğer varsa ki (sanmam) , okulun bağlı bulunduğu ilçe milli eğitim müdürlüğü'ne gidip şikayet etmen bence en mantıklısı.Olay neryee varırı nereye gider bilinmez fakat düzgün bir iş yapmış olursun. Devamsızlık konusuna gelicek olursakta yukarıda arkadaşımın biri yazmş ailenle gidip eğer devamsızlığın 20 gün olduysa 19 güne düşürtebilirsen. Bundan sonra tam zaman devamsızlık yapmadan okulada gidebilrisin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.