Şimdi Ara

Devamı >> Bu üçünü barındıran bir telefon hala yok

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Devamı >> Bu üçünü barındıran bir telefon hala yok

Not:Satır sütün uyuşmazlığı yüzünden böyle bir çözümlede bu konuyu toplamış oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgr1907 -- 14 Haziran 2013; 22:31:00 >

• xperia z de haklısın ancak htc eski htc değil biraz araştırın o eski karmaşık düzen iptal bundan sonra güncelleme konusunda en az samsung kadar etkili olacaklardır onun içindirki htc one 3te 3 alabilecek bir cihaz s4 te kullanılan ses çipini biraz araştırın bakalım müzik konusunda gayet tatminkar ve kaliteli xperia z hem dış ses hem güncelleme olarak malesef haklısınız...
  • Iphone 5 Ben ipad kullandığım için iphone kullanmam ama iphone 5 bu ihtiyaçları karşılar. Ayrıca Htc One en azından 2 sene güncelleme alır. Ses kalitesi de çok iyi fakat kamera çok güvenilir bir kamera değil. Yani düşük ışıkta güzel fakat gündüzleri biraz vasat. GÜncelleme ile çok daha iyi olacağını belirtmiş Htc yetkilileri.(Bknz. Anasayfa Haberleri > Htc Merkez Ofisine giden Erdi Özüağ Videosu). S4 ise 3 açıdan da oldukça uygun fakat kamera çekim açısı çok düşük. Htc One'ı bırakın S3 ve S2'den bile daha dar bir alanı çekiyor.
  • Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim galaxy s4 te ki ses çipini hiç bilmiyorum araştırmadım eğer diğerlerine yetişebiliyorsa direk s4 almak için para biriktiricem

iPhone çok düz bir telefon hocam bt aktarımı yok daha telefonda özelleştirilebilir bir arayüzü yok yani beni çok daraltıyor (kullanıcıyı) yoksa 2008 iPod'umu çok seviyorum ama sırf müzik ekran en düşükte 2 hafta dinliyorum ama bu ikisini taşıma zor olmanın yanında birazda kovalaklık oluyor

Sonuç olarak ben galaxy s4 ün ses kalitesini bir araştırıyım HTC için güncelleme politikası çok can yaktı değişmesi (lazım) fakat değişirmi bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgr1907 -- 15 Haziran 2013; 0:32:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgr1907

Not:Satır sütün uyuşmazlığı yüzünden böyle bir çözümlede bu konuyu toplamış oldum

Htc one 4.2.2 güncellemesini aldı bile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_0017

quote:

hocam tabiki alıcak telefonu çıkalı ne kadar oldu ben uzun soluklu güncelleme alıp almamasından bahsediyorum şahsen xe modelinin çok rahat kaldırabilceği jb yazılımını alete vermediler ne yazık ki ..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ali_0017

quote:

hocam tabiki alıcak telefonu çıkalı ne kadar oldu ben uzun soluklu güncelleme alıp almamasından bahsediyorum şahsen xe modelinin çok rahat kaldırabilceği jb yazılımını alete vermediler ne yazık ki ..

Htc de işper değişti artık tek bir amiral gemisi var ve ona yazılım desteği vereceklerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bencede htc
  • htc One almalısın
  • karar vermeden önce son birşey daha sorucam galaxy s4'ün müzik deniyimi hakkında ne diyebilirsiniz bende s2 var fakat müzikten eser yok
    kulaklık giriş gücü gibi temel özellikleri önemli player ve harici hoperlorlerin önemi yok alanlar veya deneme fırsatını bulanlar buraya yazarsa sevinirim
  • quote:

karar vermeden önce son birşey daha sorucam galaxy s4'ün müzik deniyimi hakkında ne diyebilirsiniz bende s2 var fakat müzikten eser yok
    kulaklık giriş gücü gibi temel özellikleri önemli player ve harici hoperlorlerin önemi yok alanlar veya deneme fırsatını bulanlar buraya yazarsa sevinirim

Kulaklık denemedim, hoperlör çok başarılı.

• quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

quote:

karar vermeden önce son birşey daha sorucam galaxy s4'ün müzik deniyimi hakkında ne diyebilirsiniz bende s2 var fakat müzikten eser yok

Kulaklık denemedim, hoperlör çok başarılı.

bende bugun xperia z nin kulaklığımla deneme şansı buldum gerçekten basslar harika çok temiz ses veriyor clear bass gerçekten ismi gibi fakat tizler alt planda ve ses düzeyi az yani az değil ama iPod Touch'takine göre daha az bassları çok kaliteli fakat tizlerde yine iPod Touch üstün geldi şimdi s4 ve one müzik deneyimi olan bi arkadaştan yorum almam lazım veya kendim bulcam yine bi yerde sonrada para biriktirmeye başlarım karar verip artık

• biraz daha bekleyin bence xperia z ultra geliyor ve xperia z deki gibi 1080 çözünürlüğe uyumsuz bir işlemcisinin aksine tam uyumlu işlemcisi var ve yaza gelmesi bekleniyor.
    ayrıca ses kalitesi olarak htc de müziği yaşamanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wert95

biraz daha bekleyin bence xperia z ultra geliyor ve xperia z deki gibi 1080 çözünürlüğe uyumsuz bir işlemcisinin aksine tam uyumlu işlemcisi var ve yaza gelmesi bekleniyor.

Tam uyumlu demeyelim de biraz daha uyumlu diyelim. İkiside adreno 330 kullanıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wert95

biraz daha bekleyin bence xperia z ultra geliyor ve xperia z deki gibi 1080 çözünürlüğe uyumsuz bir işlemcisinin aksine tam uyumlu işlemcisi var ve yaza gelmesi bekleniyor.

z ultraya baktım fakat çok büyük değilmi hocam o yanılmıyorsam 6.4 inc olması lazım elimde s2 var(4.3inc) bunu aldığımda alışana kadar telefondan soğurum dikdörtgen yapısından dolayı her cebe girmeside zor olucak fakat belli olmaz daha s4'le müzik deneyimi yaşayamadım belki ultrayıda bekleyebilirim, fiyatta önemli bi kriter öğrenci halimle şu telefonlara bakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgr1907 -- 18 Haziran 2013; 17:17:08 >
  • S2 4.3 inç. Note 2 düşünmez misin? Her cebe giren ve senin istediğin her özelliğe uyan bir telefon. Ses kalitesi Wolfson ses çipiyle çok iyidir. Kamerası da oldukça hızlı ve detay olarak iyi. Güncelleme olarak android 5 göreceği kesin. Ondan sonrasını da görebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

S2 4.3 inç. Note 2 düşünmez misin? Her cebe giren ve senin istediğin her özelliğe uyan bir telefon. Ses kalitesi Wolfson ses çipiyle çok iyidir. Kamerası da oldukça hızlı ve detay olarak iyi. Güncelleme olarak android 5 göreceği kesin. Ondan sonrasını da görebilir.

yanlış yazmışım hocam, birinden bulmam lazım bu telefonları illaki vardır geçen gün arkadaşım z almış onu kurcaladım baya bi, note 2'iyi tabi fiyat olarakta diğerlerinin yanında cebimide güldürür acaba operatör magazalarında acık telefona bt ile müzik atıp dinlettirirler mi

şöylede bir durum var hocam s4 'teki ses çipi muhtemelen note2 'den iyidir note2 deki iyi diyorsan s4 alırım tabi parasal sıkıntı yaşarsam note2'ye bakarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgr1907 -- 18 Haziran 2013; 17:22:29 >

• Xperia i1 özellikleri her telefonu beşe katlar eğer denildiği gibi çıkarsa

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

S2 4.3 inç. Note 2 düşünmez misin? Her cebe giren ve senin istediğin her özelliğe uyan bir telefon. Ses kalitesi Wolfson ses çipiyle çok iyidir. Kamerası da oldukça hızlı ve detay olarak iyi. Güncelleme olarak android 5 göreceği kesin. Ondan sonrasını da görebilir.

yanlış yazmışım hocam, birinden bulmam lazım bu telefonları illaki vardır geçen gün arkadaşım z almış onu kurcaladım baya bi, note 2'iyi tabi fiyat olarakta diğerlerinin yanında cebimide güldürür acaba operatör magazalarında acık telefona bt ile müzik atıp dinlettirirler mi

şöylede bir durum var hocam s4 'teki ses çipi muhtemelen note2 'den iyidir note2 deki iyi diyorsan s4 alırım tabi parasal sıkıntı yaşarsam note2'ye bakarım

S4'teki ses çipi Note 2'den iyi midir bilemiyorum ama biraz daha temiz ses çıkışı var testlere göre. Yine de farkı hissetmek imkansızdır neredeyse. Ben açıkçası Note 2'nin ses kalitesini çok beğeniyorum. Dinlersen sen de beğenirsin muhtemelen. Htc'ye oranla daha doğal ses veriyor diyebilirim. Bu bakımdan sanki HTC'de müzik dinlemek daha zevkli gibi gelebilir ama doğallık her zaman iyidir. Doğal sesli müzik çalarlar her tür kulaklığıa uyarlar ayrıca. Aşırı basslı veya tizli ses veren bir müzik çalar ile elinizdeki basslı bir kulaklık çok dengesiz ses verecektir ve bunu equalizer ayarlarıyla dengelemek neredeyse imkansızdır. İşin içine amfi girmesi lazım. Demem o ki Note 2 parasını hak eden nadir telefonlardan. Çıktığı 2200-2300 liralık fiyatı hak etmez çünkü hiçbir telefon o kadar pahalı olmamalı ama şu anki 1200-1500 civarı fiyatlar bu telefon için çok iyi.

• ilgilenen herkese teşekkür ediyorum bugun başıma gelen bi olay yüzünden s2,ipod touch ve bi kaç eşyamı daha satmam gerekicek tekrar almaya karar vereceğim vakit son bi konu daha açarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgr1907 -- 19 Haziran 2013; 11:36:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.