Şimdi Ara

### DeV ViDeO ArŞiVi ### (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
0
Favori
66.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: SKy_ALfA

codec i indirdim ama yine olmuyor

illa küfür ettirceniz ya neyin olmadığını söylersen yardımcı olabilirim
  • Birtanesini indirdim az once el moradın biri orcların arasına dalmış ölmek bilmiyor maşallah...ben bu elemanı geçecem kafaya koydum(gerçi solucan kesmekle nasıl geçicem hiç anlamam ya )

Emeğine sağlık arkadaşım...
  • Çok güsel olmuş ama değmiş bence ben şu f9devile bayıldım yaw.Adam lvl tanımıo onune geleni kesip gidio bu ne içim iş bee!!
  • bunların hepsini izleyebilen bir baba yiğit warmı aramızda
  • valla oradda bi murtaza nın showu war ama o çok onceden di şimdi bütün dies şifresini bilio 64 tü 30 lv l oldu İsterseni şifreyi verebilirim(şifreyi bilmiyorsanız) tavsiye ede33rim item koymyın
  • Arkadaşlar Video arşivimi hazırladım.. Sitemde hepsi resimli..

www.k-online.net
  • Neyin ne oldugunu da yazarsan mukemmel
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevdim seni bi kere

Neyin ne oldugunu da yazarsan mukemmel

vallaha yazabildiğim kadar ve acheron arkadaşımın yardımıyla yazdım.isteyen açıklamarı pm yoluyla bana uluştırabilir bende eklerim
  • Ellerine sağlık cok güzel olmus gerekli bir topic
  • baya bı vıdeo war hepsını ızlemeye zaman yetmez ynede tşk
  • ellerine sağlık çok güzel olmuş ellerine sağlık
  • +9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999
  • valla hepsi çok güzel ellerine sağlık
  • evet gerçekten çok güsel olmuş walla emeğe deymiş bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: babali

beyler su alcazer Vs tam_tam ve sert cocuktai müzügü bilen varsa yazsin pls cok hosuma gitti

valla ben onun için topic açmama rağmen bilen çıkmadı eğer öğrenirsem sana pm atarım
    sende öğrenirsen bana pm at
  • kac tane vıdeo var hangı bırını yazsın adam
  • Bunlar ne büle Muhteşem be F9DeviL görmeyenler izlesin ama dikkatli bakınnn!!!!
    MUHAHAHAHA!!!!
    ADAM DELİGİBİ !!!!
  • beyler ben **** olan yere sızın dedıklerınız r...... yazıorum ama sıte direk kapanıor yaw neden bende mı sorun avr acaba
  • Bir Cuma günü Kuran okurken S.A. uykuya dalar ve

rüyasında Peygamber Efendimiz onun karşısındadır ve ona şunları söyler:

Bir hafta İçinde 7000 insanin öleceğini, ama hiç birinin de gerçek bir Müslüman olmayacağını,

Son zamanlarda pek çok kimsenin Allahın istediği düzgün ve dürüst işler yapmadığını, bu zamanların kötü zamanlar olduğunu,

Bu zamanda evli kadın ve erkeklerin eşlerine sadık kalmadıklarını, genç kızların erkekler gibi her yere girip-çıkıp gezer olduklarını, edepli giyinmediklerini,

Tüm gençlerin velilerine ve diğer insanlara saygı göstermediklerini,

Zenginlerin fakirlerle ilgilenmediklerini, artik sadaka ve zekât vermez olduklarını,

İnsanların namaz kılmadıklarını ve oruç tutmadıklarını, oysa Mahşer Gününün yaklaştığını,

Kısa bir zaman sonra gökte sadece bir yıldız kalacağını ve dua kapılarının kapanacağını,

Kurandaki yazıların silinerek okunamaz olacağını,

Güneşin Dünyaya çok yaklaşarak tersten doğup batacağını…

Peygamber efendimiz ayrıca şunları da ekler:

"Her kim bunu okurken yanında başkaları varsa onların da duyacağı şekilde açıktan okusun. Bunu yapan kişiye Cennet de bir yer ayrılır ve her kim bu mesaja inanmayacak olursa, ona da Cehennemden bir yer ayrılır. Bir dilek sahibi bu mesajı kopyalayıp başka insanlara dağıttığında dileği yerine gelir."

Rüyayı anlatan S.A. bunların doğru olduğuna inandırmak için şu yemini etmiş: "Bunlar doğru değilse, gerçek bir Müslüman gibi ölmeyeyim!"

Peygamber Efendimiz yukarıdaki durum tespitinden sonra aşağıdaki tavsiyelerde bulunur:

Günde beş defa namaz kılın, Oruç tutun, Hırsızlık yapmayın, Fakirlere yardım edin.

Her kim bu mesajı 25 kişiye dağıtacak olursa, 3 gün içerisinde mükâfatlandırılacaktır. Biri bunu yapmış ve çalıştığı firmadan zam almış. Biri inanmamış, sevdiği zarar görmüş, bir başkası yarın yaparım demiş, fakat yapamayacak duruma düşmüş.

Lütfen bunun yalan olduğunu sanmayın! Bu mesajı silip geçmeyin ve kopyalayıp yollayın

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.