Şimdi Ara

DEV DERS PLANI...FULL SÜREÇ[KAYNAKLAR EKLENDİ!!!!]..[EGE BİLGİSAYARDAN TIP FAKÜLTESİNE] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
586
Cevap
284
Favori
73.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Light iskender3

Kardeşim şimdi biz çalışırken kendi konu özetimizi çıkarıyoruz ya dershanede dersler başlayınca ders sırasında kendi kaynagımızdan tekrar edip soru mu çözelim derste yoksa hocayla birlikte yeniden defter tutmaya gerek var mı ? bazı hocalar tutturuyo yaz yaz diye de kendi kaynagımız var zaten gerek var mı tekrar yazmaya ?

Hayir ya kardesim sen gene notunu tut dersni dinle o da srmin ayri kendi kaynagin olsun;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim benim denemelerde zaman sıkıntım oluyor sosyalin ilk 5-10 sorusunda süre bitiyor. Türkçe-mat-fen diye gidiyorum. Şu turlama tekniğini sen kullandın mı yoksa direk çözüp geçtin mi işe yarıyor mu acaba gerçekten ? Sen hangi sìrayla gittin ygs zamanı ? Şu sorularıma cevap verde kardeşim telefonu direk satacam ya bi 3310 falan alacam çok zamanımı almaya başladı da :)

• ben de mezunum niyeyse 2 haftadır falan düzen kuramadım bu programı biraz evirip çevirip kendime uygun birşeyler yapmak istiyorum. teşekkür ederim hocam

edit: hocam şimdi benim dersane ekimin 1inde açılacak sınav yapacaklar o gün o güne kadar ygs bitirmek istiyorum sence sosyal çalışmalı mıyım nasıl yapmalıyım kendime bir program yapıyorum en az 11 saat çalışma gerektiriyor işin içinden çıkamadım bir türlü hocam bi el atar mısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kal Hoo Na Ho -- 4 Eylül 2013; 19:28:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kal Hoo Na Ho

ben de mezunum niyeyse 2 haftadır falan düzen kuramadım bu programı biraz evirip çevirip kendime uygun birşeyler yapmak istiyorum. teşekkür ederim hocam

edit: hocam şimdi benim dersane ekimin 1inde açılacak sınav yapacaklar o gün o güne kadar ygs bitirmek istiyorum sence sosyal çalışmalı mıyım nasıl yapmalıyım kendime bir program yapıyorum en az 11 saat çalışma gerektiriyor işin içinden çıkamadım bir türlü hocam bi el atar mısın

Ne dmek gule gule kullanin:)

• quote:

ben de mezunum niyeyse 2 haftadır falan düzen kuramadım bu programı biraz evirip çevirip kendime uygun birşeyler yapmak istiyorum. teşekkür ederim hocam

Kardesim sosyale su asamada gerek yok.egerki cok cali s amam diyorsan tek kaynaktan gitmeni oneririm kardesim

• quote:

Orijinalden alıntı: viper_3

quote:

Ne dmek gule gule kullanin:)

hocam editi okudun mu bir tavsiye versen bana çok iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Light iskender3

Kardesim benim denemelerde zaman sıkıntım oluyor sosyalin ilk 5-10 sorusunda süre bitiyor. Türkçe-mat-fen diye gidiyorum. Şu turlama tekniğini sen kullandın mı yoksa direk çözüp geçtin mi işe yarıyor mu acaba gerçekten ? Sen hangi sìrayla gittin ygs zamanı ? Şu sorularıma cevap verde kardeşim telefonu direk satacam ya bi 3310 falan alacam çok zamanımı almaya başladı da :)

Hahahah telefonsuz zoe kardesim ya iki kafa dagtmaya hep kullandim:) valla kardesim ben turlamayi hep uyguladim.ama sadece matemstikte uygulafn. Yapamadimmi geciyordum ilj tekbigi dnemeye basladigimda 15-17 bos fln birakiyordum arkamda. Sinava kadar ortalama 7-8 bosa kadar dusurdum. Snavda da ayni sekilde 10 bos braktim arkamda ama endiselenmedim hemen bitirip hepsibi geri donup yapmistim. Ama benm cok zman kaybettgim ders matematikti. Onu tespit edip oyle yaptim. Sende hangi dersin neyse onda bnu dneyeblirsin;)

• Hocam 10-12 saatlerden bahsediyor millet Ben dershaneden geliyorum 2 de akşama kadar toplasan 3.30- 4 saat çalışıyorum. Hedefim ilk 10 bin 8-9 saat diyenler nasıl yapıyor anlamış değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romeo0

Hocam 10-12 saatlerden bahsediyor millet Ben dershaneden geliyorum 2 de akşama kadar toplasan 3.30- 4 saat çalışıyorum. Hedefim ilk 10 bin 8-9 saat diyenler nasıl yapıyor anlamış değilim

Senin gbi ikide gelip gece 10-12 ye kadar calisiyorlar kardesim :) kopuk kopuk calisiyorsan olmaz ama normal

• quote:

quote:

Hocam 10-12 saatlerden bahsediyor millet Ben dershaneden geliyorum 2 de akşama kadar toplasan 3.30- 4 saat çalışıyorum. Hedefim ilk 10 bin 8-9 saat diyenler nasıl yapıyor anlamış değilim

Senin gbi ikide gelip gece 10-12 ye kadar calisiyorlar kardesim :) kopuk kopuk calisiyorsan olmaz ama normal

Valla helal olsun o arkadaşlara Valla 1 saat çalışıp 10 dk ara veriyorum kopuk kopuktan kastın buysa bu şekilde çalışıyorum ben zaten 3-4 saatin üzerine çıkarsam basit toplama işlemlerini yapamıycak duruma geliyorum

• quote:

quote:

quote:

Valla helal olsun o arkadaşlara Valla 1 saat çalışıp 10 dk ara veriyorum kopuk kopuktan kastın buysa bu şekilde çalışıyorum ben zaten 3-4 saatin üzerine çıkarsam basit toplama işlemlerini yapamıycak duruma geliyorum

Iste kisiye bagli birazda. Bende gunde 6-7 saatten asagi calismiyordum. Verimin dusuyorsa tabiki birakacaksin. Ama calisabildigin ka da r calis. Oglen ikiden gece 12 ye 10 saat var. O 10 saatte 3 saat calisabiliyorsan bu az. Kisiye bagli olarakta degil genel olarak az;)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Iste kisiye bagli birazda. Bende gunde 6-7 saatten asagi calismiyordum. Verimin dusuyorsa tabiki birakacaksin. Ama calisabildigin ka da r calis. Oglen ikiden gece 12 ye 10 saat var. O 10 saatte 3 saat calisabiliyorsan bu az. Kisiye bagli olarakta degil genel olarak az;)

Valla arttırmaya çalışıcam inşallah Temelim iyi ve hızlı öğreniyorum genelde, biraz da buna güvenerek çok fazla sıkmıyorum kendimi

• benim max 6 saat calistigim yok nasil alisicaz?
    Bide calisip calisip yapamama konusundan cok korkuyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Feyzullah05

benim max 6 saat calistigim yok nasil alisicaz?

Daha cok calismak ki istyorsun anlamadm?

O ihtimal herkeste var sonucta calismak kazanmayi garanti etmiyor ki ihtimali arttiriyoruz

• Çok verimli teşekkürler
  • quote:

quote:

O ihtimal herkeste var sonucta calismak kazanmayi garanti etmiyor ki ihtimali arttiriyoruz

Dun mesela 1,30 saat calistim. Bunu 5-6 lara cikarmak istiyorum. Bunu kestettim.

• Ben de iyi bir yere girebilirsem böyle bir program yazmayı düşünüyorum iyi kafa patlatmışsın emeğe saygı...

• Öncelikle başarınızı kutlarım büyük emek var işin içinde. Ben de mezunum bu yıl hedefim ilk 15 bin. temelim var ygs konularım iyi ama lys 0 nerdeyse.geçen yıl çalışmadan 90bin oldum.
    - Dersanem açılınca dersaneyle birlikte gidip üstüne kendim lys konularını çalışmak istiyorum sizce hangi konuları çalışmalıyım hocam?
    -Ve ygs sosyalim de 0 ona ne zaman çalışmalıyım?
    -son olarak mezun psikolojisini nasıl atlattınız? Yani bu yıl son şansım olduğunu biliyorum ama olaya o gözle bakmak istemiyorum. Yani sınav stresi çalışmamı engellememeli artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selenimm -- 6 Eylül 2013; 16:43:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Dun mesela 1,30 saat calistim. Bunu 5-6 lara cikarmak istiyorum. Bunu kestettim.

Kardesim oncelikle bu bir kerede olmaz. Yavas yavas artracaksin. Ama kendine bir yok hartasi ciz bir program yap. Hr gun yapacak birseyin olsun ki calisasin. Oyle kafaya gore calisiyim diyorsan isin daha zor olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Selenimm

Öncelikle başarınızı kutlarım büyük emek var işin içinde. Ben de mezunum bu yıl hedefim ilk 15 bin. temelim var ygs konularım iyi ama lys 0 nerdeyse.geçen yıl çalışmadan 90bin oldum.
    - Dersanem açılınca dersaneyle birlikte gidip üstüne kendim lys konularını çalışmak istiyorum sizce hangi konuları çalışmalıyım hocam?
    -Ve ygs sosyalim de 0 ona ne zaman çalışmalıyım?
    -son olarak mezun psikolojisini nasıl atlattınız? Yani bu yıl son şansım olduğunu biliyorum ama olaya o gözle bakmak istemiyorum. Yani sınav stresi çalışmamı engellememeli artık.

Kardes lys için konu ayrimi yapmak dogru olmaz. Tabiki hepsine calismalisin. Sosyal icinde son 1-2 aycalissan kafidir .

Sinav ve mezun psikolojisini calisarak, uniyi dusunerek atlattim. Sonucta evet bu son şans diye calistim bende ama oyle çok strese sokmadi beni. Ben olayi is olarak goruyordum. Ders calismaktan ziyade. Hani bu benim isim ben bnu yapiyorum gibi

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.