Herkese merhabalar.Sizinde bildiğiniz gibi ping sorunu başından beri büyük bir dert.Heleki yabancı serverlar birde dsync girince saçma sapan ölümleri her an yaşayabiliyoruz.Bizde neden Türkiye lokasyonlu bir server açmıyoruz ve türklerle daha çok eğlenmiyoruz diye düşündük ve bugün itibari ile bir dayz standalone serverı kiraladık.Şuan serverımız tanışmak için herkese açıktır.Privat'e olarak faaliyete geçirdik.Bir müddet sonra white list yapmayı düşünüyoruz.Böylelikle hack vb tarz saçmalıklardan da kurtulmuş olacağız.Bildiğiniz gibi genellikle konuşmalar yabancı serverlarda hep ingilizce oluyor ve ingilizce bilmeyenler bu konuşmaların tadına varamıyor oyunu çok çok yaşayamıyor.Biz serverımızda sadece türk oyuncuları barındırmak istiyoruz ve talebe göre tanıdığımız ve tanışacağımız insanların id lerini alıp onlara özel olarak servere giriş izni vereceğiz ve dışardan yabancılar bu şekilde server'a giremeyecek.Böyle bir ortamın güzel olacağını düşünüyorum.Saygı ve rollplay çerçevesinde rahatça oyunumuzu sizlerle oynamak istiyoruz.Çoğu kişi birbirini bilmesede server içinde isimler ve lakaplarla tanınmaların olacağını düşünüyorum :) Bu türlü birliktelik oyunumuzu daha da zevkli hale getirecektir ve aksiyonu bol olacaktır.En önemi hususuda belirtmek istiyorum.Adminlerimiz 3 kişidir ve kesinlikle başkalarına farklı davranmayacaklardır.Gereksiz yere kick ve benzeri şeyler yapılmayacaktır.Haddini aşan oyunculara biz gerekeni yapmaya çalışacağız.Şuan için 1 aylık süreçte deneme yapacağız talebe göre server slotunu 50 kişiye çıkarmayı planlıyoruz ve sizlerinde desteklerini sonuna kadar bekliyoruz.
*Servermızıda sürekli oynayacak ve saygı çerçevesinde kalacak arkadaşların isimlerini buraya yazıp bizimle tanışmaları için team speak adresimize bekliyoruz. *Yukarıda belirttiğim gibi ileri süreçte serverımız kendisine yetki verilmeyen oyuncular tarafından girilemeyecek.Hedeflediğimiz şuan için 50 100 arası oyuncunun id kaydını alıp onlarla beraber oynamaktır.