Şimdi Ara

Dev-C++ graphics.h ekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle ilk defa konu açıyorum bir yanlışım olursa k.bakmayın.Bu konuyu çok araştırdım sonunda çözdüm.Dev c++ 2008 de güncellemesi durmuş.Baya eski yani.Bu yüzden xp den sonraki işletim sistemlerinde (windows 7,8,8.1) düzgün çalışmıyor vista için bilmiyorum.Orwel sürümü ise win7 ve 8 de çalışıyor ancak onada graphics.h eklenmiyor.2 şansınız var bilgisayara format atıp xp yüklemek yada virtualbox ile sanal işletim sistemi kurmak.Ben sanal işletim sistemiyle yaptım şuan grafik kütüphanesi sorunsuz çalışıyor.İnternette araştırma yaparsanız nasıl yapıldığını anlatan konular var.

• altay159 A kullanıcısına yanıt
    Dev-C++ yerine CodeBlocks kullanmayı denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisgurler

Dev-C++ yerine CodeBlocks kullanmayı denediniz mi?

CodeBlocks nedir hiç bir fikrim yok ama ben zaten soru sormadım dostum :) problemin çözümünü yazdım.
  • altay159 A kullanıcısına yanıt
    XP'ye dönmek veya sanal makine üzerinde programlama çalışmak çok da tercih edilecek şeyler değil bence :)

CodeBlocks da Dev-C++ gibi bir IDE. Win7'de sorunsuz çalışıyor. Belki CodeBlocks'a geçmek de bir çözüm olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisgurler

XP'ye dönmek veya sanal makine üzerinde programlama çalışmak çok da tercih edilecek şeyler değil bence :)

CodeBlocks da Dev-C++ gibi bir IDE. Win7'de sorunsuz çalışıyor. Belki CodeBlocks'a geçmek de bir çözüm olabilir.

Çok haklısın.1 haftadır bildiğin eziyet çekiyorum.Ama hoca başka program kabul etmem deyince mecbur böyle yollara başvuruyorsun :).İlgilendiğin için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    eXtreme Hard Drive (X.H.D)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.