Şimdi Ara

Dev AVM’de mağazalar teker teker kapanıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
7.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 yıllık avm çalışanı olarak çeşitli marka ve avmlerde çalıştım bu bahsedilen avm ülkede kriz olmasa bile iş yapmayacak bir avm krize bağlanması üzücü olmuş. Bu ilk değil bir sürü örneği var astoria,saphirre mesela bunlardan bir kaçı.

Avmlerin iş yapmama sebebi tamamen avm yönetiminin işlevselliği ile alakalı. Bir avmde gerekli markalar yoksa insanlar oraya gitmez. Bu markaların olması içinde avm nin davetkar olması gerekir. Bu kadar net.

Leventte 3 tane avm var demiş bir çok kişi emin olun üçüde yeterli seviyede iş yapıyor sadece bir tanesi iptal oldu oda yine avm yönetimi ile alakalı durumlar.

Ülkedeki ekonomi perakende üzerinden dönüyor diyebiliriz. Hala çok ciddi turist var hala çok ciddi yerli müşteri potansiyeli var sadece lokasyonlar önemli.
  • CA gibi en kaliteli markalar gitti yalanmi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • avm ler dolu herkes kuyrukta diyen aktolleri konuya bekliyoruz .kardeşim avm lerde doluluk sadece yeme içme reyonlarında insanlar yazın serinlemek kışın da yağmur çamur yemeemk için boş boş takılan insanlarla dolu.içlerinden marketleri ve birde varoş tayfasının alışveriş yaptığı lc waikiki yi çıkar alayı kapanır zaten.
  • Alibeyköy Metro Turizm ve bir başka Turizm 'i kullandığım zamanlarda indirme durağı var idi ve oraya gitmek için en az bir saat kayıp yaşıyorduk bu yüzden orasının çok kötü bir yol olduğunu anlamıştım ve evler düşük sanayi ortamı ve durumu iyi olan bir kesim göremedim sokaklarda caddelerinde otobüs ile yol alırken ve oraya gidilmiş avm açılmış çok garip oraya gidenlerin belli bir seviyede geçim şartlarında olması lazım ki o mekanlara gidip ihtiyaç gidersinler ama yanlış yatırım olmuş. :) İstanbul 'un her yeri uber sanılmasın. Ben 4. leventte ve levenette takılıyordum arka taraflara kağıthane ye çeliktepe 'ye bir gittim evlerin kalitesi sokakların kalitesi yapılaşma çarpıklaşma yaşam kalitesi anında düştüğünü fark ediyorsunuz. Levent 'e 4 avm açılır ayakta kalır kanyon ve diğer aklıma gelmeyen avm ler ama çeliktepe 'ye gidin açın ne kadar ayakta kalır garantisi verilmez. :)

• alpikom A kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 14 Temmuz 2019; 6:40:22 >
  • Zaten asiri Cok abartilmisti bu avm isi . Maltepeye bakarsaniz 4 tane avm 1 km cap icersinde boyle sacmalik ne duyulmus ne gorulmus . Rezidanslarda ayni sekilde teker teker gitmeye basladi ve cok daha kotu olacaklar . Para bolken oh ne guzel site yapayim yonetimede kendim geceyim hem yanlis yaptigim , eksik yaptigim yerleri binadakilere farkettirmeden onlarin cebinden yine yaptiririm hemde onlardan bir guzel fazla aidat alip kar ederim dediler . Su an bakin residanslar bos . Kira fiyatlari aidatlarin altinda kalmaya basladi . Satis fiyatlari yari fiyatininda altina dustu . Daha da dusecek ve gorecegiz . Bu kadar abartmamak lazimdi . Residance - Avm de oturup 500-5000 lira parayi aidat diye havaya atacak o kadar kisi yok malesef . Avm lerde de 5 e alip 100 e satilan urunleri alacak enayilerde kalmadi internetten pat diye evinize 5 te bir fiyatina geliyor . Insanlar akillanmaya basladikca keriz soyucularda issiz kaliyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 14 Temmuz 2019; 2:12:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Alibeyköy Metro Turizm ve bir başka Turizm 'i kullandığım zamanlarda indirme durağı var idi ve oraya gitmek için en az bir saat kayıp yaşıyorduk bu yüzden orasının çok kötü bir yol olduğunu anlamıştım ve evler düşük sanayi ortamı ve durumu iyi olan bir kesim göremedim sokaklarda caddelerinde otobüs ile yol alırken ve oraya gidilmiş avm açılmış çok garip oraya gidenlerin belli bir seviyede geçim şartlarında olması lazım ki o mekanlara gidip ihtiyaç gidersinler ama yanlış yatırım olmuş. :) İstanbul 'un her yeri uber sanılmasın. Ben 4. leventte ve levenette takılıyordum arka taraflara kağıthane ye çeliktepe 'ye bir gittim evlerin kalitesi sokakların kalitesi yapılaşma çarpıklaşma yaşam kalitesi anında düştüğünü fark ediyorsunuz. Levent 'e 4 avm açılır ayakta kalır kanyon ve diğer aklıma gelmeyen avm ler ama çeliktepe 'ye gidin açın ne kadar ayakta kalır garantisi verilmez. :)
    Vay x2yk
    Cehapeli belediyeleri övüp akapeli belediyeleri eleştirmişsin bakıyorum.
    Zaten diğer ne kadar belediye varsa (bil bakalım kim ) cehapeli semt ve ilçelere gezi düzenliyor
    Bak sen de Levent ve 4 Levent övüyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 14 Temmuz 2019; 5:38:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşin içinde reis varsa o işten hayır gelmez.

• Son bir yılda sadece bir kere AVM'de alışveriş yaptım, o da üstümde nasıl duracağını kestiremediğim bir t-shirt oldu. İnternette de fiyatı aynı olduğu için oradan aldım. Ama ben genelde AVM'ye kızımı top havuzuna götürüp oynatmak ve çıkışta birşeyler yemek için giriyorum. Sonra da vitrindeki fiyatlara baka baka çıkıyorum. İçimden de enayi miyim aynısını internette daha ucuza bulurum diyorum. Ve buluyorum da. Sadece ayakkabıda emin olamadığım zaman o markanın AVM'de dükkanına gidiyorum, rahatlığını beğendiysem numarasını aklıma yazıyorum, ve daha AVM'den çıkarken internetten sipariş geçiyorum daha uygun fiyata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComingWind -- 14 Temmuz 2019; 12:2:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Oranın katları sanırım bomboş.Hep boş.Sadece sosyal alan olarak iyi yer ama gerısı boş.
    Dahası biraz ileriye 2 aya bir avm daha gelıyor ,rezalet bır durum
    Nereye hocam belediyenin oralara biyerler mi?Ve adı ne olacak bilginiz var mı ?
  • HALO kullanıcısına yanıt
    Doğu tarafına.
    Metropol İstanbul var orası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Doğu tarafına.
    Metropol İstanbul var orası
    Evet orayi biliyorum ora acildi diye biliyodum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: HALO

Evet orayi biliyorum ora acildi diye biliyodum ben

Alıntıları Göster
    2-3 yer var o kadar.Tamamen açılmadı ,çok yavaşladı durum orada.Malum para yok
  • Dev AVM’de mağazalar teker teker kapanıyor

• quote:

2-3 yer var o kadar.Tamamen açılmadı ,çok yavaşladı durum orada.Malum para yok

Alıntıları Göster
    rezidans çok büyük oldu baya geniş alana yaptılar çok geçtim önünden çok görüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

Vay x2yk
    Cehapeli belediyeleri övüp akapeli belediyeleri eleştirmişsin bakıyorum.
    Zaten diğer ne kadar belediye varsa (bil bakalım kim ) cehapeli semt ve ilçelere gezi düzenliyor
    Bak sen de Levent ve 4 Levent övüyorsun.

Alıntıları Göster
    Oranın başarısının belediyelerinin başarısı olduğunu düşünmüyorsundur herhalde, metronun oralardan geçmesi ve popüler üniversitelerin o yol üzerinde olması misal levent 'in altı boğaziçine açılıyor 4. levent 'in ilerisi itü 'ye ve holdinglere ve plazalara haliyle etrafına üst segmentte avm ler açılır parası olanların vergisi de çok olur yeter ki bize hizmet verin diye el birliği yapar bu da o belediyenin gelişmesine sebep verir çünkü sürekli oraya zenginler yatırım yapmaya geldiği için.

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    Ahah
    Metro 4 levent veya Levent duraklarını düşünelim. Bir taraf Emniyetevler, Çeliktepe yani senin eleştirdiğin, takılmadığın, katlanamadığın fakat oy attıklarının yönettiği bölüm
    Tam caddenin karşısı Levent, yeni Levent orası ise senin takıldığın, beğendiğin fakat yönetenlerine hiç oy atmadığın bölüm
    Birinci Levent’in o villaları Çeliktepe gibi olmaz mıydı imarı alsa? Rant bu rant of yanyana binlerce daireyi betonu yığardı arsa sahipleri. Fakat bu haliyle İstanbul’un en yaşanır, en güzel semti oldu.

• quote:

Ahah
    Metro 4 levent veya Levent duraklarını düşünelim. Bir taraf Emniyetevler, Çeliktepe yani senin eleştirdiğin, takılmadığın, katlanamadığın fakat oy attıklarının yönettiği bölüm
    Tam caddenin karşısı Levent, yeni Levent orası ise senin takıldığın, beğendiğin fakat yönetenlerine hiç oy atmadığın bölüm
    Birinci Levent’in o villaları Çeliktepe gibi olmaz mıydı imarı alsa? Rant bu rant of yanyana binlerce daireyi betonu yığardı arsa sahipleri. Fakat bu haliyle İstanbul’un en yaşanır, en güzel semti oldu.
    Ne kadar biliyorsun bilmem ama 4. levent metrodan çık 150 200 metre içeri git çeliktepe 'ye ve kağıthane 'ye doğru 150 200 metreye kadar elit kesim oturuyor çoğu chp ye oy verenler, 200 metreden sonra kapalıları doğuluları hatta Suriye 'lileri bile görmeye başlarsın burada da bir nevi akp ye oy verenler var daha geri gidersek kağıthane 'ye ve üst geçite ulaşmış oluyoruz fakaatttt oradan tuttttt ormanlara kadar iski 'ye kadar gidersen otobana ulaşırsın ve otoban 'ın köşesine adını bilmeden 4. etap evler avm ler ve içine galatasaray stadını artı otelini bilen alan bölgeyi hafife alma çünkü o yol sanayii mahallesi ve itü ve köprüye bağlanıyor bu yüzden levent 4. levent büyükdere caddesi 'ne borçlu nimetini aynı şekil şimdi galatasaray 'ın olduğu o yol olan ve etrafında kümelenen 20 40 katlı bloklu siteler leventi 4. leventi sol da bırakacak hale geldi o yüzden yatırımlara göre yapılaşmaya göre belirlenir mekanlar yerler mahalleler ilçeler. Levent 4. levent böyle devam ederse beyoğlu anısı gibi kalır kenarda. Benim gözümde levent 4. levent cihangirleşme yolunda ilerliyor. O yüzden bana ne sen chp yi öv ne de ben sana akp yi öveyim. Ben itü de okuduğum için itü lülerin çoğu 4. levent ve metro güzergahları aradığı için bende 4 5 kişinin kaldığı bir ev arkadaşı olayında yaşadım 1 sene kadar diyelim. Şimdi sana bırakırsakta itü 'de çoğunluk chp ye oy verenler okuyor da dersin bu mantıkla gidersek ha hatırlatayım Taner Yıldız Binali Yıldırım Turgut Özal Süleyman Demirel ve niceleride buradan çıktı. :) Bugüne kadar başbakanların çoğu mühendis olarak sadece İtü 'den çıktı ise bakarsın ileride de ben olurum başkanınız. :) :) :)

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    Senden iyi biliyor olma ihtimalim yüksek. Hayatımın önemli kısmı geçti, geçiyor oralarda.
    O bahsettiğin bölgedeki yapılaşma da tam bir rant, beton, talan hikayesi. Ormanın nasıl traşlandığına bak.
    Ha bu arada o bahsettiğin vadi İstanbul da Sarıyer belediyesi değil mi? Cehape yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 15 Temmuz 2019; 5:5:0 >
  • quote:

Senden iyi biliyor olma ihtimalim yüksek. Hayatımın önemli kısmı geçti, geçiyor oralarda.
    O bahsettiğin bölgedeki yapılaşma da tam bir rant, beton, talan hikayesi. Ormanın nasıl traşlandığına bak.
    Ha bu arada o bahsettiğin vadi İstanbul da Sarıyer belediyesi değil mi? Cehape yani
    Benden daha iyi bilgin vardır ha sarıyermiş öğrendim kolay öğrenmesi ama dikkat etmemiştim hangi belediye 'de diye ben birkaç sene de gözlemlediğimi dile getirdim nasıl karşı tarafta
    üsküdar ile kadıköy bambaşka bir dünya ise aynı şekil avrupa yakasında da böyle yerler var. Bir gün yola çıkmıştım şu İstanbul 'u gezeyim diye Beşiktaş 'tan bir yürüyerek çıktım Kireçburnu 'ndan döndüm o dizilerin çekildiği ve otelin olduğu yerden ta kendimi kağıthane ormanlarını görünce aha dedim buralara tenha yerler ve çeliktepe 4. levent kaldığım eve geldim 5,5 saatimi almıştı. :) Hep merak ederdim İstanbul nasıl bir yer diye hep yüksek binaları sapphire çok yardımcı olmuştu ona baka baka yüksek binaları takip ede ede çok uzaklaşmamaya çalışarak kendi haritamı çıkardım benim için İstanbul 'un bir kısmı bitti dedim.

Oradan ayrıldım Avcılar 'dan Mecidiyeköy 'e gelmeyi denedim orası gene hiç çekilmiyor araya otobanlar giriyor İtü durağından çıktım dedim bakalım eve yürüyerek gitsem kaç dakika da gidilir yine 4. levent tabi çıktım sanayi mahallesi geldim bir baktım karşımda tem diyorlar herhalde geçemedim oradan o kadar 45 50 dakika yürüdüğüm yolu geri döndüm viyadük gibi bir şey engel oldu bana aslında geçtim ama ikinci sefer de geçtim gündüz vakti denedim üst geçitten şuradan buradan derken geçtim bir tane betonun altında yaşayan birine denk geldim baktı durdu bana ben ona bakıyorum arkamı dönüp bir şey yapar mı diye o bana bakıyor belli o betonun altında yaşıyor demiştir bu yolunu şaşırmış herhalde diye bir de oraları temizleyen birine denk geldim o da baktı durdu arkamdan napıyor bu diye sonra ilk gidişimdi yolun bittiğini gördüm geri döndüm ama ikinci de gündüz vakti gittim inat ettim bağladım kendimi sanayi mahallesine ve eve geldim. Bir de hazırlık okurken bomonti den çıkmıştım beşiktaşın sonuna kadar gittim artık zenginler dükkan ve benzeri şeylerin önlerini kapattığı için yol da vızır vızır aktığı için geri dönmek zorunda kaldım büyük ihtimal yıldız parkı nın altı olan mit binasının oralara çıkacaktım ama çıkamadım merak ediyordum oraları göreyim diye kaldı öyle. İstanbul 'u öğrenmek için hep durak ezberlemeyi sevmediğim için bu şekilde geze geze çözdüm ama karşı tarafa uçak için ve marmaray ile geçip sabiha 'ya ulaştığım için onun dışında gidip gezemedim içimde kaldı sıra oraları gezme de. Az çok dizilerden görüyoruz ama.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.