Bildirim
DEV ARŞİV <<80 LVL CHAR RESİMLERİ>> BUYRUN!! (4. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Goodlessturtle,booooooooo&XEARQ Bence En babaları Bunlar _____________________________ -
Serverin ELektrik KaynakLarı Ne oLcak
_____________________________ ' Sabır SuskunLuk DeğiL İşitiLmeyen ßir Feryattır.
DonTLoseYourSeLF / Girakon.. -
abi herzaman bp4ever ama assasdaki 3.2k dmg ne demek ya _____________________________ -
BunLara aLışman Lazim.
quote:
Orjinalden alıntı: sparrow_TR
abi herzaman bp4ever ama assasdaki 3.2k dmg ne demek ya
_____________________________ ' Sabır SuskunLuk DeğiL İşitiLmeyen ßir Feryattır.
daha koymadığın bi dünya resim var ayrıca en sağlamları orda booooo değil malesef
x te sağlam adam soruyorsanız hatta en sağlamlarını tartışmasız ;
warrior : jacksparrow
bpriest : davyjones
rogue : değişir
mage : fush
int priest : zebani_____________________________ you hit me we hit you -
quote:
Orjinalden alıntı: vormound
daha koymadığın bi dünya resim var ayrıca en sağlamları orda booooo değil malesef
int priest : zebani
Ben warrior olarak rrrrrrrrrwarrrrrrrrrrr ve endlessrain diyorum x için...
LordImam'da sağlam tabi ama endless __3:16__ HumansGay(her ne kadar gay de olsa) sağlam 80 lerden.
rogue olarak çok adam var ama en iyileri Boo'dan sonra 4yorik, IG7DSTYL3I, IK4M3NI diye gider..._____________________________ Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın... -
güzel paylaşım için teşekkürler..
dikkatimi çeken en az mage var 80 lwl resimlerinden. halbuki en rahat kasan char magelerdir._____________________________ -
mannerler baktım sadece 1 tanesi fd den sonra kasılmış char dierleri hep eski:) _____________________________ -
beni oyuna yeni başladım güzel bir oyun gerçekten güzel resimler teşekkürler güzel paylaşım _____________________________ -
Eyv. YorumLar için. _____________________________ ' Sabır SuskunLuk DeğiL İşitiLmeyen ßir Feryattır.
Akşam bende koycam _____________________________ Eski kullanıcı adım : Sefid.dL
Eski şifrem : k_4547203ddsa
bir aşk şarkısı söylüyordun ki,
birden sustun.
düşmemek için saçlarına tutundu dünya.. -
Sizin orda havalar kararmadı mı?
quote:
Orjinalden alıntı: Sefid.dL
Akşam bende koycam
Assassin'de 3k ap o_O öyle bir charla oynamak isterdim _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: ::CmR::
Sizin orda havalar kararmadı mı?
quote:
Orjinalden alıntı: Sefid.dL
Akşam bende koycam
Abimin msn e gelmesini bekliyorum..._____________________________ Eski kullanıcı adım : Sefid.dL
Eski şifrem : k_4547203ddsa
bir aşk şarkısı söylüyordun ki,
birden sustun.
düşmemek için saçlarına tutundu dünya.. -
quote:
Orjinalden alıntı: L.J
quote:
LordImam'da sağlam tabi ama endless __3:16__ HumansGay(her ne kadar gay de olsa) sağlam 80 lerden.
rogue olarak çok adam var ama en iyileri Boo'dan sonra 4yorik, IG7DSTYL3I, IK4M3NI diye gider...
kani abi bıraktı oyunu (rwarrrrr IronMan ile oynuyor bazen) ama saydığın warriorların hiçbiri jacksparrow un yanına yaklaşamaz. __3:16__ dersen bi +3 roc takıyo avedonu +8 geri kalan +2. humanscaptain zamanında eammon un itemleri ile hava atıyodu şimdi top niyetine oynuyoruz hc yizaten statları 255 str değil hc nin hp fazlalıgı var + char build i str değil hp üzerine kurulu. playerlık desen hc de yok eammon da var. endlessrain (erdem abi oyunu bıraktı şuan thepatriot satıldı ama oyunculuk olarak çok sağlam biridir derim). ayrıca salih abi whoIm ayrıca sedat Akhtohar çok sağlam warriorlardan. oyunculuk olarak ise yine bizim aileden erdinç abi derim daha iyi warrior kullanan birini görmedim.
rogue olarak geylaninin banı açılsın o zaman son tercihimi yapıcam. (xsaintpeterx namı diğerakıl almayacak itemleri olan bi char ama banlı şuan)
boo yu biraz geri plana atmak gerekiyo burdada. playerlık dersen tek rogue tanırım Miayke eşit item eşit lvl no pedal no illegal kesemeyeceği adam bence yok.
geri kalanlar dediğim gibi davyjones zebani ve fush (fush item olarak çok uçuk olmayabilir ama playerlık olarak aşmış birisi)
bunlar tamamıyle tecrübe ve gördüklerime dayanarak yazdığım şeylerdir. yok o videoda kım kımı kesmiş şurdan şunu duydum gibi şehir efsanesi şeyler değil. itiraz edip hala ezik 80 lvl leri savunan arkadaşlar birdaha düşünün sağam dediğiniz adamları.
not : son söylediğim senin için değil L.J_____________________________ you hit me we hit you
-
bence finishim manyak
zaten booooooooo için Dubai kralının oğlu diyorlar_____________________________ Forever Pirest -
Son söyLediğin kimin içindi?
SöyLe SöyLe Burda Biz Bizeyiz.
Oyuna giriyorum. Hadi iyi GeceL€r.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: L.J
quote:
rogue olarak çok adam var ama en iyileri Boo'dan sonra 4yorik, IG7DSTYL3I, IK4M3NI diye gider...
kani abi bıraktı oyunu (rwarrrrr IronMan ile oynuyor bazen) ama saydığın warriorların hiçbiri jacksparrow un yanına yaklaşamaz. __3:16__ dersen bi +3 roc takıyo avedonu +8 geri kalan +2. humanscaptain zamanında eammon un itemleri ile hava atıyodu şimdi top niyetine oynuyoruz hc yizaten statları 255 str değil hc nin hp fazlalıgı var + char build i str değil hp üzerine kurulu. playerlık desen hc de yok eammon da var. endlessrain (erdem abi oyunu bıraktı şuan thepatriot satıldı ama oyunculuk olarak çok sağlam biridir derim). ayrıca salih abi whoIm ayrıca sedat Akhtohar çok sağlam warriorlardan. oyunculuk olarak ise yine bizim aileden erdinç abi derim daha iyi warrior kullanan birini görmedim.
rogue olarak geylaninin banı açılsın o zaman son tercihimi yapıcam. (xsaintpeterx namı diğerakıl almayacak itemleri olan bi char ama banlı şuan)
boo yu biraz geri plana atmak gerekiyo burdada. playerlık dersen tek rogue tanırım Miayke eşit item eşit lvl no pedal no illegal kesemeyeceği adam bence yok.
geri kalanlar dediğim gibi davyjones zebani ve fush (fush item olarak çok uçuk olmayabilir ama playerlık olarak aşmış birisi)
bunlar tamamıyle tecrübe ve gördüklerime dayanarak yazdığım şeylerdir. yok o videoda kım kımı kesmiş şurdan şunu duydum gibi şehir efsanesi şeyler değil. itiraz edip hala ezik 80 lvl leri savunan arkadaşlar birdaha düşünün sağam dediğiniz adamları.
not : son söylediğim senin için değil L.J
DonTLoseYourSeLF / Girakon..
-
Uppidi _____________________________ ' Sabır SuskunLuk DeğiL İşitiLmeyen ßir Feryattır.
Bencede BOOOOO sağlam adam ... _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X