< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Deus Ex: Game of the Year Edition Türkçe Yama (2. sayfa)
-
-
Benim için sıkıntı yoktur hocam klasik sürümüyle de oynarım. Yeterki türkçe olarak oynayım klasik modern modlu farketmez. Valla yakında elden ring bitecek yerine başlayacak rpg lazım eğer çözülürse şanane olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman muhtemelen yamanın modern sürüm için elden geçirilmesi lazım artık.
Dediğim gibi sorunu çözdüm fakat yama çalışmadı. Çözüm linkini buraya bırakıyorum, İsteyen grafik modlu veya modsuz çözümü uygulayıp yamayı deneyebilir. Belki yamayı çalıştırabilen biri çıkar buradan. steamcommunity.comSteam Community :: Guide :: Deus Ex Setup Guide for modern systemshttps://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=144316078
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Zaman ayırdığın için sağol hocam. En azından denedik. Belki ilerde bir çözüm çıkar.
Bu çözüm oyunun Launcher'ını değiştiriyor bu arada. Belki yama ondan olmamıştır ama bunsuz veya Revision'sız da oyun kilitleniyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal olmuş resmen.
Bir grup daha çeviriyor Deus Ex 1'i ama şu an odak noktaları Mass Effect Legendary Edition'ın 3. Oyunu olduğu için ilerlemiyor sanırım yama. Onların yaması Revision ile de uyumlu olacak, En iyisi beklemek şu an.
İngilizce olarak bitirmiştim, Çıktığında bir daha oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum büyük bir Deus Ex hayranı olarak.
Seriyi bende seviyorum hocam link var mı çeviren ekibin takibe alayım.
Discord'da baya aktifler onun dışında burası var.
http://www.anadolustudios.com/
Eyvallah hocam.
arkadaşlar
-
yama iyi çalışıyo ama bişi sorucam yama ile ilgili değil galiba parlaklık full bilgisayarın full oyunun full ama nedense her yer çok karanlık ışıkta bile önümü göremiyorum.
-
yardım edebilecek varsa edebilir mi?
-
lütfen yardım edin
-
GMDX V10 ile calısıyor
-
nasıl çalıştırdığınızı yazabilirmisiniz hem bana ve diğerlerine faydası olur
-
Evet, Yamayı büyük ihtimalle kullanmayacağım ama ben de GMDX ile denedim ve çalışmadı. Çalıştırdıysanız yazın, Diğer arkadaşlar faydalansınlar.
Yamaya yapımcı tarafından revision desteği getirildi sanırım.
mod dbDeus Ex Turkish Translation Patch v1.2 filehttps://www.moddb.com/mods/deus-ex-turkish-translation-patch/downloads/deus-ex-turkish-translation-patch-v12
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 23 Ağustos 2022; 12:48:44 > -
Çok teşekkürler harikasınız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X