Şimdi Ara

DEULCOM ÜMİTKÖY - 10 SAATLİK SPEAKING SADECE 100 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

DEULCOM ÜMİTKÖY - 10 SAATLİK SPEAKING SADECE 100 TL

İngilizce seviyenizi Deulcom'un uzman ekibiyle geliştireceksiniz.
    Native Speaker ile İngilizce konuşma pratiği yapacaksınız.
    İngilizce'yi ana diliniz gibi konuşabileceksiniz.
    Deulcom International

"İngilizce'yi anlayabiliyorum ama konuşamıyorum" derdine artık son! Türkiye'nin en köklü eğitim kurumlarından Deulcom International'da siz de Speaking eğitimiyle İngilizce konuşma pratiğinizi geliştirebilirsiniz.

Deulcom International’da İngilizce konuşma yeteneğinizi geliştirmeniz için 10 saatlik Speaking eğitimi 400 TL yerine sadece 100 TL!

Speaking eğitiminde Natibe Speaker'lar ile İngilizce konuşma seviyenizi arttıracak, özel gruplarda öğrendiklerinizi pekiştirme fırsatı bulacaksınız.

Deulcom International, Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu eğitimli ve uzman bireyleri iş dünyasına kazandırmak amacıyla 1992 yılında kuruldu. 20 yılda çeşitli branşlarda on binlerce mezun veren Deulcom International'ın İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Mersin, Samsun, Kayseri, Konya olmak üzere Türkiye'de toplam sekiz okulu bulunmaktadır.

Kurulduğu günden bu yana eğitim sektöründe birçok ilke imza atan Deulcom International, her geçen gün yaptığı atılım ve yeniliklerle hizmet yelpazesini genişletmeye devam etmektedir. Kurulduğu ilk yıllarda yabancı diller eğitiminin yanı sıra turizm sektöründeki ara personel açığını gidermeyi hedefleyen Deulcom International, gün geçtikçe bu yelpazeyi genişleterek turizmin dışındaki farklı sektörlere yönelik eğitimleri de programlarının içine aldı.

Deulcom International Türkiye genelinde franchising sistemiyle açacağı yeni okullarla gençlere ve kendisini genç hissedenlere vereceği alternatif eğitim programlarıyla ülkemizin geleceğine çok önemli bir yatırım hedeflemektedir.

Deulcom Ümitköy
    Ümit Mah. 2547. Sok No:16 Ümitköy Ankara
    0 (312) 235 0522
    deulcom.com
    .tr

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.