Şimdi Ara

DEÜ - Yönetim Bilişim Sistemleri mi İktisat(İng) mı (oy ver geç)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

DEÜ - Yönetim Bilişim Sistemleri mi İktisat(İng) mı (oy ver geç)

(En Son Oy Tarihi: 20.7.2019)
Giriş
  • Evet oy ver çık. Yoruma gerek yok. Nabız ölçüyorum.

• UPrising
  • Bende DEÜ YBS düşünüyorum ama DEÜ'daki ybs biraz daha değişik diğer üniversitelere göre ve çok salak gereksiz şeylerle uğraşıyorlar kanımca hiçbirşeyde uzman olamıyacaksın büyük ihtimalle işletme derslerine ve yazılım derslerine pek önem vermiyorlar bölüm başkanı Vahap Teciminde dediği gibi donanım bizim vizyonumuz ve misyonumuz diyor orda oturup bütün gün arduino ile nem ölçen, sıcaklık ölçen aletler falan yapıp arada 3d printerdan birşeyler çıkartıp drone uçurup coğrafi sistemler falan yapmaya çalışıyorsunuz C# işleniyor çoğu diğer üniversitede burda Python kullanılıyor bir C# yazılımcısı olarak buda beni üzdü. Büyük ihtimalle Ege İşletme - Dokuz Eylül İnglizce İşletme veya İktisat seçeceğim.
  • Mikuru Asahina kullanıcısına yanıt
    Hadi ya.. Ben daha çok yazılım ağırlıklı olur diye düşündüm. Aynı şekilde ben de C#, Java üzerine çalışıyorum şu an Python'dan hiç haz etmem. Bu fikirlerimi değiştirdi şu an ciddi derecede. Neyse bakalım... Ege benim de aklımda var ama iibf konusunda Dokuz Eylül'ü tek geçiyorlar. Bilemiyorum.
  • uç kuşcuk uç
  • Fikirleriniz önemli upup.
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mühendislik mi iktisat mı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cplusgazoz

Hadi ya.. Ben daha çok yazılım ağırlıklı olur diye düşündüm. Aynı şekilde ben de C#, Java üzerine çalışıyorum şu an Python'dan hiç haz etmem. Bu fikirlerimi değiştirdi şu an ciddi derecede. Neyse bakalım... Ege benim de aklımda var ama iibf konusunda Dokuz Eylül'ü tek geçiyorlar. Bilemiyorum.
    Katılıyorum benim düşüncem Ege biraz daha Tıp, mühendislik gibi mf üniversitesi DEÜ ise daha tm üniversitesi hukuk, psikoloji, iktisadi idari bilimler falan daha baskın. Yinede Egenin eğitimi her türlü süperdir İşletme okuyor olsan bile. Bende C#, Java çok severim Pythondan aynı şekilde hiç haz etmem, zaten matematiğim falanda kötü Python gibi diller daha zor geliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=cU9s66Nr6VI

Burdan Vahap hocanın dediği gibi donanıma odaklandıklarını vs dinleyebilirsin başka bir videodada kullandıkları dilleri göstermişti cidden çok gereksiz eski diller çok sıkar yani hem bölümde kız nüfusuda çok az

• Mikuru Asahina kullanıcısına yanıt
    İzlemiştim bu videoyu sanırım, hatta Şadi Evren hocayı da yıllardır takip ederim. Donanımsal takılıyorlarsa Assembly veya C gibi çok eski ve zor sıkıcı dillere yönelmiş olmaları muhtemel. Kariyer planlaması object oriented programming üzerine olan insanları tatmin etmesi zor DEÜ'nun veya veri tabanı veya mobil uygulama üzerine bir kariyer planlaması düşünenler için DEÜ pek tercih edilecek değil gibi duruyor. Sanırım YBS'yi Boğaziçi hariç başka yerde okumak pek akıl karı değil ancak Sakarya Üni'nin de iyi olduğunu okudum, duydum. Ancak şehir hiç iç açıcı değil ben direkt eledim o yüzden orayı.

Python aslında hem C#'dan hem de Java'dan kolay bir dil. Yapay zeka için çok rağbet görüyor ancak ne bileyim, ısınamadım ben çok. Dediğin gibi Ege'nin bir ağırlığı var akademik anlamda. Bu yüzden bence de yanlış tercih olmaz Ege. Tercih listemde kesinlikle yer veriyor olacağım ve umarım gelir Ege İktisat.

Sen iktisat mı yoksa işletme mi istiyorsun daha çok? İktisat düşünürsen eğer matematiğim iyi değil diyorsun, iktisat biraz zorlar matematik konusunda ona göre.

• Deü puanın tutuyorsa bilgisiyar bilimleri bölümu var bilgisiyar mühendisliğinden farkı yok puanı düşük süpriz tercih yaparsan gelebilir bilinen bir yer değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redwolf0 kullanıcısına yanıt
    O sayısal bölüm hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cplusgazoz

İzlemiştim bu videoyu sanırım, hatta Şadi Evren hocayı da yıllardır takip ederim. Donanımsal takılıyorlarsa Assembly veya C gibi çok eski ve zor sıkıcı dillere yönelmiş olmaları muhtemel. Kariyer planlaması object oriented programming üzerine olan insanları tatmin etmesi zor DEÜ'nun veya veri tabanı veya mobil uygulama üzerine bir kariyer planlaması düşünenler için DEÜ pek tercih edilecek değil gibi duruyor. Sanırım YBS'yi Boğaziçi hariç başka yerde okumak pek akıl karı değil ancak Sakarya Üni'nin de iyi olduğunu okudum, duydum. Ancak şehir hiç iç açıcı değil ben direkt eledim o yüzden orayı.

Python aslında hem C#'dan hem de Java'dan kolay bir dil. Yapay zeka için çok rağbet görüyor ancak ne bileyim, ısınamadım ben çok. Dediğin gibi Ege'nin bir ağırlığı var akademik anlamda. Bu yüzden bence de yanlış tercih olmaz Ege. Tercih listemde kesinlikle yer veriyor olacağım ve umarım gelir Ege İktisat.

Sen iktisat mı yoksa işletme mi istiyorsun daha çok? İktisat düşünürsen eğer matematiğim iyi değil diyorsun, iktisat biraz zorlar matematik konusunda ona göre.
    İşletmeciyim ben hocam iktisatda bazı konular ilgimi çekiyor olsada çok daha fazla ve ağır matematik içeriyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.