Şimdi Ara

detaylı iç temizlik kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar grupfoni de bir detaylı iç temizlik kampanyası gordum 89 TL. Bu firmaya daha once gitmis aracına uygulama yaptırmıs fikir verebilecek kimse var mı?

http://www.grupfoni.com/Ankara/

Araç İçi Detaylı Temizlik

İşleme ilk önce aracın tavan kısmından başlanır.
    Araç direkleri, kapılar, koltuklar ve konsol olarak devam eder.
    Zemin halısı ve bagaj temizliğiyle aracın temizliği bitirilir.
    Kimyasallarla işlem görür daha sonra vakumla çekilir.
    Araç durulanır ve ahtapotlarla kurumaya bırakılır.
    Bu işlemler sayesinde araç içinde oluşabilecek zararlı hava solunumların azalması sağlanmış olur.

Procar, Bosch markasının güveni ile sanayi ortamından uzak, kaliteli işçilik sunan bir hizmet anlayışına sahip bir işletme. Aracınızı güvenle teslim edebileceğiniz profesyonel kadrosu ve kaliteli hizmeti ile kısa süre içerisinde beğeninizi kazanacak olan Procar Bosch Car Service, iyi bir araç bakım hizmeti almak için doğru adres. Güleryüzlü personeli ve kaliteli işçiliği ile Procar Bosch Car Service siz değerli misafirlerini bekliyor...

• Kampanyayı satın almadan önce randevu alın. Daha sonra kampanya kuponunu satın alın.. Bazı firmalar şu an çok doluyuz, randevu veremeyiz filan diye müşteriyi sallıyor.
  • benim detaylı ic temizlige ihtiyacım var calıstıgım yerde sonaxın subesi var bana 200 liraya yaparız dedi. 89 gorunce mantıklı geldi tabi kalitesi nasıldır bilinmez
  • Daha önce benzer bir fırsat sitesinden aldığım kuponla aynı işletmede boya koruma (Meguiars) uygulaması yaptırdım. Aynı fiyattı yanlış hatırlamıyorsam..

Dominic'in dediği gibi fırsat süresi 3 ay olmasına rağmen, yoğun oldukları için randevu alamayıp süre sonundan 1 ay sonrasına aracı götürebildim.

İşletmeden de yaptığı uygulamadan da memnun kalmıştım.

Almayı düşünüyorsanız önce randevu için ayarıp ne zamana gün vereceklerini öğrenin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChemtraiLs -- 6 Ocak 2012; 14:56:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.