Şimdi Ara

Detaylı Ezreal Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Trinity buff ı ile tekrar sahalara dönen (Ben öyle düşünüyorum) Ezreal ile ilgili bir build yapmak istedim. Eleştri-tavsiyelerinizi belirtirseniz sevinirim.
    Standart olarak yaptığım build ve sıralaması
    Başlangıç olarak

İlk çıkılacak itemler
    (Amacımız direk Trinity rushlamak bot eksiğimizi Phage pasifi kapatıyor Sheen de damage eksiğimizi)
    Önerilen son build
    W sheen aldıktan sonra açılabilir.
    Tavsiye edilen Supportlar
    Thresh
    Artıları
    +Ezreal hiçbir cc ve slow etkisine sahip olmadığı için birini yakalayıp öldürme konusunda sıkıntı çekebiliyor. Thresh bu konuda çok yardımcı olur.
    +Çekmesi sayesinde bedavadan q+w+e tutturabiliriz.
    +Mobil olan Ezreal a fener ile ekstra mobilty kazandırıyor.
    +Basic atak ile çok fazla harras yapabiliyor.
    Eksileri
    -Ezreal ın Q tutturması için farmın yanında durması gerekir. Thresh de aynı şekilde Q tutturmak için. Bu da karşı lane i minion arkasından çıkmamaya iter.
    -Q tutturulamazsa lane de kill almak çok zorlaşır.
    Şunlara karşı iyi iş yapar
    Miss Fortune, Twitch, Draven, Varus
    Sona, Janna
    Zyra
    Artıları
    +Eksik cc ihtiyacını fazlasıyla karşılıyor. Ayrıca inanılmaz bir poke ile diğer adc yi farmdan uzaklaştırıyor. Bu da Q tutturmayı kolaylaştırıp karşı adc yi oof bırakıyor.
    +Snare i ve slow u güzel iş yapıyor.
    +Ultisi doğru kullanıldığında ya flash harcattırır ya da öldürür.
    Eksileri
    -Çok squishy agresif oyuna gelemez.
    -Beceremeyen birinin elinde berbat.
    Şunlara karşı iyi iş yapar
    Vayne, Varus, Quinn
    Thresh, Blitzcrank, Sona
    Mastries & Runes
     Detaylı Ezreal Rehberi
     Detaylı Ezreal Rehberi

İtemler-Seçilme nedenleri
    >Trinity Force
    Aslında çok fazla açıklama gerekiyor. Öncelikle yeni trinity op. Ayrıca kite için her şeyi sunuyor (Move speed ekstra q dmg kritik şansı ve hp) Tüm skillerinde ap raito var ve TF nin verdiği ap çöpe gitmiyor. Her durumda alınabilir kime-neye karşı oynanırsa oynansın.
    >Berserker's Greaves
    Bunu gerçekten çok düşündüm CD botu mu olmalı as mi diye ama kararım bu. Çünkü pasifin verdiği as çok muazzam değil, ayrıca kite için çok fazla süremiz var düz vuruş yapabilecek (Diyelim ki bir Q tutturduk. 400 move speed ve TF aktifi var, ne kadar as kasarsak o sırada karşı tarafa o kadar düz vuruş yapabiliriz.)
    >Bloodthirster
    Ezreal Q larıyla can doldurur. Ekstra ad ve lifesteal ile q+aa ile çok rahat bir şekilde midgame de can doldurabiliriz. Fakat diğer takımda 2 ve ya daha fazla tank şampiyon varsa ve takımda fazla CC yoksa önerim BOTRK olacaktır. As ve slow ile güzel iş yapar.
    >Last Whisper
    Q ların can yakması ve de ekstra ad için çok gerekli bir item seçimi. TF gibi olmazsa olmaz.
    >Infinity Edge
    Bu da beni baya yordu. Çünkü Q lar kritik vurmuyor. Ama sahip olduğumuz ekstra as ve TF deki kritik ile birleşince kite yaparken ya da midgame de iyi dmg atmamızı sağlar.
    >Guardian Angel
    Çok fazla alternatif var fakat çoğu adc ye yakışıyor bu item. Yerine alınabilecek diğer eşyalar:
    -Frozen Mallet(Önermem çünkü alması çok zahmetli ve defansif itemi tek slot kalınca aldığımız için zorlanırız)
    -Qss(Hard cc ya da ap için ideal bir item)
    -Kara Balta(Aslında defansif item yerine değil de infinity edge yerine çıkılabilir.)
    Ezreal ile hangi Adc ye Karşı Nasıl oynanır? olarak ayrı bir konu açacağım. Yorumlarınız-önerileriniz benim için değerlidir.
    DÜZENLENECEKTİR SADECE TASLAKTIR RESİMLER EKLENECEK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playinq -- 20 Eylül 2013; 0:13:55 >

• Resim eklenince daha okunası bir hal alacaktır. Şimdi gözleri yoruyor. Eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gakgoss

Resim eklenince daha okunası bir hal alacaktır. Şimdi gözleri yoruyor. Eline sağlık

Resim-renklendirme büyük küçük halledeceğim de ya bende sıkıntı var ya da forumda alıntı yaparken 40 şey yapmam gerekiyor daha resim ekleyebilmenin bi yolunu bulamadım chrome u kaldırıp tekrar kuracağım bazı butonlar çalışmıyor forumda şu an benim adıma

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.