Şimdi Ara

Detaylı Edebiyat ve Coğrafya Kaynağı?[ALINDI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben detaylı konu anlatım kitaplarini kendimce sadelestirip calismayi seviyorum bu noktada
    lysde bu kitabi ezberlersen edebiyat 45 cografya 20 gelir gibisinden güzel güncel ve detaylı konu anlatımlı kitap önerir misiniz ?
    Birde edebiyat ve cografyada soru bankası olarak açı ve kültür var pek kaliteli değiller sonucta dershane kaynagi olduklari icin soru bankasi onerirseniz de sevinirim hedef 45 ve 20 net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 17 Mart 2016; 19:34:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• limit el kitabı
    limit sb
  • quote:

Orijinalden alıntı: tessmacher

limit el kitabı
    limit sb

Hocam yayın denizinin kucuk bir kitabi var limit ondan iyi midir ilk sizden duydum limit el kitabini?

• herkes limit diyor başkan bende yarın alcam bugün yokmuş
  • omryrlmz kullanıcısına yanıt
    EyvAllah kardeşim

• yayın denizini incelemedim ama limitte olması gereken herşey var,
    yayın denizinin sbnı hocamız tavsiye ediyodu ama bilemicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: tessmacher

yayın denizini incelemedim ama limitte olması gereken herşey var,
    yayın denizinin sbnı hocamız tavsiye ediyodu ama bilemicem

Limit soru bankasi ve el kitabini begendim aldim hocam cografya icin fdd pek hosuma gitmedi final aldim tavsiyeleriniz icin tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    biyoloji ve coğrafya sorunsalı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • coğrafya için ayhan çayan erkmen coğrafya ders notlarını kullanıyorum :D normal kitaplrdaki detaylı konuları adam hem detay hemde can alıcı yerlerini vererek görselle birleşitirp tam olarak net anlamınız sağlıyor inceleyin içeriğini diğer kitaplara göre bence daha iyi..

edebiyat için : güvender konu + limit, birey , güvender soru bankalarını öneririm , ( el kitapı olarak ben ne limiti öneriyorum nede başka bişeyi kesinlikle edam yayınları edebiyat özet) el kitabını alın . zaten edebiyattan iyi net cıkartacak kişiler el kitapıyla mitapıyla uğraşacağını sanmam. zaten bu yıl hukuk ve bazı bölümlerin tm3 e geçmesiyle çok önem kazandı lys3 bu yüzden coğrafya ve edebiyat alanında bu yıl belkide ygs-lys sınavının en kazık lys3 sınavı dahi olabilir .
  • youlost038 Y kullanıcısına yanıt
    Baya uzun yazmişsiniz hocam tesekkur ederim görüşleriniz için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.