|
AYT MATEMATİK SORU 1 Herkesin yapabilmesi için konulmuş sıradan bir soru SORU 2 En azından bir kaç denemeye girmiş bir öğrencinin vakit kaybetmeden ilk bakışta görebileceği bir soru SORU 3 ÖSYM geçen yıl ebob-ekok sinyalini vermişti soru zor bir soru değil ama gene bakmayan muhtemelen yapamamıştır SORU 4 Klasikleşmiş diyebileceğimiz kişiye bağlı vakit çalabilecek bir soru ama gene zor sayılmaz SORU 5 Dikkat hatasına açık elenen ufak bir kitle olmuştur, tarzı alışıldık sayılır SORU 6 Gene işlem hatası dışında muhakeme gerektiren bir yanı olmayan bir soru SORU 7 Nadir şık bir soru, zor değil ama sınav azizliğine uğratabilir SORU 8 Mantık bakın artık bir zahmet SORU 9 Bu da görece şık bir soru ama geçen yılınki kadar aksine eleyici bir polinom sorusu değil SORU 10 1 kere konuyu okuyanın yapabileceği düz bir formül sorusu SORU 11 d,r cinsinden yazmayan kalmadı umarım SORU 12 Kartezyen de ebok-ekok gibi sinyali verilmişti SORU 13 Binom, binom, binom can sıkıcı gene bir tık düşürebilir SORU 14 PKO sorularını kolay-orta-zor olarak değerlendiremiyorum SORU 15 Bu da aynı şekilde SORU 16 Alışık olduğumuz şık ÖSYM logaritma tarzı bir soru SORU 17 Bu sorunun da az çok gideri var SORU 18 2-3 test çözen yapsın SORU 19 2-3 test çözen yapsın v2 SORU 20 2-3 test çözen yapsın v3 SORU 21 Ehhh işte SORU 22 Bu çıkmış kopyası değil mi yav SORU 23 Gayet iyi düşürebilir ben beğendim SORU 24 Yorum yok :DDDDDDDDDDDD SORU 25 Diğerlerine nazaran biraz daha süre alır burası hataya açık SORU 26 Bu tarzdan kaynaklar geçen yıldan ötürü epey kopyalamıştır SORU 27 Rieman, panik yapmayan yapıp geçmiştir güzel soru SORU 28 Tek ölçtüğü dikkat hatası SORU 29 x'e 30 koy çıksın xd SORU 30 Bu da yani soru tipini görmeyen varsa yapamamış olabilir o an GEOMETRİ Geometri pek beni çekmedi ondan burayı detaylı yorumladım kusura bakmayın, genel baktığımda normal düzey burası mata göre kurtarıyor 1 tık Final değerlendirmesi Bu soruları kim yapabilmiştir? (sayısallar) 345+apotemi lti fasiküllerini bitirip geometriyi boşlamayan için 30+ gayet olası duruyor bu da neredeyse derece hedefleyen kitlenin büyük çoğunluğu demek Fen kısmına detaylı bakmadım matematik kolay olsa bile fenden ötürü 70 sınırında kalanlar birikebilir 2020'den kötü gelir gelmez demek bu sınav için büyük bir tahmin |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt