Şimdi Ara

*** DETAYLI 5800 XM İNCELEMESİ *** (Güncellendi) *** (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
0
Favori
37.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu telefona ilk gördüğüm zaman aşık olmuştum şimdi de almayı düşünüyorum inşallah alırım
  • ark.lar N73'üm var fakat 5800 almak istiyorum telefon N73 850tl verdim şimdi 250 tl zor veriyolar sizce N73 satıp 5800 almak mantıklı mı?
  • Arkadaşlar,

Şans eseri nette 5800 için gezinirken donanımhaberde açılan başka bir başlık gördüm, 5800 madurları için. Ve yukarda da bir arkadaşımız vermiş linki zaten.

Başlığı baştan sona okudum. Bu telefonu yarın ya da p.tesi günü almayı düşünüyordum ama birden yarı yarıya hevesim kaçtı.

Orada insanlar özellikle 2 tane kronik hata'dan bahsetmişler, kasa açıklığı ve ahize sesinde sorun. Ama bu özelliklerin özellikle ilk partitide olduğu ve sonraki serilerde sıkıntı olmadığını söylemişler.

Beyler, bu cihazın son durumu nedir gerçekten öğrenmek mümkünmü? Kızılayda bir turkcell'de buldum cihazı, iyi fiyat veren bir yerdi. Telefonun yapım yerini sordum, adam kutuyu çıkarttı ve baktık, Hungary yani Macaristan üretimi.

Ama çok tereddütte kaldım ya, tam aradığım bir cihaz ama bana sorun olacaksa böyle bir modele girmek istemem. Zaten bay geldi bana kilitlenen resetlenen telefonlardan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi side_effect -- 2 Ocak 2010; 0:54:03 >

• arkadaşımiki hafta önce hb den aldım aynısından teyzeoğlu da aldı ikimizde de tek bir sorun yok desem yeridir sadece şarjı biraz az gidiyodu ama o da yavaş yavaş açılıyo sanki rahat iki gün yetiyo şu anda yani güvenebileceğin bir yer arıyorsan hb derim son sürüm yüklü olarak en yeni parti ve tüm hatalar giderilmiş olarak temin edebilirsin. telefona gelirsek bu telefonun n97 den tek eksiği klavyesi diyorum başka bişey demiyorum
  • hafıza kartına bilgisardan dosya yükleyemiyorum?
    "lütfen H sürücüsüne birdisk yerleştirin" diyor?

napacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

Arkadaşlar,

Şans eseri nette 5800 için gezinirken donanımhaberde açılan başka bir başlık gördüm, 5800 madurları için. Ve yukarda da bir arkadaşımız vermiş linki zaten.

Başlığı baştan sona okudum. Bu telefonu yarın ya da p.tesi günü almayı düşünüyordum ama birden yarı yarıya hevesim kaçtı.

Orada insanlar özellikle 2 tane kronik hata'dan bahsetmişler, kasa açıklığı ve ahize sesinde sorun. Ama bu özelliklerin özellikle ilk partitide olduğu ve sonraki serilerde sıkıntı olmadığını söylemişler.

Beyler, bu cihazın son durumu nedir gerçekten öğrenmek mümkünmü? Kızılayda bir turkcell'de buldum cihazı, iyi fiyat veren bir yerdi. Telefonun yapım yerini sordum, adam kutuyu çıkarttı ve baktık, Hungary yani Macaristan üretimi.

Ama çok tereddütte kaldım ya, tam aradığım bir cihaz ama bana sorun olacaksa böyle bir modele girmek istemem. Zaten bay geldi bana kilitlenen resetlenen telefonlardan...

o sorunların hiç biri kalmadı o mağdurlar derneği 5800 ilk çıktığı zaman iphonedan ucuz olduğu için aldılar ve o sorunlar çıktı şimdi ise hiçbir sorun kalmadı zaten alırken sağına soluna bak kasa açıklığı var mı yok mu diye al alınması gerekn bir telefon hatta almayanı dövüyorlar o fiyata :D kasa açıklığı ile ilgilide forumda konu var

• HB de telefonun fiyatı benim bulduğum fiyattan fazla. Şu an siyah olanı zaten stoklarında yokmuş, ayın 7.sinde stoklarda olacak diyor. Ve fiyatı 538tl.

Ben turkcell'de 529tl ye buldum tabi kargo masrafı da olmayacak. HB den alsak kargolu 545-550tl arasına gelir ki ayrıca,
    alırken inceleme şansımız da yok. En önemlisi bu.

Bu telefon için son versiyon güncelleme nedir arkadaşlar? Alırken ona bakabilirim en azından, belki kutuda üretim tarihini de görebilirim. 2009 ise zaten sorun olmaz.
  • bunlarda benim 5800 ımla çekilmiş resimler :) istediğiniz konuda yardımcı olabilirim...

*** DETAYLI 5800 XM İNCELEMESİ *** (Güncellendi) ***
  • quote:

HB de telefonun fiyatı benim bulduğum fiyattan fazla. Şu an siyah olanı zaten stoklarında yokmuş, ayın 7.sinde stoklarda olacak diyor. Ve fiyatı 538tl.

Ben turkcell'de 529tl ye buldum tabi kargo masrafı da olmayacak. HB den alsak kargolu 545-550tl arasına gelir ki ayrıca,

Bu telefon için son versiyon güncelleme nedir arkadaşlar? Alırken ona bakabilirim en azından, belki kutuda üretim tarihini de görebilirim. 2009 ise zaten sorun olmaz.

Telefoncudan almanızı önermem..
    İlk parti ürünü olma olaıklığıda var çünkü.. Nerde kaldığınızı bilmiyorum ama Darty, Electroworld veya MediaMarkt gibi yerlerden alma imkanınız varsa öyle yapın derim.. Bahsettiğim yerlerde 529 liradan satılıyor ve ellerinde bulunan cihazların tamamı v30 yüklü..

Şuanda güncel sürüm v31'dir telefonu aldıktan sonra v30'dan v31'e yükseltirsiniz çok kısa ve basit işlem.. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz kafanızı telefonun ilk çıktığı, 900 liradan satıldığı dönemlerde milletin yazdıklarıyla bulandırmayın o sorunların hiçbiri yok artık..

• quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

quote:

HB de telefonun fiyatı benim bulduğum fiyattan fazla. Şu an siyah olanı zaten stoklarında yokmuş, ayın 7.sinde stoklarda olacak diyor. Ve fiyatı 538tl.

Telefoncudan almanızı önermem..
    İlk parti ürünü olma olaıklığıda var çünkü.. Nerde kaldığınızı bilmiyorum ama Darty, Electroworld veya MediaMarkt gibi yerlerden alma imkanınız varsa öyle yapın derim.. Bahsettiğim yerlerde 529 liradan satılıyor ve ellerinde bulunan cihazların tamamı v30 yüklü..

Şuanda güncel sürüm v31'dir telefonu aldıktan sonra v30'dan v31'e yükseltirsiniz çok kısa ve basit işlem.. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz kafanızı telefonun ilk çıktığı, 900 liradan satıldığı dönemlerde milletin yazdıklarıyla bulandırmayın o sorunların hiçbiri yok artık..

Hocam, yazan eline koluna sağlık... içime su serptin resmen... Çok teşekkür ediyorum cevap için.. İlk hedefim Darty o zaman

• D2-Cowon mp3-mp4 calar
  • kutu içeriği nedir acaba şuan bileniniz varmı?
  • Çok şükür bu akşam Darty'den aldım telefonu. V31 küsür yüklü, kasa açıklığı diye bişey söz konusu değil,

dış hoperlör sesi bangır bangır, ses kalitesi mükemmel, dokunmatiği çok hoşuma gitti.

kulaklık kontrol aparatı, şarj aleti, bileklik ve pena, kulaklık, cd ve kitapçık çıktı.

tavsiye ediyorum valla
  • merhaba ben de 5800 almayı düşünüyorum fakat dokunmatik ekranı biraz düşündürüyor beni. İnternette gezerken çok sorun yaratır mı ? iphone ile arasında dokunmatik farkı bariz belli oluyor mu ? şimdiden teşekkür ederim

bu arada konuyu açan arkadaş, bizim evi çekmişsin valla ama kamerayı beğenmedim
  • Beyler telefonla ilgili ilk izlenimlerim çok çok iyi. Gerçekten iyi bir hamle yaptığımı düşünüyorum,

velakin;

1. Yahu, web sitelerinde flash desteği var denmesine rağmen video sitelerinde patlama yaşıyorum nasıl aşabilirim?
    2. Web Browser olarak Opera mini mi tavsiye edersiniz? O zaman flash problemleri çözülebilir mi?
    3. DNS ip'lerini değiştirmeme rağmen Wireless bağlantı ile youtube açamıyorum başka bir olayı mı var acaba?
    4. Mp3'leri klasör olarak seçerek çalma listesi yapma şansım yok mu?

Biraz fazla oldu heralde ama bu sorular çok önemli aslında...

Şimdiden teşekkürler, ve telefonu tavsiye eden arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum...

-----------------

Edit : Msj'ı yazdıktan sonra Flash Lite 2.1 yüklemeyi denedim telefona ve bu zaten dahili bir komponent diye uyarı verdi yüklemedi,

bunun üzerine direk Opera Mini yükledim, Youtube' a direk çatır çatır bağlanarak videoları seyrettim, tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi side_effect -- 11 Ocak 2010; 4:15:55 >

• Telefon için V40 update çıktı. Arama ve gelen arama ekranında baya bi değişiklik var, menü geçişleri hızlanmış durumda, ayrıca uygulamalar içerisine bir çok yeni şey eklenmiş durumda.
  • Ya beyler, konuyu takip eden kalmadı mı hiç? Yazıyorum ama cevap alamıyoruz kimseden, sorular cevapsız kalıyor. Gerçi bir çok sorunun cevabını aldım ama bazı şeyler var paylaşmam gereken;

Daha öncede yazmıştım V40 güncellemesi çıktı ve yaptım diye. Arayüzlerde acaip değişiklikler oldu, örneğin kafamı kurcalayan ev ekranı muhabbetinde hatırlarsanız V31'de sadece 4 kişi kısayol veya sadece kısayol veya sadece hiç bişey olmadan kullanabiliyoduk.

Şimdi ben kısayol olarak kullanıyodum, bugün telefon rehberine geçeyim dedim, rehbere çektim ve amanin

kısayollar ekranın altına indi, telefon rehberi çıktı ve değil dört kişi eklemek istediğiniz kadar kişi ekleyip, fırıldak şekilde sağa sola kaydırabiliyorsunuz.

İşin en garibi ise tuş ve tel. rehberi düğmeleri tamamen dörtge hale gelip ekranın en altına yapıştı ???

V40 yükleyen ve bunları gören var mı acaba????

Ayrıca sestede biraz değişiklik var gibi sanki... Bass seviyeleri biraz düşmüş gibi geldi bana? Kullanlar varsa bi kaç yorum alalım beyler yaw

----

Buyrun buda V40 update'ten sonra bahsettiğim ekran, kullanıcı menüsünü seçince direk kısayollar'da geliyo:

*** DETAYLI 5800 XM İNCELEMESİ *** (Güncellendi) ***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi side_effect -- 20 Ocak 2010; 3:57:30 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.