Şimdi Ara

Destek Rün Dizilimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ründen hiç anlamam bana tüm destekler için uygun olan ideal rün dizilimini söylermisiniz vede ne kadar tutar tahminen

• Arkadaşlar birde destekte mana sıkınısı çık çekiyorum ona göre önerirseniz sevinirim dediğim gibi tüm destekler için olcak şimdiden saolun
  • Tüm Support Karakterler için genel bir rune dizilimi pek doğru olmaz. Her supportun kendine has mekaniği ve skillset'i var( Ben 4 taneye yakın kullanıyorum)
    Tamamiyle bir Support Oynuyorsan( Thresh-Leona-Braum) Can-Armor-Mr ağırlıklı gitmeni tavsiye ederim.

Örneğin sık kullandığım Rün Dizlimi Şöyle;

Marks;
    9x Armor

Seals;
    9x Armor

Glyphs;
    9x Mag Res/ Lvl

Quintessence;

3x Healt

Edit: Sadece Rune'ler değil mastery'lerde önemli Oynadığın champ'e göre sitelerde mastery dizilimleri bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattness -- 11 Şubat 2015; 2:44:46 >
  • Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 3-4 adet support rünü gerekli diye düşünüyorum.
    Bir morgana ile taric bir olamaz asla
    şahsen tank rünümü söyleyeyim
    kırmızı zırh
    sarı seviye başına can
    mavi büyü direnci
    büyükler zırh
    75can veren sup itemi ile başlayınca sağlam da can oluyor.oyun late kalırsa adamların içinde geziyorum.bana dalmadıklarından tfde en son ben kalıyorum 5-10 sn kovalıyorlar anca öldürüyorlar
    tanky suplara kullanabilirsin thresh leona taric vs gibi.
  • Tank Supportlar oynarken
    Kırmızı ve sarılara zırh maviye büyü direnci cevher olarak da zırh kullanıyorum.
    Morgana - Sona gibi karakterlerde
    kırmızılar hybrid sarı zırh maviler büyü direnci cevherler de ap.

Bu arada eski konulara denk gelip sakın cevher olarak saniye/para olanını almayın.
  • Evet sup itemleri saniye başına gold kazandırdığı için gold rünlerine gerek kalmıyor artık ki pek fazla bi getirisi olmuyordu bence. Janna morgana annie gibi zapırtlar için normal ap rünleri ile giriyorum. Taric alistar nunu gibi tank zapırtlar için kırmızı ve sarılar armor maviler mr büyükler armor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diana karşı taktik
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.