Şimdi Ara

Desteginize ihtiyacım var.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 yıl önce bir kızla çıkmaya basladım.kız ilk günlerde bana karşı çok soğuktu yaz boynca hiç buluşmadı benımle 3 ay boyunca msjlastk zaman ayırmadı umrunda değilmişim gibi davrandı sonra okullar açılınca yakınlaşmaya başladık herşey çok iyi gidiyordu taki en yakın arkadaşı bizi kızın ailesine ispiyon edinceye kadar kızın babası beni kenara çekti kızımı eve kapatıcak degilim görüsmene izin veriyorum ama benden izin alıcaksın türü seyler söyledi.ondan sonra biz ilşkimize devam ettk yüzük fln taktk zamanla git gide daha yaknlaştk artk aşık olmuştum herseyi onunla yapmayı düşünüyordum evlenmeyi yuva kurmayı onun yanında ölmeyi hayatım ona endeksliydi taaki bi sabah uyanıp ben ne yapıyorum kardeşim hayatımı bir kıza endeksledim herseyimi ona verdim daha önümde kocaman bir ömür var diyene kadar tam 1 yıl önce bu kızdan ayrıldım ama o hiç peşimi bırakmadı nedense benden vazgeçmedi sürekli tekrar etmek istedi ona 1000lerce defa baskasını bulmasını söyledim demedigim kalmadı..aradan tam bir yıl geçti ve geçen hafta benimle konuşmak için (arada bir yapar bunu)bizim evin oraya geldi oturduk konuştuk yine kendimi kaptırdım tekrar başlamaya karar verdik sorun şu ki biz ayrıyken ne yaptıgını bilmiyorum ve ona güvenemiyorum. onu deliler gibi kıskanıyorum herseyden herkesten yüzüne bakınca bütün hatalarını unutuyorum kendimi alıkoyamıyorum bana göre dünyanın en güzeli o kusursuz benim iiçin ama güvenemiyorum işte ne yapmalıyım ben aşıkmıyım yoksa geçici birşeymi sınava 2 hafta kala bunları düşünmek dahada canımı sıkıyor ve sitrese giriyorum .s korkuyorum bütün gelecegimden.(zahmet edipte okuyan arkadaşlara çok teşekkür ederim)

• lan velet yürü git sınavına bak 2 hafta kalmış. sınavda bi halt yapamazsan o kıza veya baska birine nasıl bakabileceksin. önce sınavı bi atlat gerisi olur ama sınav dönmez haberin olsun...
  • Hep aynı hikaye sevdim, onunla evlenmek istedim veya onunla yaşlanmak istiyorum. Bu cümleleri kurmak belkide bir insanın hayatını karartabilir. Bir gün büyük olasılıkla ayrılırsınız. Şu üstte yazdığım 3 aptalca cümleler gelir aklına. Kendini yer bitirirsin. Ama bitmiştir artık ve sen ilerde aynı aptalca cümleleri kuracak birilerinin olacağına inanarak devam edersin hayatına...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lxlmelihlxl

2 yıl önce bir kızla çıkmaya basladım.kız ilk günlerde bana karşı çok soğuktu yaz boynca hiç buluşmadı benımle 3 ay boyunca msjlastk zaman ayırmadı umrunda değilmişim gibi davrandı sonra okullar açılınca yakınlaşmaya başladık herşey çok iyi gidiyordu taki en yakın arkadaşı bizi kızın ailesine ispiyon edinceye kadar kızın babası beni kenara çekti kızımı eve kapatıcak degilim görüsmene izin veriyorum ama benden izin alıcaksın türü seyler söyledi.ondan sonra biz ilşkimize devam ettk yüzük fln taktk zamanla git gide daha yaknlaştk artk aşık olmuştum herseyi onunla yapmayı düşünüyordum evlenmeyi yuva kurmayı onun yanında ölmeyi hayatım ona endeksliydi taaki bi sabah uyanıp ben ne yapıyorum kardeşim hayatımı bir kıza endeksledim herseyimi ona verdim daha önümde kocaman bir ömür var diyene kadar tam 1 yıl önce bu kızdan ayrıldım ama o hiç peşimi bırakmadı nedense benden vazgeçmedi sürekli tekrar etmek istedi ona 1000lerce defa baskasını bulmasını söyledim demedigim kalmadı..aradan tam bir yıl geçti ve geçen hafta benimle konuşmak için (arada bir yapar bunu)bizim evin oraya geldi oturduk konuştuk yine kendimi kaptırdım tekrar başlamaya karar verdik sorun şu ki biz ayrıyken ne yaptıgını bilmiyorum ve ona güvenemiyorum. onu deliler gibi kıskanıyorum herseyden herkesten yüzüne bakınca bütün hatalarını unutuyorum kendimi alıkoyamıyorum bana göre dünyanın en güzeli o kusursuz benim iiçin ama güvenemiyorum işte ne yapmalıyım ben aşıkmıyım yoksa geçici birşeymi sınava 2 hafta kala bunları düşünmek dahada canımı sıkıyor ve sitrese giriyorum .s korkuyorum bütün gelecegimden.(zahmet edipte okuyan arkadaşlara çok teşekkür ederim)

saçmalama bırakma kızı ama çokta üstüne düşme tavsiyemi dikkat et ve uygula boşver ben yaşadım herseyi kızla devam et ama sakın vazgeçilmezin olmasın hani derler ya olsanda olur olmasanda gittiği yere kadar gitsin diye düşün kaptırma kendini ayrılırsan daha beter aşık olursun kayatın boka sarar

kendimdn örnek veriyim bi kızı seviydm ayrıldık artislik yaptım fln kıza yüzük takmıştık hani erkeğiz ya dedim güle güle attım yüzüğü sonra nedense bi yanlızlık hissi fln kıskanmaya başladım fln ölüyrm ama yalvardım fln kız beni köpek etti düşün benim köpeğim olan kız beni kul köpek etti barışmadı 1 sene gecti üniversteyi kazandım mutsuzum ama sevgilim var unutmak için 4 kişiyle çıktm fln filan ama deseler üniverstemi omu o derim yemişim universteyi mutluluk bulunmuyo kardeşim . para fln yalan herşey en başta MUTLULUK ! .

• dostum tavsiyen için sağol fakat onunlada yeterince mutlu olamıyorum nedenini ise bilmiyorum .s
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiyenize ihtiyacım var .
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.