|
Desperados III, Yakuza Remastered Collection ve Daha Fazlası Xbox Game Pass'e Geliyor (2. sayfa)
-
-
Bu gece download edebilecekmiyiz bu oyunu 21.de eklenecekmişquote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
Dolu dolu bir ay özellikle;Desperados III'ü oynamayan kalmasın geçen senenin en iyi 3-4 oyunundan biriydi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba...uzun yıllar PS kullanıcısı olarak xbox series x 'e geçiş yaptım.Xbox sisteminin yabancısı olarak tam anlayamadığım bir konu var yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ultimate üyeliğine sahibim...Anladığım kadarıyla game pass ile her ay bir kaç oyun ücretsiz olarak geliyor...Ben bu oyunları sadece o ayki süre zarfında mı oynayabiliyorum yoksa indirdiğim taktirde hep benim mi oluyor ? Şimdiden teşekkürler
-
oyunlarin havuz icinde belli bir kalma suresi oluyor. havuzdan ayrilana kadar oynayabilirsin. ne zaman ayrilacaklari da xbox icinde gamepass uygulamasi “yakinda ayrilacaklar” bolumunde listeleniyor.quote:
Orijinalden alıntı: mr.nakoArkadaşlar merhaba...uzun yıllar PS kullanıcısı olarak xbox series x 'e geçiş yaptım.Xbox sisteminin yabancısı olarak tam anlayamadığım bir konu var yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ultimate üyeliğine sahibim...Anladığım kadarıyla game pass ile her ay bir kaç oyun ücretsiz olarak geliyor...Ben bu oyunları sadece o ayki süre zarfında mı oynayabiliyorum yoksa indirdiğim taktirde hep benim mi oluyor ? Şimdiden teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne zaman ayrılacağı yazmıyor ama. Tarih belli değil. Geçen mesela Final Fantasy XV'nin ayrılışını 10 gün önceden haber verdiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 22 Ocak 2021; 14:36:51 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X