Şimdi Ara

Desperados III, Yakuza Remastered Collection ve Daha Fazlası Xbox Game Pass'e Geliyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: BlackTower_35

Çarpmadığı ne malum :)

Puhahahahhaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Dolu dolu bir ay özellikle;Desperados III'ü oynamayan kalmasın geçen senenin en iyi 3-4 oyunundan biriydi.
    Bu gece download edebilecekmiyiz bu oyunu 21.de eklenecekmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba...uzun yıllar PS kullanıcısı olarak xbox series x 'e geçiş yaptım.Xbox sisteminin yabancısı olarak tam anlayamadığım bir konu var yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ultimate üyeliğine sahibim...Anladığım kadarıyla game pass ile her ay bir kaç oyun ücretsiz olarak geliyor...Ben bu oyunları sadece o ayki süre zarfında mı oynayabiliyorum yoksa indirdiğim taktirde hep benim mi oluyor ? Şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.nako

Arkadaşlar merhaba...uzun yıllar PS kullanıcısı olarak xbox series x 'e geçiş yaptım.Xbox sisteminin yabancısı olarak tam anlayamadığım bir konu var yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ultimate üyeliğine sahibim...Anladığım kadarıyla game pass ile her ay bir kaç oyun ücretsiz olarak geliyor...Ben bu oyunları sadece o ayki süre zarfında mı oynayabiliyorum yoksa indirdiğim taktirde hep benim mi oluyor ? Şimdiden teşekkürler

oyunlarin havuz icinde belli bir kalma suresi oluyor. havuzdan ayrilana kadar oynayabilirsin. ne zaman ayrilacaklari da xbox icinde gamepass uygulamasi “yakinda ayrilacaklar” bolumunde listeleniyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt

Ne zaman ayrılacağı yazmıyor ama. Tarih belli değil. Geçen mesela Final Fantasy XV'nin ayrılışını 10 gün önceden haber verdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 22 Ocak 2021; 14:36:51 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.