Bildirim
desktop.ini ne
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İşletim sisteminiz ne? -
.ini dosyaları yapılandırma ayarlarıdır.Silsenizde ihtiyacı varsa windows yeniden oluşturur. Klasör seçeneklerinden Gizli dosyaları göster seçeneğini kapatırsanız görünmez. -
windows home basic -
windows home basic diye bir işletim sistemi olmaz. o ya vista hb yada w 7 hb'dir. Ayrıyetten arkadaş haklı , her önüne gelen .ini ile biten dosyaları virüs sanıp silmemek lazım. Dosyanın bulunduğu konuma çift tıklayınca yeni bir pencerede açılmıyorsa virüs değildir. İçin rahat olsun. -
o dosya klasör bilgilerini içerir ve sistemin gizli dosyasıdır. klasördeki simgeyi tutar ve görünen adı içerir. silmeyi tavsiye etmiyorum. yanlışlıkla silmek sistemi bozmaz fakat klasör ismi ingilizce (eğer ismi değiştirilmişse) simgesi de normal klasör olur.
ÖR:
Karşıdan Yüklenenler==>Downloads biçimine dönüşür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2x+1 -- 21 Temmuz 2010; 11:20:20 > -
ben sildim umarım bi durum olmaz.Fakat bu bu .ini görev zamanlayıcısında disk temizleme yaptıktan sonra çıktı.o eylemi silim en iyisi manuel disk temizleme yapim.ozman çıkmaz bu ini heralde. -
benim işletim sistemi öyle yazıyor windows 7 home basic yeni çıkmış bu senin haberin yok galiba. -
quote:
Orijinalden alıntı: 2x+1
o dosya klasör bilgilerini içerir ve sistemin gizli dosyasıdır. klasördeki simgeyi tutar ve görünen adı içerir. silmeyi tavsiye etmiyorum. yanlışlıkla silmek sistemi bozmaz fakat klasör ismi ingilizce (eğer ismi değiştirilmişse) simgesi de normal klasör olur.
ÖR:
Karşıdan Yüklenenler==>Downloads biçimine dönüşür.
Benim bilgisayar win 8.1 işletim sistemi desktop.ini dosyası her yerde karşıma çıkıyordu d- sürücümdede vardı d sürücüdekileri sildim bilmeden ardından uygulamalara girince görsel öğeler doğru düzgün açılmıyor, bilgisayar açılırken hesap resmi gözükürdü o resim falan gözükmüyor nasıl düzeltebilirim bu sorunu bu dosyayı kendi kendine oluştururmu.Benim bilgisayar win 8.1 işletim sistemi desktop.ini dosyası her yerde karşıma çıkıyordu d- sürücümdede vardı d sürücüdekileri sildim bilmeden ardından uygulamalara girince görsel öğeler doğru düzgün açılmıyor, bilgisayar açılırken hesap resmi gözükürdü o resim falan gözükmüyor nasıl düzeltebilirim bu sorunu bu dosyayı kendi kendine oluştururmu.
-
Bir iki .ini dosyası silmek sorun yaratmaz ama kafaya takıp alayını temizlemeye kalkarsanız kapatıp-açmaya kalktığınızda karşınıza mavi yada siyah bir ekran çıkıverir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X