Şimdi Ara

Desire vs Desire Hd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir arkadasim aralik ayinda ingiltereye gidiyor....
    Ordan ya desire ya da desire hd alicam
    siz hangisini tavsiye edersiniz
    desire hd icin ekrani cok buyuk ve pili daha az dayanicak gibi laflar donuyor
    Fikrinizi soylerseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Wolf

Selam beyler
    Bir arkadasim aralik ayinda ingiltereye gidiyor....
    Ordan ya desire ya da desire hd alicam
    siz hangisini tavsiye edersiniz
    desire hd icin ekrani cok buyuk ve pili daha az dayanicak gibi laflar donuyor
    Fikrinizi soylerseniz sevinirim

Büyük ekrana katlanabileceksen tabiki Desire HD çünkü yeni bi islemci yeni bi cpu boyut farkı önemli bu konuda... Pil konusuda hemen hemen Desire ile aynı gidecetir çünkü yeni özellikleri daha az enerji kullanıyomuş
  • 4.3 cok buyuk gibime geliyor
  • 4.3 te film izlerken iyiki de almışım dersin. Ayrıca Desire HD daha yeni bir model. Tasarımı bence Desire den daha güzel.
  • büyük ekran senin için sorun olmazsa her yönüyle desire hd almanı tavsiye ederim. pil konusundada fazla düşünmeye gerek yok bi arkadaşında dediği gibi hemen hemen aynı gidecektir desire ile.
  • kullanım kolaylığı, taşınabilirlik ve fiyat olarak desire. teknoloji ve sörf olarak desire hd tercih edilecektir diye düşünüyorum.
  • 4.3 cidden buyuk ya :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum 4.3 lük bir ekranı var öncelikle cidden büyük bir boyutu var .Ama donanım ve özellik olarak desire dan önde baya desire hd .Bence bi cep telefonu satan yere git 3.7 lik bir ekranda bir tel al bi eline diğerinede htc hd2 al .Hd2 seni rahatsız etmezse desire hd al derim ,yok çok büyük gelirse desire al.
  • problem su li ben degil arkadasim gidicek ve arkadasim elektronikten hic anlamaz.....
  • Desire HD alsın o zaman. Madem en teknolojiğini istiyorsun.Ayrıca ekran büyük ama köşeler daraltıldığı ve telefon inceltildiği için ben pek rahatsız edeceğini sanmam.
  • arkadas ben desire ve desire hd nin pilinin ayni gideceyini sanmiyorum arada 0.6 inclik bir ekran farki var desirenin pili 1400mAh desirehd ise 1230mAh diyeceksinizki aciklanan sureler bir birine cok yakin amma ben bugune kadar 90% telin pil suresinin resmi acilanandan cok daha dusuk oldugunu defalarca gordum birde desire hd desireden daha pahali galiba yurtdisinda 200 dollarlik fark varhemde bu ay cikan diyil de onceki aylarda cikan desireler amoled ekran splcdi ekrandan 30% daha az enerji tuketiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan azeri -- 22 Eylül 2010; 21:50:28 >
  • HD tabiiki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.