Şimdi Ara

desire s türkiyeye gelecekmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Htc nin türkiye sitesinde ürünler kısmına baktım. orada desire s ve inceridible s in görselleri var. acaba bu telefonlar türkiyeye gelecek mi? bilginiz var mı?

geldide bizim haberimiz yok mu? kaçak olarak 1200 lira çekiyorlar. desire hd 1500 liraya felan satılıyor garantili bunlarda ondan aşağıda olacaktır. hd2 yi desire hd den pahalı satmaları gibi...

• 1250-1300 civarı gelicektir desire s.İncredible s bilemem.
  • gelecek telefonlar vodafone satar kesin fiyatları görürüz çıkınca bu ay sonuna doğru bekliyorum ben...
  • vadafone kesin kampanyalı satar. desire hd için çok para istediler. bakalım ne olacak
  • Ikisi birden gelmeyebilir ama en az birinin kesin geleceğini düşünüyorum. Htc türkiye hiç piyasayı onemsemezken bile desire da wildfire da getirdiler. Kaldı ki satislardan memnun olmuş olacaklar ki eski htc tr değil artık belli. Çok daha aktif ve ilgililer.

Biri gelirse desireS gelmesini daha olası görüyorum ben, ikisi de gelirse zaten sorun yok.

Ne zaman geleceği ise Vodafone un ne kadar desire stok yaptigina bağlı.
  • İkisi de Türkiye'ye gelecek. Telaşa gerek yok

Desire S in piyasaya biraz daha geç girmesi olası.
  • http://www.htc.com/tr/product.aspx

buraya bakarsak gelecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar desire stoklari tukendi online magazalarda da yok desire s gelisi yakindir diye dusunuyorum
  • Konu takip.Yüksek fiyattan gelmesinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recoakk

Konu takip.Yüksek fiyattan gelmesinde.

en azından iphoneden düşük fiyatlı olur. desire s i bekliyorum bende hd7 alacaktım ama bu alet gelirse bunu alacağım.
  • desire s mi yoksa se arc mi?
  • Arc tabii ki.

• Hepsiburada-HTC Desire S 1.1 GB 1.278,99 TL Peşin fiyatına 12 x 106,58 TL

Fiyat fena değil,1000 Liranın altına düşer mi bilemem ama düşmesini beklicem. Benim kararım bu telefondan yana.

Desire S mi Desire HD mi ? Derseniz buyrun karşılaştırması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EVOV3 -- 20 Mayıs 2011; 14:16:40 >

• Ben iki gün önce Vodafonedan aldım arkadaşlar
    49*24
    içinde de aylık zaten 8 lira verdiğim cepnet var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.