Şimdi Ara

Desire HD vs Desire S vs Incredible S ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar üçününde fiyatı hemen hemen aynı,hangisini tavsiye edersiniz? fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.hangisi daha iyidir?? Bunların arasına bi de Samsung Galaxy S Plus eklendi
    -şarj süresi
    -teknik özellikler
    -f/p?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alptug.55 -- 10 Kasım 2011; 10:01:19 >

• Yok mu arkadaşlar tavsiyesi,bilgisi olan.
  • Hiçbirini almanı önermiyorum.

Xperia Neo daha mantıklıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

Hiçbirini almanı önermiyorum.

Xperia Neo daha mantıklıdır.

+1
  • konuya böyle dalmak gibi oluyor ama bir şey soracağım desire hd desire s ve incredible s niye tavsiye etmiyorsunuz? ben de ikinci el bir incredible s almak istiyordumda niye tavsiye etmedğinizi merak ediyorum açıkçası
  • Neo almak için nedenler;

Daha ucuz

Kamerası daha iyi

Ekranı daha kaliteli (bravia Engine)

Donanım olarak daha üstün

Ekranı küçük diyenler Arc alabilirler ancak ozamanda biraz daha koy Galaxy z- S2 gibi birşey al derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 10 Kasım 2011; 12:36:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

Neo almak için nedenler;

Daha ucuz

Kamerası daha iyi

Ekranı daha kaliteli (bravia Engine)

Donanım olarak daha üstün

Ekranı küçük diyenler Arc alabilirler ancak ozamanda biraz daha koy Galaxy z- S2 gibi birşey al derim.

teşekkür ederim bilgi için incelemekte fayda var xperia neo yu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1000 lira gibi bi fiyata neo veya optimus black almak mantıklı olur gerçekten, tavsiye ederim.
  • Neo ya baktım ama hiç kaliteli bi his uyandırmadı htc'ye dokunduktan sonra.telefon seçmek zor işmiş ya
  • htc android ikilisi iyidir
  • Incredible S takip ediyorum bende. Normalde Neo alacaktım ama arkdaşın telefonu inceledim pek çekici gelmedi. Bakalım ya incredible s olacak ya da neo
  • quote:

bcans Tarih 11 Kasım 2011; 0:23:26
    htc android ikilisi iyidir

Hocam çok aydınlatıcı bi tavsiye olmuş
    quote:

axilik Tarih 11 Kasım 2011; 0:36:16
    Incredible S takip ediyorum bende. Normalde Neo alacaktım ama arkdaşın telefonu inceledim pek çekici gelmedi. Bakalım ya incredible s olacak ya da neo

Evt hocam bana da çok çekici gelmedi neo
  • Neo'daki parça kalitesi iyi değil, oyuncak telefon gibi.. Birde optimus black'e bakmanı tavsiye ederim..
  • quote:

y n s c n Tarih 11 Kasım 2011; 10:36:22
    Neo'daki parça kalitesi iyi değil, oyuncak telefon gibi.. Birde optimus black'e bakmanı tavsiye ederim..

Evt kaliteli bi oyuncak hissi uyandırıyo bende.optimus black aklımda olsuın ona da bakayım çok tavsiye geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: alptug.55

quote:

y n s c n Tarih 11 Kasım 2011; 10:36:22
    Neo'daki parça kalitesi iyi değil, oyuncak telefon gibi.. Birde optimus black'e bakmanı tavsiye ederim..

Evt kaliteli bi oyuncak hissi uyandırıyo bende.optimus black aklımda olsuın ona da bakayım çok tavsiye geldi

Dikkat tasarımına aşık olabilirsiniz optimus black'in benden söylemesi
  • quote:

Dikkat tasarımına aşık olabilirsiniz optimus black'in benden söylemesi

Bu tavsiyenizi de dikkate alıcam
  • Arkadaşlar htc'nin başlıktaki telefonları hangi sıralama ile piyasaya çıktı bilen var mı?
  • Desire hd ace : 2010 Eylül , Desire S 2011 Şubat , Incredible S 2011 Şubat aylarında duyuruldu .
  • quote:

|Abluka| Tarih 13 Kasım 2011; 10:52:46
    Desire hd ace : 2010 Eylül , Desire S 2011 Şubat , Incredible S 2011 Şubat aylarında duyuruldu .

O zaman hd elendi,zaten ekranı 4.3' olduğu için çok şarj yiyeceği düşüncesindeyim.geriye kaldı desire s,incredible s ve ''ynscn'' arkadaşın önerdiği optimus black kaldı
  • güncel
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.