Şimdi Ara

DESİRE HD 400 - KAPALI KUTU S4 MİNİ 1050

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bilecik İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz desire hd modelidir

Teknosa çıkışlıdır kutusu ve faturası mevcuttur...

Cihaz 10 üzerinden 8 alıcak temizlikdedir hiç servise gitmemiştir

İki puan kırdıgım noktalar sol tarafında kasada (ekranda değil) 1 cm lik bir cizik var

ses tuşu olan plastik kısım düşmüş kesinlikle basmasında sıkıntı yok sadece tuş düşmüş işlevini yerine rahat rahat getirmektedir

Gönül rahatlıgı ile alınabiliecek f/p olabiliecek ikinci el bir cihazdır...

2014 / 5. aya kadar garantilidir dilenirse garantiden tuş temini yapabilir alacak arkadaş ancak ben alıp sattıgım için ugrasmıyorum fiyatı da ona göre dengeliyorum

fiyat 400 liradır pazarlıksız fiyatdır ekranda ve arkada kısımda cizik yoktur

Alıcı arkadaşa cihaz bataryası sarj aleti faturası ve kutusu teslim edilecektir

Eskişehirde elden teslim edilebilir...

Fiyatına şaşırmayın kesinlikle bekledıgınızden cok cok iyi bir cihaz ile karşılaşıcaksınız resim isteyen arkadaşlar whatsapp dan resim talep edebilirler saygılar sunar iyi alışverişler dilerim...

KAPALI KUTU S4 MİNİ TELPA CİHAZI BEYAZ ADINIZA FATURA EDİLECEK DİST GARANTİLİ CİHAZ 1050 LİRA PAZARLIKSIZ HAVALE ARDINDAN KARGO
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayer_00 -- 3 Eylül 2013; 11:08:16 >

• acaba tam ismi HTC Desire HD Ace mi?
    internetten yorumlarına baktım şarjı bir günü çok zor buluyormuş orjinal yazılım olarak android
    froyo (2.2) varmış, resmi (stock) romu olarak sizin telefonda hangi sürüm var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avci26 -- 2 Eylül 2013; 12:09:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avci26

internetten yorumlarına baktım şarjı bir günü çok zor buluyormuş orjinal yazılım olarak android
    froyo (2.2) varmış, resmi (stock) romu olarak sizin telefonda hangi sürüm var

merhabalar hocam cihazda 2.3.5 var ve orjinal rom sarjı ortalama 1.5 günü rahatlıkla görüyor hele ki peder bey kullanıyor 2 günü rahat deviriyor
  • bu arkadaşı tanıyan eden bana ulaşabilirmi acil !!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.