Merhaba arkadaşlar chevrolet curze araştırırken "Design Edition Plus" bir yazı gördüm İnternette yazdım ama sonuç bulamadım.Bunu bilen varsa ne oldugunu açıklayabilir mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: CASTIEL
Merhaba arkadaşlar chevrolet curze araştırırken "Design Edition Plus" bir yazı gördüm İnternette yazdım ama sonuç bulamadım.Bunu bilen varsa ne oldugunu açıklayabilir mi ?
"design edition" fabrika çıkışlı body kit vardır araçta. "plus" yağmur sensörü,far sensörü,digital kilima,kendiliğnden kararan dikiz aynası 6 hoparlör olduğunu gösterir.
quote:
Orijinalden alıntı: gulickimi
quote:
Orijinalden alıntı: CASTIEL
"design edition" fabrika çıkışlı body kit vardır araçta. "plus" yağmur sensörü,far sensörü,digital kilima,kendiliğnden kararan dikiz aynası 6 hoparlör olduğunu gösterir.
Çok sağol kardeşim Teşekkürler. Ben cruz almayı düşünüyorum mersinde chevrolet cruze 1.6 ls almayı düşünüyorumda "Design Edition Plus" bu özellikleri ben chevrolet bayisine gittigimde ne diyeyim bana Design Edition Plus body kit falan olması için ne demem lazım yetkili kişilere yakında almayı düşünüyorum.
yeni modelerde "design edition plus" modeli "WTCC editon plus" olarak değişti.
1.6 16V WTCC Edition Plus (124 PS) 43,320 TL
Benim bütcem ancak 36-37 haziranda alacagımda 1.6 lsde bu özellikler var mı peki ?? Yorum için sağ ol
arkadaşım alacağın araç; 1.6 16V LT (124 PS) 39,269 TL...indirimle 37.000 gibi olur.
LS olmaz o baz modeli, mümkünse mutlaka LT olmalı...
rusyada plus falan yok valla,hatta esc bile standart değil,bende ls 2011 var esc ayrı bir ücrete takılıyor.