Şimdi Ara

Desi Alarm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aranızda desi alarm kullanan arkadaş varmı?

• dostum önceki otomobilimde kullandım herkezin aksine hiç memnun kalmadım ve beynini degiştirmiştim gene aynıydı gecenin bi yarısı öterdi kaçkere ayar yaptırdık gene aynıydı sonra söktürüp ucuz sustalı anahtarı olanlardan taktırmıstım rahat etmiştim ama genede arastır derim belki ben sanssızdım
  • ben taktırdım ayarlaması nasıl onu sorcaktım.
  • alarmı taktırdıgın yere git istediigin ayarı söyle mesela garajda duruyo herseye ötmesinde ama acıktaysa ufak sarsıntıya ötsünde onlar ayarlar
    quote:

Orjinalden alıntı: ceo_07

ben taktırdım ayarlaması nasıl onu sorcaktım.
  • kumandadan yapılıyormuş sen bilmiyorsun yani
  • kumandadan hiç bi alarma ayar yapılmaz ayar beyninden olur onuda torpido gözünün altına bi yere koyarlar
  • benim alarm kumandadan oluyor arkadaşım bilgine desi key model
  • peki bu desi ye alternatif bir marka var mı? Madem desi o kadar iyi değil
  • kaliteliler baya pahalı ama bak sustalı model var 60 ytl falan montaj dahil olan yerler var tavsiye ederim arabayı sattım cocuk hala kullanıyor 3 yıl oldu takılalı tık yok
    quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

peki bu desi ye alternatif bir marka var mı? Madem desi o kadar iyi değil
  • Eğer darbeyle ilgili bir sorunun varsa kendinde halledebilirsin. Alarmla takılan küçük bir kutucuk vardır darbe kutusudur bu. Onun üzerinde ince ayar düğmeleri var ordan ayarlayabilirsin.. Ayarladıktan sonra alarmı kurup arabanın ön camına veya kaputuna vurarak test edebilirsin buna göre ayarlamalarını düzenleyebilirsin.. Yapamam diorsan taktırdığın yerle görüş..
  • Aracımda inwells marka alarm var Mayıs'tan beri sorunsuz olarak kullanıyordum. Şimdi bu alarmın araç çalıştıktan 15 sn sonra frene basıldığında kapıları kilitlemek, kontağı kapatınca açmak gibi bir özelliği vardı fakat bu işlev bu sabahtan beri çalışmıyor. Nedeni ne olabilir? Nasıl düzeltilebilir?

Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkxwing -- 19 Temmuz 2007; 21:40:16 >
  • darbe aldığında kapıları açarken tek bir sesmi gelir normalde
  • Güncel
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkxwing

Aracımda inwells marka alarm var Mayıs'tan beri sorunsuz olarak kullanıyordum. Şimdi bu alarmın araç çalıştıktan 15 sn sonra frene basıldığında kapıları kilitlemek, kontağı kapatınca açmak gibi bir özelliği vardı fakat bu işlev bu sabahtan beri çalışmıyor. Nedeni ne olabilir? Nasıl düzeltilebilir?

Şimdiden teşekkürler...

Arkadaşım bende de aynı marka ve özelliklere sahip alarm var bunu muhtemelen kumandadan kapatmışsındır özellikleri bende bi kere içini açtım piline bakmak için o sırada geri takarken pili devre dışı bırakmışım kitapçık duruyorsa onda kapılar için falan nasıl devreye alındığı yazıyor.aklımda kaldığı kadarıyla sana ben yazayım ama emin değilim tam.kapıları kilitlemesi için kontak açıkken (araba çalışırken değil sadece açıkken) kırmızı kilitleme tuşu ile yanında bulunan kapı açmaya birlikte 3sn boyunca basılı tutuyorsun.ama şuan tam aklımda diğerleri yok geneli böyle zaten istersen kullanma klavuzu duruyorsa bazıları(bütün özellikler değil) yazıyrdu nasıl yapılıyorsa olmazsa dene normalde işte mesela kapı açma kapamaya 3-5sn basılı tut falan bulursun mutlaka

• İşin kötü yanı kitapçığı duruyor fakat onun yanında bir kağıt duruyordu onda yazıyor bunlar ve onu bulamıyorum. Eğer sizde varsa buradan yazmanız mümkün mü? Ya da PM atın.

quote:

Orjinalden alıntı: ercan_wrc

quote:

Orjinalden alıntı: darkxwing

Aracımda inwells marka alarm var Mayıs'tan beri sorunsuz olarak kullanıyordum. Şimdi bu alarmın araç çalıştıktan 15 sn sonra frene basıldığında kapıları kilitlemek, kontağı kapatınca açmak gibi bir özelliği vardı fakat bu işlev bu sabahtan beri çalışmıyor. Nedeni ne olabilir? Nasıl düzeltilebilir?

Şimdiden teşekkürler...

Arkadaşım bende de aynı marka ve özelliklere sahip alarm var bunu muhtemelen kumandadan kapatmışsındır özellikleri bende bi kere içini açtım piline bakmak için o sırada geri takarken pili devre dışı bırakmışım kitapçık duruyorsa onda kapılar için falan nasıl devreye alındığı yazıyor.aklımda kaldığı kadarıyla sana ben yazayım ama emin değilim tam.kapıları kilitlemesi için kontak açıkken (araba çalışırken değil sadece açıkken) kırmızı kilitleme tuşu ile yanında bulunan kapı açmaya birlikte 3sn boyunca basılı tutuyorsun.ama şuan tam aklımda diğerleri yok geneli böyle zaten istersen kullanma klavuzu duruyorsa bazıları(bütün özellikler değil) yazıyrdu nasıl yapılıyorsa olmazsa dene normalde işte mesela kapı açma kapamaya 3-5sn basılı tut falan bulursun mutlaka

• Güncel
  • Taktırdığım yere gittim arkadan soketleri çıkardı bekledi tekrar taktı ve herşey düzeldi Temel bilgisayar mantığı kapat aç düzelir. Hayat da böyle olsa ne olurdu...
  • Desi Oto alarm sistemleri arabanızın güvencesidir. Milyarlarca liraya aldığınız arabanızı sokağa bırakıyorsunuz kaskonuz olsa bile uğradığınız maddi hasarı karşılar manevi hasarlarınız ve otosuz geçen zamanınız telafi edilmez. Ayrıca oto alarmı kullanım kolaylığı sağlar. Kilitlerinizi uzaktan açmak kapamak motorunuzu uzaktan çalıştırıp arabayı ısıtmak ve arabayı kilitleyince açık kalan camları kapatmak gibi işlevi vardır.

DESİ ARAÇ ALARMI HIRSIZLIĞI ÇÖZÜM
    Desi Araç alarmları siz içeride iken de güvenliğinizi sağlar . Örneğin kontak açılır açılmaz kapıları kilitler, kontak kapatılınca geri açar. Bazı yerlerde kırmızı ışıkta duran araçların sağ kapısını açıp el çantası gözlük vs alıp kaçma olayları yaşanmaktadır. Bu özellik bu tür olaylara karşı bir önlemdir.
    Oto alarmları genelde uzaktan kumanda ünitesi ile devreye alınıp çıkarılmaktadır. Markasına göre uzaktan kumanda ünitesi daha başka ilave kumandalarda yapabilmektedir. Dörtlüleri açma ,siren çaldırma ,Motor çalıştırma ,Araba bulma ,Bazı dedektörleri devre dışı bırakma gibi. Her uzaktan kumandanın bir seri numarası bulunmakta ve düğmesine basınca bu numarayı göndermektedir. Böylece yan yana duran iki araçta aynı marka oto alarm takılı olsa bile sizin kumandanız yalnız sizin arabanıza kumanda etmektedir. Ancak hırsızların geliştirdikleri sistemle bütün kodlar değişik frekanslarda tarayarak çevredeki tüm arabalarını alarmı iptal edebilmektedirler. Bunu önlemek için değişik teknolojiler geliştirilmiştir .Tarama önleyici ve kod atlamalı gönderim gibi. Uzaktan kumanda dışında kontak anahtarına yerleştirilen bir çip sayesinde sahibini tanıyıp yaklaşınca kapıyı açan uzaklaşınca kapıyı kapayan sistemler vardır. web sitemiz: https://www.desialarmi.com/desi-oto-alarm-arac-alarmi/

• bilgi olarakhttps://www.desialarmi.com/desi-alarm/ web sitemizde bilgi ve fiyat  Desi Alarmalabilirsiniz.

Türkiye’nin en kaliteli güvenlik alarm sistemi olan Desi alarm sistemleri geniş ürün yelpazesi ve garantili ürün satışı sunuyor. Profesyonel anlamda hizmet sunan Desi alarm sistemleri sadece ülkemiz genelinden değil dünya çapında tercih ediliyor. En iyi fiyat garantisi de sunan Desi alarm sistemleri bu sayede her bütçeye hitap ediyor. Kurumsal anlamda hizmet sunan Desi alarm sistemleri firması Avrupa kalitesinde ürettiği Desi alarm sistemleri sayesinde en iyi güvenlik alarm sistemleri firmasıdır.

Geniş Ürün Katalogları
    Zengin ürün katalogları sayesinde konut ve işyeri tüm güvenlik ihtiyacını karşılayan Desi alarm sistemleri bu sayede müşterileri tarafından takdir ediliyor. Desi alarm sistemleri resmi web sitesinden elektronik kilit ve kapı ürünleri, ev ve işyeri alarm sistemleri, otomotiv sanayi ve oem üretim ve savunma sanayi ürünleri satın alınabiliyor.

Garantili Ürün Satışı
    İnternet dünyasının en çok tercih edilen güvenlik sistemi olan Desi güvenlik sistemleri garantili satışları sayesinde yurtiçi ve yurtdışı firmaları tarafından da yoğun bir biçimde tercih ediliyor. 7/24 teknik servis ve destek hizmetleri de sunulan Desi alarm firmasından bu sayede sorunsuz bir biçimde güvenlik sistemi satın alınabiliyor. Yılların bilgi birikimlerine sahip olan Desi alarm firmasından bu sayede firmalar ve bireyler tereddütsüz bir biçimde alarm sistemi satın alabiliyor.

En İyi Fiyat Garantisi
    Desi alarm sistemleri en iyi fiyat garantisi üzerinden satışa sunuluyor. Kuruluş tarihinden buyana müşteri memnuniyeti doğrultusunda hizmet sunan Desi alarm firması ile diğer alarm sistemleri firmaları karşılaştırıldığı takdirde daha uygun fiyat sunduğu fark edilebiliyor. Bu sebeple de diğer alarm sistemleri firmalarına oranla Desi alarm sistemleri firması daha yoğun bir biçimde tercih ediliyor. Türkiye’nin 81 iline alarm sistemleri satışı yapan Desi alarm firması bu sayede oldukça geniş müşteri tabanına da sahiptir. Firma bu sayede kurumsal sitesinden geniş referanslar da sunabiliyor.

Desi Alarmhttps://www.desialarmi.com/desi-alarm/

• quote:

Orijinalden alıntı: desialarmci

Desi Oto alarm sistemleri arabanızın güvencesidir. Milyarlarca liraya aldığınız arabanızı sokağa bırakıyorsunuz kaskonuz olsa bile uğradığınız maddi hasarı karşılar manevi hasarlarınız ve otosuz geçen zamanınız telafi edilmez. Ayrıca oto alarmı kullanım kolaylığı sağlar. Kilitlerinizi uzaktan açmak kapamak motorunuzu uzaktan çalıştırıp arabayı ısıtmak ve arabayı kilitleyince açık kalan camları kapatmak gibi işlevi vardır.

DESİ ARAÇ ALARMI HIRSIZLIĞI ÇÖZÜM
    Desi Araç alarmları siz içeride iken de güvenliğinizi sağlar . Örneğin kontak açılır açılmaz kapıları kilitler, kontak kapatılınca geri açar. Bazı yerlerde kırmızı ışıkta duran araçların sağ kapısını açıp el çantası gözlük vs alıp kaçma olayları yaşanmaktadır. Bu özellik bu tür olaylara karşı bir önlemdir.
    Oto alarmları genelde uzaktan kumanda ünitesi ile devreye alınıp çıkarılmaktadır. Markasına göre uzaktan kumanda ünitesi daha başka ilave kumandalarda yapabilmektedir. Dörtlüleri açma ,siren çaldırma ,Motor çalıştırma ,Araba bulma ,Bazı dedektörleri devre dışı bırakma gibi. Her uzaktan kumandanın bir seri numarası bulunmakta ve düğmesine basınca bu numarayı göndermektedir. Böylece yan yana duran iki araçta aynı marka oto alarm takılı olsa bile sizin kumandanız yalnız sizin arabanıza kumanda etmektedir. Ancak hırsızların geliştirdikleri sistemle bütün kodlar değişik frekanslarda tarayarak çevredeki tüm arabalarını alarmı iptal edebilmektedirler. Bunu önlemek için değişik teknolojiler geliştirilmiştir .Tarama önleyici ve kod atlamalı gönderim gibi. Uzaktan kumanda dışında kontak anahtarına yerleştirilen bir çip sayesinde sahibini tanıyıp yaklaşınca kapıyı açan uzaklaşınca kapıyı kapayan sistemler vardır. web sitemiz: https://www.desialarmi.com/desi-oto-alarm-arac-alarmi/
    aracımda desi galaxy key model (2 tuşlu ) alarm var. Onu iptal etmek istiyorum hiç çalışmasın istiyorum kumanda üzerinden yapabilir miyiz ? Arabanın kendi kumandasının merkezi kilidi ile çakışıyor merkezi kilit hep devre dışı kalıyor. Alarmın kutusunu bulamadım yıllar önce taktırmıştım belki 10 seneden fazla oldu. teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.