Şimdi Ara

Desem ki....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Desem ki "bugünde ayni başladi"diye,ayıplarmı yaşam beni?
    İçimde yine kocaman bir mavilikle açtım gözlerimi..Pencereden sızan gün
    ışığını öptüm dudaklarından..Uzaklardaki yitirilmiş bir sevgilinin saydam tenine
    sarılır gibi sarıldım yorganıma..Bir sağa dondum , bir sola..Üzerime bulanan dus parcalari kestiler tenimi , buz parcalari kisvesinde; ve karalar bağladım..
    Ağlasam mı , haykırsam mı , bilemedim..
    Seni özlemeye başladim başlayalı uykulardan erken kalkıyorum..içimde gec kaldığıma dair sözler fısıldayan bir çocuk soluklanırken uyumak mümkün olmuyor..Çok acele etmem gerekircesine atıyorum üzerimden yorganı;ama ayağım zemine değdiğinde donakalıyorum..Bu acele neden Ak kanatlarimi açıpta uçamam ki atlaslarda dudaklarimdan küçük götünen , bir öpücüğümle boğabilecegim sehire..
    Bilmiyorum ki sen , zamanlarin toplamı kadar mı uzaksin, ülkelerin toplamı kadar mi? Aramizdaki engel kendi yüreklerimiz olsaydi yaşam çekilmez olurdu; bunu da biliyorum; ama ruhum "kavuş!" dediğinde birbirimizi sevmemiz şekil değiştiriyor..
    Biliyor musun ,onbinlerce yıllık yaşamdan sonra öğrenmis gibiyim seni nasıl sevmem gerektigini , nasıl özlemem gerektiğini..Aşk demiyorum adına yine de..
    Billur bir sevdanın iki uzak yüzü ,yaşamak için birbirlerinin bakişlarina muhtaç iki ayri sevgili..Neydik biz; aynı sularda bağulmayı göze alan iki orkinos?
    Yoksa; birer kanadı kırık olduğundan uçabilmek için birbirlerine sarılmaları gereken iki kirlangic? bir de; ve yaşamin öngördüğü kirlenmişlikten sıyrılmak için yureklerinde ak mi ak , ışıltılımı ışıltılı suretler taşimasi gerekenler mi?
    "Seni Seviyorum" diyebilmek bu nedenlerle yetersiz işte; karşılamıyor benliğimde senin duyumsattığın etkiyi; yine de, "seni seviyorum"sevgili..
    Sabahin ilk bakilan aynalarinda saçlarim dağınık , kaşlarımı küçükken annemin yaptigi gibi parmagimi islatip da düzeltiyorum..avuçlar dolusu sular vuruyorum yüzüme; düşlerimi yıkıyorum , yıkılan düşlerimi..bir sonraki yaşama ön hazırlık tüm bunlar..Somurtarak bakıyorum aynalarda biriken suretime..Hissediyorum ki bugün yüzüm tüm kıvrımlarıyla "sensizligimdir"..
    İşte bu gözlerdir gözlerinin sonsuzluğuna bakamayan; işte bu dudaklar kavusamamıştır dudaklarına..Suretinle bütünlenmemiş bu yüzü ben nasil severim?..
    Yazilar harmanlanmayi bekliyor..cümleler nasılda soluyorlar tamamlanmamiş olmanin utancini..Söylenemeyen sevdaların dillerden uzak şarkılar görüntüsünde kıpırdandıkları bir diyara geçiyorum , bilimin red ettiği yöntemlerle..
    Şimdi isimli isimsiz renkler var çevremde..Alabildigince gokkusagi dolduruyorum ceplerime; kelimelere dönüştürüp sana sesleneceğim onlarla..
    Sonra beyaz gölgelerden biçimlenen hayalinle sevişeceğim sensizliğin göbeğinde..
    Ey düşlerine gebe oldugum sevgili ,soyut sancilarla doğurduğum "sevgime" ağliyorum..
    Desem ki, "bugun de ayni başladı" diye, ayıplar mı yasam beni?
    Desem ki, "Seni Çok Özlüyorum" diye..
    "Gel, ne olursun " diye..
    "Sensiz eksiğim ve her gün biraz daha eksiliyorum" diye..
    'Gel" diye..
    "Sevdigim ,Bitanem" diye..
    "Ah, ben sensiz oluyorum" diye..
    ..bağırsam , ağlasam , yeniden düşler kursam..
    ..ayiplar mi yaşam beni?

Mea Culpa

• Kimse takmamiş yazık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mk5555

Kimse takmamiş yazık.

en son 13 saat önce açıkmış adam hala aktif.

Ciddi cevap yazalımda 12 yıl sonra sevinsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi su_şişesi -- 9 Kasım 2015; 9:31:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.