Şimdi Ara

Deruwish Founder Drop.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gün kestiğim 18. Boss ve tek unique item.
     Deruwish Founder Drop.

• vayyy baba hangi server?
  • Sux Server'de
  • ? x mi?
  • Cypher
  • beyler olympiada bakirra kesip fng of bakirra düşürenler pm atsın.. char:silifkeli_ejder
  • baba belki beni tanırsın Lord_Zord_ pm at baba bana biraz para lzm mirage veya 3m verirmisin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ark: Survival Ascended
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • YAW 10 KERE KESDİM SUNU POT DAN BASKA BİSİ DÜSMEDİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: NİGHT^DEVİL

YAW 10 KERE KESDİM SUNU POT DAN BASKA BİSİ DÜSMEDİ

zaten sende şans olsa... :D
  • kardes pek fazla ii item deil...Ama ii kesmişsin sansın ii olursa onun içinden emarald ring cıkıo bidaha bulursa founder sakın kacırma kes..Zengin olursun...
  • ben bi kere bu bosun apostlesine daldım dalmaz olaydım. arkamda 2 healci olmasına rahmen 4. vuruşunda yatırdı.bana kaç damage vurduğuna baktığım zaman birden şaşırdım.çünkü boss bana 1220 3 tane vede son olarak 1 tane 600 ile beni yatırdı bidaha dalmam
  • Resistans olması lazım DF kesmek için.
    Min LR 150 olacak ki rahat kesebilesin.
    62+ Assasinler çok rahat keserler.DF'yi.
  • apostle founder mi sana sallıyosunda hafif salla
  • quote:

Orjinalden alıntı: yokedici61

apostle founder mi sana sallıyosunda hafif salla

asıl sen sallıyosun apos founder die bişey yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: alijinjin

baba belki beni tanırsın Lord_Zord_ pm at baba bana biraz para lzm mirage veya 3m verirmisin?

yuh artık abı barı burda yapmayın oyunda zate mılyonlarca su pmlerle karsılasıourz artık forumlarda mı basladı
  • adam yalan söylemiyor deruvish founder var bizde kestik diamond rings çıktı ama hiçbi özelliği yoktu
  • gecen gun banada deruvısh founder den emerald rıng cıktı ama pıyasada cok yok kaca satarım bılmıom (dıez) ama tamamen arastırmadan katıyen satmıcam
  • arkadaslar su yalan meselesıne bır acıklık getıreyım.eren3535 adlı arkadasımız bu bosun apostleına daldıgını ıddda etmıs.yokedicide yuh sallıyorsun demıs.pedro'da bu tartısmayı yanlıs anlayarak bu apostle founder komedısını yokedicinin cıkardıgını sandı.ve son olarak da nofearx arkadasımız bunu deruvish founder dıye bır sey dendıgı kanısına vardı ve durum bu hale geldı.sanki kulaktan kulaga oynuyoz ya
  • ya valla hangi bossdan ne düşer tam olarak belli olmaz ama biri cyper in gmlerine sölesin günde en az 15 tane boss kesiyorum ama tek bi drop yok (drop rate iice düşürdüler) bari pot düşsün o kadar harcıyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

arkadaslar su yalan meselesıne bır acıklık getıreyım.eren3535 adlı arkadasımız bu bosun apostleına daldıgını ıddda etmıs.yokedicide yuh sallıyorsun demıs.pedro'da bu tartısmayı yanlıs anlayarak bu apostle founder komedısını yokedicinin cıkardıgını sandı.ve son olarak da nofearx arkadasımız bunu deruvish founder dıye bır sey dendıgı kanısına vardı ve durum bu hale geldı.sanki kulaktan kulaga oynuyoz ya

sevgili dostum ben kimseye hiçbirşey ıspat etmek zorunda değilim aposmu derumu ne kesiyoduk bu yaratık çıktı baya oldu bi kere gördüm zaten Diamond rings çıktı bi arkadaşa düştü oda pazar açtı koydu baktık adam yazmış yok yalan yok öle bişey yok millet post kasmak için bi şeyler sallayıp duruyo rezalet ya zaten bu forumdan 2 kişiyi msn ime ekledim adamın biri 1993 lü diğeride 1995 li çıktı seviyeyi bildiğim için fazla yazışmıyorum ben 22 yaşındayım ok dostum ben bişeyin kanısına yazılara bakarak varmam!!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.