Şimdi Ara

Dertleşelim beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yahu geçen yıl 350 ygs2 alınca seneye itüyü zorlarsın dedim. lysye çalışmadım. neyse kaldık bu yıla tüm yıl matematik çalıştım. dershaneye gitmedim. konu eksiğimin çok olduğunu düşünmüyordum. fen eksiklerini halletmeye çalıştım. neyse sınava bir girdim kol gibiydi. geçen yıl 350 aldım bu yıl en iyi ihtimalle 380 alırım. tüm yıl ygs çalıştım sayılır. 11. 12. sınıfta yoğun çalıştım.(düz lisedeydim temel yoktu) şimdi 1 yıl yarım yamalak çalıştım ve bitmiş vaziyetteyim abi. itü hayalim artık yok denilebilir. hacettepe veya ytü bilgisayar için hazırlanacağım sınava. nasıl zoruma gidiyor bir bilseniz. zaten hacettepe 420lerle almış. ben ygs ham 350 aldım 43 okul puanı vardı. yani lysye çalışsam çekme şansım vardı. ben gelecek yıla bıraktım. ygsye umut bağladım. bu sınavdan önce 4 tane matematik denemesinde full çekmiş biriyim. 32 33 mat bekliyorum. matı bitirdiğimde 1 saatin geçtiğini farkettim ve öyle ahım şahım bir net beklemiyordum. fene o moralle geçince çok sıkıntı oldu. istediklerimi yapamadım. 35. soruda baktım saate 70 dk kalmış. zaten feni çözerken 3.yıla kalayım mı kalmayım mı hesabını yapmaya başladı kafa. türkçe sosyal kısa olunca hemen bitti. neyse işte 370 civarı gelir puanım. belki daha az bile gelebilir. olan oldu otur lys çalış diyorum. bakalım yarın çalışabilecek miyim? şu anda tamamen bitmiş haldeyim. :(

• dostum hedefın ne?
  • itü bilg için mezuna kaldım. artık imkansız ytü filan için çalışacağım
  • Ne dertlescezki usta bitti hersey osym öyle bi takla qttiirdiki napcam bilmiyom beni esas canimi sikan celiskide kkaldığım msorular

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    evdeyim beyler
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.