Siz istediniz hocam, şükretmeye hazırlanın bence 1-Yaklaşık 13-14 yaşından beri psikiyatrik tedavi görüyorum (Şuan yaş 21) ve bana "Anti-Sosyal Kişilik Bozukluğu tanısı kondu, 1 sabah 2 akşam olmak üzere psikiyatrik ilaç kullanıyorum. 2-Babamla geçenlerde çok sert bir şekilde tartıştık ve babam çık git evden dedi ve tüfeğini kapıcaktı eğer annem müdahele etmeseydi ya vurulmuştum yada evden atılmıştım. 3-Annem geçenlerde "yıllardan beri psikiyatrik ilaç kullanıyorsun, düzelmiyorsun, sen bir zeka özürlüsün, hiçbir işe yaramayan bir zavallısın!" vs. vs. sözler söyledi. 4- tam tamına 4 senedir üniversite sınavına girip 2 yıllık bölüm bile tutturamıyorum. 5- yavaş yavaş kafayı yediğimi hissediyorum zira bazen sabah kalktığımda yatağımda yılan, eşek arısı, çekirge, vs. şeyler görüyorum. 6-Kafamda çeşitli çeşitli intihar hayalleri dolaşıyor, örnek vermek gerekirse, babamın tüfeğini kafama dayayıp sıkmak. Dipnot : anlattıklarım size çok büyük ihtimalle CSB gibi gelicek ama size şunu söyliyeyim; %100 gerçek ve ben bunları yaşadım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dertleşecek kimsem yok (2. sayfa)

-
-
Hocam kaç yaşındasınız ve anlatmak istediğiniz başka şeyler varsa dinleyebilirim.
-
24 yaşındayım
2 senelik ilişkim bitti ve aptal gereksiz bomboş şeyleri bahane edip hayatı ikimize de dar ettiği için bitti. Her seferinde ya bu sefer akıllanmıştır herhalde böyle aptal iftiralar atmaz böyle aptal şeylere inanmaz böyle aptal düşüncelere kanmaz dedim ama her seferinde o aptal şeyler yüzünden bana bağırdı çağırdı kavga çıkardı. Sonunda da ayrıldık. Tutturmuş seni çok seviyorum sen benim şu hayatta en sevdiğim insansın SEVEN İNSAN KARŞISINDAKİNİ KAYBETMEK İSTEMEZ AMA ONUN HER DAVRANIŞI BENİ KAYBETMEYE YÖNELİK OLDU. Yemin ederim 2 sene boyunca beni bırakmasın diye neler neler yaptım.
Sürekli beni başkalarıyla kıyaslıyor. Sürekli ama bak. En mutlu günümüzde de diğerleri böyle değil bak diyor, kavga anında da diğerleri olsa böyle yapmazdı diyor. Lanet olsun ya sanki dünyadaki tümmmmm karşı cinsle muhabbet etmiş hepsini çok iyi tanıyormuş gibi beni sürekli birileriyle kıyaslıyor. Alsın başına çalsın o kıyasladığı herkesi.
Benden önce 8 sene birini sevmiş platonik onunla konuşmayı kestikten 1 ay sonra benimle tanışıp sevgili oldu. Artık emimin ki hala aklında o kız var o yüzden gereksiz aptalca şeyleri bahane edip sürekli ilişkiyi bitirmeye çalıştı çünkü içten içe hep onu istedi. Alsın onu da başına çalsın. Lanet olsun benim 2 senemi ve kariyerimi mahvetti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-045F2B6D2 -- 20 Ekim 2020; 11:34:18 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: wallenste1nHocam kaç yaşındasınız ve anlatmak istediğiniz başka şeyler varsa dinleyebilirim.
Beni mi kastediyorsunuz hocam?
Yaşım 21, anlatmak istediğim şeyler var ama anlatılacak şeyler değil hocam, yinede istiyosanız anlatiyim ama?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eh foruma hoş geldiniz o zaman hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İftiralar derken tam anlamadım hocam? Nasıl iftiraları nasıl atıyor biraz daha açar mısınız?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: VitoTheFather
Eh foruma hoş geldiniz o zaman hocamAnlamadım? Anlatiyimmi yani geri kalan dertlerimi?
ama okuyunca baya bi garipsiyceksin söyliyim yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 20 Ekim 2020; 18:37:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuna baktın şundan hoşlanıyorsun gibi iftiralar
-
Anlat hocam dinleyelim :DD
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-045F2B6D2Şuna baktın şundan hoşlanıyorsun gibi iftiralar
hocam dmyi kapatmışsın mesaj atmıştım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X