Şimdi Ara

Dersmi Çalışım Programlamamı Çalişim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ben 2 yıllık Bilgisayar Programcılığı okuyorum forumda bazı şeyler okudum artık çoğu şirket diplomaya degil bilgiye bakıyor yazmışlar.Ben şuan DGS çalışıyorum 4 yıllığa tamamlamak için yanlışmı yapıyorum.Udemyden java dersleri dinliyordum 1 aydır bıraktım ders çalışıyorum, ikilemde kaldım dersmi çalişim programlamamı?



  • Farklı düşünceler olabilir ama bence sen dersine çalış. Java veya Udemy olduğu yerde duruyor, her zaman çalışma fırsatın olur, ama DGS kaçar.
  • İkisini de

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2008 myo mezunj olarak tavsiyem. Zamanın ve yaşın uygunsa dgs denemen ama kazanırsan da 1 sınıftan başlıyorsun bunu dikkate al.
    Misal ahmet yesevi kaznanırsan çok güzel olabilir.

    en olsam kazanır sonra bir yandan okur bir yandan freelance veya parttime çalışırdım. Diploma ve alınan eğitim yazılım için zorunlu değil ama faydalı. Bu noktada amaç ne sorusunu kendine sormalısın. Sadece iş gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazilim sektöründe etiket cok daha önemli, bilgi daha sonradan geliyor. Ancak cok bilgili ama etiketi olmayan birine gereken deger verilmiyor. Yani lise mezunu ve benden cok cok iyi derecede yazilim bilgisi olsa da ben bir yüksek mühendis olarak, o kisiden az bilsem de maasim cok fazla olur.

    Tavsiyem DGS ye odaklanip iyi bir üniversiteye gecis yapmandir. Mühendis ünvani seni cok farkli yere tasiyacak, hem profesyonel hayatta hem de günlük hayatta daha farkli bir gözle bakacaklar (maalesef). Avrupa'nin baska ülkelerinde yasasaydin farkli olurdu tavsiyem ama türkiye'de durum böyle. Yazilim ögrenecek vaktin olur merak etme. üniversite okurken cok bos zaman oluyor, ayrica yazilim derslerin de olacak.. Ben yerinde olsam suanki aklimla düsünmeden sinava odaklanirdim. Cünkü sinavi kazandiktan sonra bir daha dgs gibi bir derdim olmayacak.. Ama kazanamazsan "programci" olarak kalip programci kimliginle is arayacaksin ve düsük ücretlere talim olacaksin, olmak zorunda kalacaksin.




  • Yorumlarınız için teşekkürler dgs ye öncelik vereceğim.Udemyde de günde 2 video izleyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.