Şimdi Ara

..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D9E7BB47B -- 18 Ağustos 2022; 12:1:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• durumun nasıl ona göre karar alman lazım. Kendine hakim olabilir misin? Konfor alanı dışına çıkabiliyor musun? YKS konuların için durumun nasıl?

• Maddi durum olarak sıkıntı yoksa ve dershane fena değilse gir.
    En kötü beğenmezsen çıkarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten o netlerin artmaya başlamadıgı zaman sürekli yanlış çalışıyor muyum gibi bir his olacak ona o kadar takılma ne zaman artmaya başlayıp tatmin olunca öyle şeyler aklında soru işareti olmaktan çıkıyor.

Bence gerçekten sıfır hissediyorsanız kendinizi hem konuları nasıl götüreceğim hem de ne zaman neyi yapacağım şeklinde bilmiyorsanız ya sağlam bir hocadan koçluk almanız lazım ya youtubedan araştıra araştıra yolunuzu bulmanız lazım ama bu biraz zaman alabilir ya da dershaneye gidip hocalarla koordine bir şekilde ilerlemeniz lazım.

Dershaneye gidecekseniz mutlaka öğrencilerine sorabiliyorsanız sorun sakın yöneticilerin gazına gelip pat diye kaydolmayın.

• Benim gördüğüm kadarıyla forumda dershane önerilmiyor.

Fakat ben 11-12de gittim ve baya faydasını gördüm. Sebepleri siz de yukarıda yazdınız sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.