Şimdi Ara

DERSHANEYE GITMEDEN ygs.lys hazirlanmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    DERSHANEYE GITMEDEN TIP.HUKUK KAZANILABILIRMI?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çalışacağına inanıp kendine güvenirsen her türlü kazanırsın, daha rahat olur. Sabahın köründe kalkıp enerji tüketmek yerine verimli bir çalışmayla kat ve kat daha iyisini yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: köstebek1903

BEYLER SIZCE BOYLE BISE MUMKUNMU
    quote:

Orijinalden alinti: köstebek1903

Kazanılır tabi hocam ama dershaneyi verimli kullanırsan daha kolay olur.Yani sonuçta çözemediğin soruları dershanede sorabilirsin, deneme sınavlarına girebilirsin, etüt alabilirsin vs.Ama sen çalışmazsan dershanede sana kazandırmaz.
  • sorularını kime soracaksın hocam ? sorularını soracak kişiler bulursan kazanılır
  • çok zor
  • Önceden dershanesizde olur diyordum fakat sorulardı anlamadıgın konulardı vs vs tüm sıkıntılarını gidermen için dershane gerekli yok ben dershaneye gitmek istemiyorum dersen temel derslerinin özel hocalarını tutarsın.
  • temelin yoksa çok zor varsa olur, ama mesela matematikte sıfırsındır bence evde tek başına halletmek çoook zor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dershane
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: köstebek1903

Eger saglam bir temelin varsa dersanenin cok da bir onemi yok ama temelden eksik varsa sart kardesim

• çok zorrr ama dersane rahatlatır biraz
  • Paran varsa dersahane falan hikaye bence. her dersten özel ders alsan en kral yere rahat yerlesirsin ama dedigim gibi bunu yapabilmen icin sağlam paran olması lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşini biliyorsan daha iyi bile olur aslında. soru konusunuda çözen adamdır,çözümlü kitaplardır halledersin ,konu desen zaten internet konu anlatım sitesi dolu...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.