Şimdi Ara

DERSHANEYE GİTMEDEN EVDE EĞİTİM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlarım abilerim ablalarım ben gelecek sene 12.sınıf öğrencisi olacağım ve gelecek sene dershaneye gitmeyi düşünmüyorum..dershane eğitimi çok zayıf ve belirli bir takip sistemleri plan program yok...neyse öncelikli sorum:
    1: dershaneye gitmeden olurmu?(hedefim ankara hukuk)
    2: eğitim seti alacağım ayrıca inekle diye bir site var bazen oradan yardım alacağım ve birde çözen adam var kitapları ona göre seçip ordan çözümleri takip edeceğim...sorucağım soru:
    videolu set olarak 1: görüntülü sistem diye var piyasada 2:elit eğitim sistemi diye var..
    SİZCE BU İKİ VİDEO SİSTEMİNDEN HANGİSİNİ ALAYIM?
    3:inekle ve çözen adamı kullanan var mı faydası nedir?

cevaplarınızı bekliyorum özellikle 2.sorunun...(2 çeşit demiştim ikisininde resmini koydum)

not:biz iki kardeşiz bu yüzden iki kişilik dershane çok fazla para ediyor...(ikimizde 11.sınıfız)

• O setleri bilmemde youtube de teknofem var yeteli olur onun üstüne nejdet kirpi mat. alırsın bunlar dershanesiz yeter diye düşünüyorum . Çözen adam çok pahalı piyasada pek çok çözümlü kitap var tabi sen bilirsin. Fizik için ek olarak (ben beğenmiyorum ) mustafa tekinay alabilirsin.
  • akıllılık edersin ucuz bir dershaneye gitmenizde fayda var.Bide bu setleri alırsan uçarsın.Bence dershaneye git en azından dersleri hatırlarsın.Tekrar olur.
  • nejdet kirpiyi sizden yeni duydum cevap için teşekkürler...
  • DarknessSınav dershaneye gitmesem de bu setleri kullansam sizce nasıl olur?

birde ben 7.sınıfta dershaneye gittim çok berbat puan aldım sbs den....
    yine 11.sınıf ilk döneminde denedim yine çok düştüm....

acaba dershaneye uyum mu sağlayamıyorum bilmiyorum ancak sevmiyorum yaa....
  • quote:

Orijinalden alıntı: lise11

DarknessSınav dershaneye gitmesem de bu setleri kullansam sizce nasıl olur?

birde ben 7.sınıfta dershaneye gittim çok berbat puan aldım sbs den....
    yine 11.sınıf ilk döneminde denedim yine çok düştüm....

acaba dershaneye uyum mu sağlayamıyorum bilmiyorum ancak sevmiyorum yaa....

Hayır uyum sağlamayla alakası yok dershaneler çalışanı alıyor.Yani kendin çalışıcan dershanedeki anlatılanlarla birşey olunmuyor.Açıcan kitabı çalışıcan ama dershaneye gitmeninde şöyle bir yanı var dersleri hatırlamana yardım ediyor.
  • peki diyelim ki kesinlikle dershaneye gitmeyeceğim nasıl çalışmayalım....
    hangi kaynaklardan hangi sitelerden daha çok verim alabilirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çalışacak adama dershane katkısı yok sayılacak kadar azdır, çalışmayacak adamada istersen özel ders ver bir işe yaramaz, yani iş çalışmaya bakıyor. Çalışabilme iraden varsa gerisi gelir zaten. Bu benim görüşüm tabi.

Set içeriklerini bilmiyorum ama arkadaşlarında dediği gibi teknofem, körfez video, ekol hoca vb. siteler işini görür bence.

inekle ve çözen adam konusunda da bilgim yok.
  • Sherlock Domates kullanıcısına yanıt
    teşekkürler..
  • DarknessSınav D kullanıcısına yanıt
    peki diyelim ki kesinlikle dershaneye gitmeyeceğim nasıl çalışmayalım....
    hangi kaynaklardan hangi sitelerden daha çok verim alabilirim...
  • Nejdet Kirpi Matematik Teknofem Ekol Hoca ve kendine çözümlü soru bankası al.Sınavo gibi sitelerdede soru çözebilirsin.
  • quote:

arkadaşlarım abilerim ablalarım ben gelecek sene 12.sınıf öğrencisi olacağım ve gelecek sene dershaneye gitmeyi düşünmüyorum..dershane eğitimi çok zayıf ve belirli bir takip sistemleri plan program yok...neyse öncelikli sorum:
    1: dershaneye gitmeden olurmu?(hedefim ankara hukuk)
    2: eğitim seti alacağım ayrıca inekle diye bir site var bazen oradan yardım alacağım ve birde çözen adam var kitapları ona göre seçip ordan çözümleri takip edeceğim...sorucağım soru:
    videolu set olarak 1: görüntülü sistem diye var piyasada 2:elit eğitim sistemi diye var..
    SİZCE BU İKİ VİDEO SİSTEMİNDEN HANGİSİNİ ALAYIM?
    3:inekle ve çözen adamı kullanan var mı faydası nedir?

cevaplarınızı bekliyorum özellikle 2.sorunun...(2 çeşit demiştim ikisininde resmini koydum)

not:biz iki kardeşiz bu yüzden iki kişilik dershane çok fazla para ediyor...(ikimizde 11.sınıfız)

elit eğitim daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chen. -- 12 Nisan 2014; 16:26:38 >

• DarknessSınav D kullanıcısına yanıt
    teşekkürler...
  • Chen. C kullanıcısına yanıt
    siz kullandınız mı?
  • Mezun öğrenciyim. Geçen sene en iyi dershanelerden birine gittim. Ygs'de 87 bin, Lys'de ise 79 bin sıralamam vardı. Bu sene dershaneye gitmeden Teknofem videolarını izleyerek hazırlandım Ygs de sıralamam grip olarak girmeme rağmen 38 bin ve lys denemelerinde de şu ana kadar gayet iyi gidiyorum. Sonuç olarak iş sende bitiyor.

Sana tevsiyelerim:
    -Yerim Seni ÖSS, Limit Sizsiniz, Süper Hafıza 5000 (kırmızı kitap) -------> bu kitapları oku
    -Zaman denemelerine üye ol
    -Fem 5 hamlede YGS ve Körfez 6x6 son prova YGS kitaplarını mutlaka çöz
  • peki dediklerinizi not aldım......

siz eğitim setleri hakkında ne düşünüyorsunuz...
  • quote:

peki dediklerinizi not aldım......

siz eğitim setleri hakkında ne düşünüyorsunuz...

Bence teknofem yeterli olur, o setlere vereceğin parayı daha güzel kitaplarla değerlendirebilirsin.
  • peki önerileriniz için teşekkürler....
  • elit fizik ve kimyası var bende fena değil tek hoca anlatmıyor hiç bir zaman optiği anlatan çok iyiyken diğer konuda keşke o adam anlatsaydı diyebiliyosun ama genel olarak iyi yani dershaneye gitsende karşılaşabileceğin bi durum bu.Çoğu konu için yeterli olur bu cd ler ama biyo için palme konu anlatımlılardan alabilirsin
  • teşekkürler..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.