Şimdi Ara

Dershaneye Gitmeden Çalışabilirmiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12. Sınıfım Eşit Ağırlık Dershaneye Gitmeyi Hiç İstemiyorum Bi Ara Gitmiştim Hep Dersten Kaçmıştım Okula Bile Gitmemiştim Doğru Dürüst Yani Hocanın Anlattığından Anlamıyorum Okuldada Bütün Gün Uyku Zaten Boşa Para Vermekte İstemiyorum. Sizce Bu Zamandan Sonra Evde Çalışsam Yetiştirebilirmiyim ? Birde Bu Düet Matematik Nasıldır Matematik Ve Geometri Ve Edebiyata Ağırlık Vermem Gerekiyor.

• eğer hırslı birisiysen rahat rahat yaparsın kardeşim. ben bu sene dersaneye gitmeden hazırlandım hatta sözelden hazırlanıyordum sonra fikir değiştirip önce hukuk ardından psikolojiye yöneldim lys matematiğine 1.5 ay çalışabildim 19-4 yaptım. sonuç olarak okul puanının yaklaşık 5bin geri atmasıyla tm3 17.9bin tm2 27bin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tazarruname

eğer hırslı birisiysen rahat rahat yaparsın kardeşim. ben bu sene dersaneye gitmeden hazırlandım hatta sözelden hazırlanıyordum sonra fikir değiştirip önce hukuk ardından psikolojiye yöneldim lys matematiğine 1.5 ay çalışabildim 19-4 yaptım. sonuç olarak okul puanının yaklaşık 5bin geri atmasıyla tm3 17.9bin tm2 27bin.

lys matematiği çok iyi yapmışsınız hangi kaynaklardan çalıştığınızı sorabilirmiyim acaba düet matematik işe yarar mı ? 3-4 ay boyunca matematik geometri edebiyat çalışmayı düşünüyorum
  • 19 a 4 e çok iyi yapmışsınız diyorsun da 50 soru var bro . Ona iyi diyorsan sen dersaneye git bence gitmezsen barajı geçemezsin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrjoney

quote:

eğer hırslı birisiysen rahat rahat yaparsın kardeşim. ben bu sene dersaneye gitmeden hazırlandım hatta sözelden hazırlanıyordum sonra fikir değiştirip önce hukuk ardından psikolojiye yöneldim lys matematiğine 1.5 ay çalışabildim 19-4 yaptım. sonuç olarak okul puanının yaklaşık 5bin geri atmasıyla tm3 17.9bin tm2 27bin.

lys matematiği çok iyi yapmışsınız hangi kaynaklardan çalıştığınızı sorabilirmiyim acaba düet matematik işe yarar mı ? 3-4 ay boyunca matematik geometri edebiyat çalışmayı düşünüyorum

güvenderden çalıştım femden video izledim. kaynağa pek de önem vermedim açıkçası. geometri çalışmadım hiç 5-5 yaptım. siz edebiyata yüklenin lys matematiğin basit konularını halledin rahat rahat orta halli bir hukuka gidersiniz. tek yapmanız gereken düzenli çalışmak

• quote:

Orijinalden alıntı: bahane94

19 a 4 e çok iyi yapmışsınız diyorsun da 50 soru var bro . Ona iyi diyorsan sen dersaneye git bence gitmezsen barajı geçemezsin bence

hiç çalışmamış görmemiş yatan tipler için gayet ideal dostum adam ortalama bir ygs puanıyla 45-50 arası edebiyat 18-20 coğrafya yapsa mat geo toplam 20-23 arası bir net bıraksa ortalama bi hukuka çok rahat gider ki ben gidebiliyordum. hemen her sene sınava girdim ben 2009dan bu yana ve bu sistem şaşmıyor. ayrıca evde çalışana bir insan matematiği bir yere kadar götürür. edebiyat coğrafya daha kolay çalışılır evden.

• tazarruname T kullanıcısına yanıt
    5-5 nedir arkadaşım ya naptığını anlatma bari çocuğu yanlış yönlendirme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sınava Tek Gitcem
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

5-5 nedir arkadaşım ya naptığını anlatma bari çocuğu yanlış yönlendirme

ya sen çocuğun moralini bozmak için konuşuyorsun. ben evde çalışan dersaneye gitmemiş ayrıca da üniversitenin son sınıfında olan biri olarak bunu söylüyorum çocuğun yaptınız mı oldu mu sorusuna yanıt veriyorum. bunun neresi sana batıyor? 5-5 iyi dedim mi? 19-4 iyi dedim mi? kaldı ki senin beğenmediğin bu netler bütünüyle birçok hukuka yetecek puanı almışım işe yaramış eee daha ne? dersaneleri de öyle abartmayın ben 4 sene dersaneye 1 kuruş vermeden sınavlarda ücretsiz kazanarak gittim adana finale. vasat bir öğrenci için dersaneye gitmenin eziyet geldiği bir öğrenci için hiç bir anlam ifade etmez. evde gayet de ortalama bir yer istiyorsan vasat netlerle bu işin olabileceğini söylüyorum hepsi o.

• arkadaşlar burda amacım odtüye falan girmek değil normal bir üniversiteye girmek yani maksat boşta kalmıyım yani matematikten 15 net geometri 7 net diğerlerini baya çalışıp hallederimde önemli olan sayısal dersler illa dershaneye gitmek mi gerek bunlar için yani o ortamı hiç sevmiyorum
  • quote:

arkadaşlar burda amacım odtüye falan girmek değil normal bir üniversiteye girmek yani maksat boşta kalmıyım yani matematikten 15 net geometri 7 net diğerlerini baya çalışıp hallederimde önemli olan sayısal dersler illa dershaneye gitmek mi gerek bunlar için yani o ortamı hiç sevmiyorum

mat geo toplam 25 net için dersaneye gitmene hiiç gerek yok. ama evde çalışırım asılırım diyorsan.
  • quote:

quote:

arkadaşlar burda amacım odtüye falan girmek değil normal bir üniversiteye girmek yani maksat boşta kalmıyım yani matematikten 15 net geometri 7 net diğerlerini baya çalışıp hallederimde önemli olan sayısal dersler illa dershaneye gitmek mi gerek bunlar için yani o ortamı hiç sevmiyorum

mat geo toplam 25 net için dersaneye gitmene hiiç gerek yok. ama evde çalışırım asılırım diyorsan.

eyvallah yardımcı oldun sağolasın en kısa sürede çalışmaya başlıycam bu düet matematiği bilen bir arkadaş cevaplarsa sevinirim nasıldır bu düet matematik almaya değer mi 500 lira falan oraya gidecek büyük ihtimal.

• quote:

quote:

quote:

eyvallah yardımcı oldun sağolasın en kısa sürede çalışmaya başlıycam bu düet matematiği bilen bir arkadaş cevaplarsa sevinirim nasıldır bu düet matematik almaya değer mi 500 lira falan oraya gidecek büyük ihtimal.

onu bilmiyorum da antrenmanlarla matematik var onu yakın çevremde çok öven oldu hiç bilmeyen biri için gayet iyi diyorlar.

• Bütün arkadaşların gidecek.Onlar bi düzene girerken sende sorun olabilir.Bu olay kişiye göre değişir bazıları için olumlu olurken bazıları için eksiklik olabilir.
  • quote:

19 a 4 e çok iyi yapmışsınız diyorsun da 50 soru var bro . Ona iyi diyorsan sen dersaneye git bence gitmezsen barajı geçemezsin bence

rahat ol 180i geçmek için çalışmaya bile gerek yok herkesi kendiniz gibi sanmayın
  • Ben mf4 de 1280. Oldum bu sene kendiniz gibi sanmayin derken ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.