Şimdi Ara

DERSHANEYE BAŞLAMAK İÇİN ÇoK MU GEÇ ???? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: butheniwaslike

Ben elimde olmayan bazı sebeplerden dolayı en erken martta dersaneye yazılabilirim. çok mu geç olur? o saatten sonra gerek yok mu acaba yoksa çözemediğim sorular için özellikle zorlandığım kısım olan LYS-Matematik için daha mı iyi olur? Fikri olan paylaşabilirse sevinirim.

temelinizle alakalı bir durum, ygs kısmı kolay aslında, temeliniz varsa evde kendiniz de halledebilirsiniz.
  • neye göre en iyi uğur ya cok sacma cidden kendin söylüyorsun kendin inanıyorsun
    mezun olan bir öğretmen olarak ama sunu söyleyebilirim, lisedeyken dershanedeki hocaların cok iyi olduklarını
    okuldaki hocaların bir sey bilmedigini düsünürdüm ama arkadaslarımdan da biliyorum
    dershaneler asgari ücret veya altına yeni mezunları hic kaliteye bakmadan calıstırıyorlar hem de günde kac saat derse sokuyorlar ne kadar verimli oluyordur tartısılır
    maksat ucuz iş gücü olsun o yüzden alt sınıftaki öğretmenlerin bu tür öğretmenler olma sansı yüksek bence de
  • dershanelerin yeni baslayan öğretmenlere bakısı icin alıntı yapıyorum:
    "bana 300 tl teklif ettiler. sabah 8.30 akşam 19.30. haftada 6 gün. hem etüt hem ders öğretmenliği. uğur dersanesiydi. 300 tl benim yol paramı bile karşılamıyordu bırak karnımı doyurmayı. reddettim o yüzden. 300 tl çok komik bir rakam. mesleğimi çok seviyorum ve yapmak istiyorum ama 300 lira da kyk dan alınan bursa eşit neredeyse."
    siz bu hocadan nasıl verim bekliyebilirsiniz
  • beşiktaşta mezun gruplara dershane ücretleri hakkında bilgisi olan varmı
  • up
  • Hic birsey olmaz kardesim en kotu fazladan 1 hafta evine kapanir,tum konulara tek calisir kaparsin arayi.Hic birsey icin gec degildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fod

dershanelerin yeni baslayan öğretmenlere bakısı icin alıntı yapıyorum:
    "bana 300 tl teklif ettiler. sabah 8.30 akşam 19.30. haftada 6 gün. hem etüt hem ders öğretmenliği. uğur dersanesiydi. 300 tl benim yol paramı bile karşılamıyordu bırak karnımı doyurmayı. reddettim o yüzden. 300 tl çok komik bir rakam. mesleğimi çok seviyorum ve yapmak istiyorum ama 300 lira da kyk dan alınan bursa eşit neredeyse."
    siz bu hocadan nasıl verim bekliyebilirsiniz

Bu 300 lira aylık mı, yoksa ben mi yanlış anladım?
    300 liraya ben haftada 6 değil, 2 gün o şekilde çalışmam.

Fabrikada çalışmak daha iyi.
    En azından asgari ücret veriyorlar.
  • şu anda görülen konular rahat kapanabilecek basit konular ama kasım 20 sinden sonra başlama yanarsın vede git bi dersanye bi an önce yazıl yada en azından konu anlatımlı yeni müfredat kitaplarını al mesela simetri setinin çünkü bir çok yeni konu var fen derslerinde neyseki daha detaylı girilmedi sadec biyolojide arkeleri öğrenmen lazım ekstra ama kimyayı baştan sona iyice çalışman lazım ama basit konular şuana kadar kaçırdıkların
    genel olarak dersaneler
    Mat1 de Obeb Ekok a kadar bitmiştir yani kısaca sayılar konusu
    Mat2 de Parabol e kadar
    Fizikte Basınç
    Kimyada Bileşik yada Bağlardadırlar
    Biyoloji Sınıflandırma
    Geometri Açıortay ,Kenarortay
    TÜrkçe de daa dilbilgisne geçmemiştir paragraf filan işliyordur
    edit:
    Dersane konusunda eğer problem yaşamayacaksan Fem e git derim.onun dışında da pek bi önereceğim dersane yok zira hepsinin eksi yönleri batıyor. mesela birey matematik üzerine harika bi dersane ama geri kalan derslerde pek başarı yakalayamıyor ,finalde ise kaynakları adamı çıldırtır bu sene alıp b baktımda nerdeyse cevap anahtarlarının tamamı hatalı .başka dersanelerle ilgi pek bi bilgim olmadığı için atıp tutmayacağım ama ben bu 3 ünü detaylı biliyorum vede bu 3 ünden Fem i öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_GHoST-_-MaCHiNe_- -- 4 Kasım 2011; 18:01:30 >

• Çok geç kaldın çok çok geç kaldın
  • İstersen başarırsın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.