Şimdi Ara

Dershanedeki Çocuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kızlar lise sona gidiyorum haliyle sınav stresi baya yoğun ama bu sene temel liseye yazıldım ve yan sınıfta bi çocuk var. Sürekli tenefüslerde bunun sınıfa bizim kızları görmeye gidiyo gibi gidiyorum. Çocuk baya hoşuma gitti, sizce nasıl muhabbet başlatabilirim sınıftaki arkadaslarıyla muhabbetim var ama çocuk çok asosyal biraz girişken olsa onların üstünden yürürdüm ama şuan herkes yabancı bu çocuğa okulda sizce twitter veya faceden takip ediyim mi eger edersem niyetim baya belli olur mu fikirlerinizi bekliyorum

• Otur ders çalış dersaneye verdiğin paranın hakkını ver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler kaçın 'ney' çıktı.

• Harun abi.

• Bir gün.bir adam dh ye girmiş. Konu dışı bölümüne kadar indirmiş sayfayı girmiş.tıklamış bölüme.sonra bir.konu görmüş konu.dışı bölümünde tam konuya tıklarken zebani birden fırlayıp fare imgesini yemiş ve adamın suratına tükürmüş.sonra adam söve söve lavaboya gidip yüzünü yıkayacakmış ki aynadan zebani çıkıp sıvı sabundan bir damla alıp adamın yüzüne tükürmüş.sonra bu adam yeter artık adra kadapra gel yuvarlanarak yala demiş zebaniye zebaninin o an başından aşağıya kaynar sular dökülmüş nasıl böyle birşey diyebilirdi dhli adam sonra dh li adamla zebani karşı karşıya gelmişler birbirlerinin gözlerinin içine bakarken dhli adamın aklına gelmiş zebani onun annesiymiş. :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu güzel çifti tanıştırmak bana düşEr

• quote:

Orijinalden alıntı: Shampiyon

Bu güzel çifti tanıştırmak bana düşEr

Durum çok tehlike

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız arkadaşım hamile ama evli
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Futbolu da seviyor. En sevdiğim

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Kızlar" derken?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Claudio Marchisio kullanıcısına yanıt
    Kızların yanına gitmeye devam et, illaki konuya çocuğu dahil edebileceğin bi ortam yakalarsın ekleme şimdilik erken

• quote:

Orijinalden alıntı: Real Mermaid

Kızların yanına gitmeye devam et, illaki konuya çocuğu dahil edebileceğin bi ortam yakalarsın ekleme şimdilik erken

ciddi ciddi cevap vermiş bide
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.