Şimdi Ara

Dershanede zorluk çekermiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 11.sınıf TM bölümü okuyorum yazın dershanelerin başladığı zaman ağustos 15 gibi galiba dershaneye başlıcam.Öncelikle hiç ders çalışmıyorum matematik geometri iyi denilebilir geometri pek iyi değil ama matematik iyi 11.sınıf konularını geldiğimiz yere kadar biliyorum ama sözel sıfır tarih coğrafya türk edebiyat hiç bilmiyorum şimdiye kadar üniversite sınavını hiç sallamadım ama artık ders çalışmaya başlamak istiyorum YGS sorularını çözdüm Türkçe den 20doğru çıktı 40 sorudan Sosyal bilimlerden 40 sorudan 11 doğru çıktı :( Size sormak istediğim dershaneye başladığım zaman çok zorlanırmıyım iyi bir deshaneye gidicem gitmişken sınav vs gibi dershaneler olabilir.Dershaneye gidenler biraz dershane ortamını anlatabilirlermi sizce bu sene gitmemekle hatamı ettim ders çalışmaya başlamak istiyorum ama test çözsem bile çoğu soruyu biliyorum ve konulara nerden başlıcam hiçbir fikrim yok

• Zorlanırsın
  • sınavı kazanamayacaksın. dershanede zorlanacaksın. zorlanınca salacaksın, bu sene bitti seneye falan hazırlanırım diyeceksin. bi bakmışsın askere gel diye tutturmuşlar. hadi koçum hayırlı teskelereler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkmm

sınavı kazanamayacaksın. dershanede zorlanacaksın. zorlanınca salacaksın, bu sene bitti seneye falan hazırlanırım diyeceksin. bi bakmışsın askere gel diye tutturmuşlar. hadi koçum hayırlı teskelereler.

e oldu mu yaptıgın sence ?
  • Mesajim bulunsun. Ayni durumdayiz
  • benim şu olayda askerlik hariç hepsi tuttu sıra askerlikte
    sınavı kazanamayacaksın. dershanede zorlanacaksın. zorlanınca salacaksın, bu sene bitti seneye falan hazırlanırım diyeceksin. bi bakmışsın askere gel diye tutturmuşlar. hadi koçum hayırlı teskelereler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkmm

Bu adama kulak ver.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • UP
  • integral-türev eşitsizlikler 12 de miydi o zaman zorlanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLL_yEAHH!

integral-türev eşitsizlikler 12 de miydi o zaman zorlanırsın.

11.sınıfım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.