Şimdi Ara

Dershanede kalıp çalışmak mı?Eve gidip çalışmak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dershanem 1 de bitecek inşallah.Evde 2 kardeşim var,gürültü illa oluyor.Ama insanın evi de rahat olur.Tecrübe eden varsa,eve geçip ders çalışmak mı yoksa akşam 7'ye kadar dershanede çalışmak mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• aynı dertten muzdaribim, up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikiside ama ilk evde çalışabilecek ortam buluyor ve sorun yaşamıyorsanız evde çalışın bence
    dersanedeki ortamda sessizliği sağlayabiliyorsanız orasıda olur

• irade problemin varsa dershane yoksa ev

• kanka ben evde çok rahat çalışırım ama kütüphane daha hoş bir hava katıyor bence dershaneden çık yemek falan ye sonra kütüphaneye git

• Ilk donem devamsizligim 28 gündü
    marta kadar haftada 4-5 günüm şöyleydi
    Ben son sene dershaneye gitmedim
    sabah 9 da kutuphanede olurdum
    Aksam 5 de donerdim
    Eve gelince cayimi icer sohbet eder uyurdum çünkü evde dikkatin kolayca dağılıyor ve 8 saatlik bir tempoyu senin yaninda çalışan bir grup olmayinca tutturmak zor
    Firsatin varsa dershanede kal
    Firsatin yoksa evde kendine özel kimsenin girmedigi oda ayarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belakral61 -- 7 Eylül 2020; 1:7:41 >
  • Belakral61 B kullanıcısına yanıt
    Hocam kütüphane değilde dershanede boş sınıflar oluyor.Sınıfın birine girip kendimi kapatabilirim.Evde ne kadar sessiz bi oda oluşturmaya çalışsamda 12 ve 7 yaşında kardeşlerim var illa odaya dalıyorlar veya sesleri geliyor.Odanın kapısını kapatsam balkondan sesleri geliyor. dikkatim aşırı dağılıyor.Dershanede 1 de çıksam 2 ye kadar yemek çay sigara 7 ye kadar çalışmak nasıl olur bilemiyorum. Bir arkadaşımla kalsam belki biraz daha motive edici olabilir gibi geliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Karı gibi ders çalışıyorum
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mbayediagne10 kullanıcısına yanıt
    İradem var hocam ama kardeşlerim problem.. çok kez çözmeyi denedim ama çocuklar küçük,işin ciddiyetinde değiller.Tamam susucaz derler 2 saat sonra yine aynı.Sonra aram kötü oluyor çocuklara da hak veriyorum bu yaşta onlardan sorumluluk bekleyemem ama çıkmazdayım

• Ben bu yıl genellikle kalmıştım çalışmaya. dersim 5de bitiyordu akşam 8-9a kadar kalıp çalışıyordum. Evde rahatsızlık veren bir şeyde yoktu bir tek annem vardı ona rağmen kaldım. Çünkü eve gelince illa bir şeyden dikkatin dağılabiliyor birde kardeşlerin var iyice dağılma ihtimali yüksek eğer kalırsan çalışmaya mecbur çalışıyorsun dikkat dağıtan bir şey yok daha rahat oluyor bence...
  • doyourenouncesatan kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaşınızı tanımıyorum ama Gereksiz ve eğlence peşinde koşan alemci biriyse tek olmaniz daha iyi
    Bu sene bütün gereksizlerden kurtulun
    ama sizden daha basarili bir amaci olan ve calisan biriyse
    onunla takilabilirsiniz ama dedigim gibi öyle arkadaslar zor bulunur
    ben son sene bütün arkadas grubumu bıraktım çünkü hafta sonu taksimde içen hafta ici internet kafede lol atan gruptu
    bana fayda gelmeyecek kişileri hayatimdan uzaklastirdim
    ve cok dogru bir karar olduğunu sonuc gelince anladim
    Onlar mezuna
    ben ise istesigim bölümdeyim

• Benim dershanede çalışma arkadaşım vardı. Saat 12 de ders bitince birlikte yemek yer sonra da etute gidip 21-21.30'a kadar molalarla çalışırdık. Kendinize çalışkan bir arkadaş bulup dershanede calisin hocam evden daha verimli oluyor kesinlikle

• kanka,dershaneler kapanacak mı bi bilginiz var mı(Koronadan dolayı)? Veya sen atıyorum dershaneden ayrıldın para ödemeye devam edecek misin?
  • Hırslanabileceğin bir ortam var ise dershane

• azziers kullanıcısına yanıt
    Devam edeceğim çünkü ben dershanemle koronadan önce sözleşme imzaladım.Hocam dershsne kapanması zor ihtimal.Özel ve devlet okullarından farklı kanuna tabii dershaneler. Hazirandan beri yuz yüze yaptık biz.Ama salgın yine patlarsa kapanabilir mi bilemem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.