Şimdi Ara

Dershane rehberlikcileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bunlarla konuşmaya değer mi ? Dershane gitmedim ama bir iki yerde tanıdığım hoca var. Gorusenler varsa iyi ki görüşmüşüm diyen var mı yoksa zaman kaybetmeyeyim mi ? En büyük korkum mühendisliği kötülemesi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• sorma bile bence rehberlikcilerin sinav haricinda bilgisi oldugunu dusunmuyom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence hangi meslekleri istiyorsan o meslekteki kişilerle görüşüp işlerin artılarını eksilerini araştırıp ona göre bir tercih listesi yapmak daha mantıklı

• sadece iki kere gördüm sene boyunca

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bi şeye yaradıkları yog

• Haklısınız hocalarim. Up

• Boşver fazla bir şey bilmediklerini düşünüyorum siz kendi bölüm tercihini şuan araştırıyorsunuz en azından bazı bölümler hakkında bilgi sahibi oldunuz ama dershane rehberlikcileri sizin bildiğiniz şeyin onda birini ya biliyorlardı ya bilmiyorlardir
    Benim düşüncem istediğiniz bölümün öğrencilerini sosyal mecralarda insta tw YouTube gibi yerlerde bulun onlara sorarak öğrenin en mantıklısı bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Welgo -- 12 Temmuz 2022; 22:44:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dershane
    6 ay önce açıldı
    Mezun senesi dershane
    2 yıl önce açıldı
    Zor Ygs Matematik
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizim dershanede bir tane vardı. Bana diyordu ki bu hafta Üriner sistemi bitireceğiz, haftaya da Boşaltım sistemini bitireceğiz. Max seviyeleri bu yani.

Okuldaki de boş adamın tekiydi. İlk 200 gelmese seni mezuna bırakacağım falan diyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarterbat -- 12 Temmuz 2022; 23:1:6 >
  • Hepiniz haklısınız valla. Şu an 1 tane ben görüştüm faydasını gördüm diyeni bekliyorum ama hâla kimse yok

• nonameaccount N kullanıcısına yanıt
    Geçen sene 32k mi yaptınız hocam baya iyiymiş. Dediğiniz gibi kurucu hoca ile olabilir ama hiçbirini tanımıyorum. Dershaneye vs. de gitmediğim için bence ilgilenmezler

• Değmez hocam sizi tanıyorum babanızı dinleyin tıp yazın.

Zorluğu: Zeka seviyesi düşük, çalışkanlığı yüksek ve rekabetçi duyguları en üst seviyede olan arkadaşlar.

Güzelliği: Hızlı okuma garantisi, hafıza gücünüzde artış, iyi programlanmış bir bölüm olması (önünüze slayt, kitap vs. gelecek siz de onlara çalışacaksınız. Düzenli bir sistem var yani. Kaynaklar belli kafa rahat sadece iyi çalışacaksınız yani. ) Dershaneler olması (Sonraki senelerde geçerli olsa da okulda anlamadığınız bir dersi alanının en iyisi olan hocalardan sıfırdan öğrenebiliyorsunuz.)

• 109luknouhei kullanıcısına yanıt
    Sag olun hocam

Hocam tanıdık da tanıdık dediğime bakmayın en son 2 sene önce birkaç kez görmüştüm. Maalesef klasik rehberlikci gibiler.

• Benim gördüğüm dershaneleri baz alacak olursam, dershane rehberlikçileri genelde rehberlikçi değil. Az dersi olan bir hocanın(felsefe ya da coğrafya hocası) size sizin de bildiğiniz şeyleri söylemesinden ibaret.

Yok hocam, o kadar samimiyetimin oldugu bir hoca yok maalesef. En son 11. Sınıfın ortasında görüşmüştüm. Mezun senemi de sayarsak 2 buçuk senedir hiçbir hocayla görüşmedim

• Benim şu an gittiğim dershanedeki hoca aşırı kral. Ondan önceki rezaletti. Birey'e falan konuşmaya gittim onlar da çok kötüydü. Hoca sana direkt şöyle yap böyle yap mı diyor yoksa sana seçeneklerin konusunda yardımcı oluyor mu, bilgi veriyor mu? Bence asıl kriter bu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.