Şimdi Ara

Dershane Ortamı İlk Gün (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
2
Favori
11.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Girerken herkesle tek tek göz teması kur, onlar bakışlarını kaçırana kadar da teması kesme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hafta önce açıldı dershane,dershanede ortam yaptım cuma günü kaymaya gidiyoruz
  • Rehber öğretmen mi götürüyor ? Ben dersanenin 2. haftası sınıf değişmiştim gittim girdim bi yer buldum oturdum sınıfa. 1-2 haftada alışıyorsun iyice sorun olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baharat

2 haftadır dershaneye gitmekten bıktım 4 gün ne la?

5 haftadır dershaneye gidiyorum 2 hafta ne la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihonto

quote:

Seneye bizim de öyle olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milkshakeli Süt

quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Çıkar S2 ni masaya vur.

İncee çok incee

yuh harbi çok ince....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihonto

quote:

1 aydır gidiyorum bende hafta içi hergün
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighLine

Öncelikle merhabalar.Yarın dershaneye başlayacağım.Bundan 1-2 sene öncesi 7. ve 8. sınıflarda dershaneye gitmiştim.Bugün ise 11. sınıf için kayıt oldum.Geç yazıldığımdan dolayı 4 gün geç başlamış olacağım.Haliyle rehber öğretmen gelecek beni sınıfa götürecek çok çekingen olduğumdan dolayı alışık değilimdir böyle.Nasıl arkadaş ortamı oluşturabilirim? Nasıl davranışlar sergilemeliyim? Yardımlarınızı bekliyorum.Lütfen saçma sapan yorumlar yapmayın.

karıyı kızı bırak git dersaneye doğru durust çalış ygs ve lys temelini sağlamlaştır.sınav geldiğinde elinde karı kız kalmaz
  • up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dershaneden geldim.Saat 13:40 gibi oradaydım kitapları aldım rehber öğretmen sınıfı gösterdi kendim gittim.İçeri bir girdim full kız benden başka hiç erkek yok neyse sonradan bi arkadaş geldi.18 kız 2 erkek olduk sınıfta.Tenefüslerde de arasıra dışarı çıktım bazen çıkardım telefonu mesajlaştım oyun oynadım.Ortam fena değildi açıkçası bakalım neler olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quancore

quote:

Öncelikle merhabalar.Yarın dershaneye başlayacağım.Bundan 1-2 sene öncesi 7. ve 8. sınıflarda dershaneye gitmiştim.Bugün ise 11. sınıf için kayıt oldum.Geç yazıldığımdan dolayı 4 gün geç başlamış olacağım.Haliyle rehber öğretmen gelecek beni sınıfa götürecek çok çekingen olduğumdan dolayı alışık değilimdir böyle.Nasıl arkadaş ortamı oluşturabilirim? Nasıl davranışlar sergilemeliyim? Yardımlarınızı bekliyorum.Lütfen saçma sapan yorumlar yapmayın.

karıyı kızı bırak git dersaneye doğru durust çalış ygs ve lys temelini sağlamlaştır.sınav geldiğinde elinde karı kız kalmaz

Karı kızdan kastın nedir anlamış değilim.Benim amacımda iyi bir üniversiteye girmek.Sadece dershanede böyle sap gibi kalmamak için sağlam dostluklar kurmak için sizden tavsiyelerinizi istedim.

• quote:

quote:

Çıkar S2 ni masaya vur.

İncee çok incee

Çok kalın bence
  • Bende en son 7 ve 8 de dershaneye gittim. Bu sene 11. sınıfım ve yeniden yazılma ihtimalim var. Akışına bırak diyorum. Kapıdan içeri girerken herkes sana bakacak ve sonra sırana oturacaksın. Bunların hepsi toplasan 20 saniye anca eder. Sorun etme bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akali.

quote:

quote:

Çıkar S2 ni masaya vur.

İncee çok incee

Çok kalın bence

Espriyimi kastediyon,yoksa arkadasin S2 mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F5FC71AD -- 11 Eylül 2012; 23:58:37 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Akali.

quote:

quote:

Çıkar S2 ni masaya vur.

İncee çok incee

Çok kalın bence

Esprimi cok kalin,arkadasin S2 mi

/>

• quote:

11 de ygs-lys için mi yoksa 11.sınıf için mi kaynak kitap veriyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SymPhoney

quote:

11 de ygs-lys için mi yoksa 11.sınıf için mi kaynak kitap veriyorlar?

Şuanda ygs sanırım.
  • Moonwalk yaparak gir çok arkadaşın olur.
  • quote:

Arkadaşlar dershaneden geldim.Saat 13:40 gibi oradaydım kitapları aldım rehber öğretmen sınıfı gösterdi kendim gittim.İçeri bir girdim full kız benden başka hiç erkek yok neyse sonradan bi arkadaş geldi.18 kız 2 erkek olduk sınıfta.Tenefüslerde de arasıra dışarı çıktım bazen çıkardım telefonu mesajlaştım oyun oynadım.Ortam fena değildi açıkçası bakalım neler olacak.

Hocam hangi dersane o yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: The_Wishbone

quote:

Arkadaşlar dershaneden geldim.Saat 13:40 gibi oradaydım kitapları aldım rehber öğretmen sınıfı gösterdi kendim gittim.İçeri bir girdim full kız benden başka hiç erkek yok neyse sonradan bi arkadaş geldi.18 kız 2 erkek olduk sınıfta.Tenefüslerde de arasıra dışarı çıktım bazen çıkardım telefonu mesajlaştım oyun oynadım.Ortam fena değildi açıkçası bakalım neler olacak.

Hocam hangi dersane o yaa

Uğur dershanesi hocam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.