Şimdi Ara

Dershane önerisi?(FDD Bakırköy/İncirli şubesi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
25.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merhabalar herkese bu başlıgı tamamen tesadüf eseri görüp okudum ve okduktan sonrada hemen cvp yazmak için kayıt oldum.Bak dostum öncelikle şunu söyleyeyim o ,bu,şu dersane degil eger çalışıcaksan gerçekten yapıcaksan ztn bu büyük dersanelerin hemen hepsinin formatı aynıdır iş sende başlayıp sendde bitiyor dersane sadece sana destek olur,doping olur.Ben 2 sene boyunca final dersanesi istanbul cad. şubesine gittim hocaları gerçekten kaliteli yanlız şu anda b.köyde finalin 3şubesi oldugundan dolayı ögrenci sayısı fazla dersanenin ve kalabalık.Bu senle ilgilenme ihtimalini azaltıyor hatta iyi bi sınıfta degilsen pek fazla takmıyorlar seni.Birebir etütler ise yok çünkü ögrenci sayısı fazla oldugundan kütüphanede soru çözdürmek için bile sıra bekliyorsn.Ama ne çelişkidirki fdd nin mecidiyeköy şubesindeki arkdşlarımla knştugumda orda birebir etüt oldugunu söylediler.Yanlız şunu söyliyim eger bakıyköyde bi finale gidiceksen ortama fazla kaptırmaman gerek kendini gerek ögrencilerle gerekte hocalarla makarada.Ben ilk sene fazlasıyla kaptırdım kendimi dersanede makaraya son sınıftayken başlarda pek iyi bi sınıfta dgldm ama orada gayet iyi gayet düzenli çalışıyordum daha sonraları sınıfım degişti iyi sınıfa geçtim ama eski sınıfımdaki yaptıgım tüm çalışma düzenim kayboldu çnkü sınıfların konularda oldugu yer birbirinden farklıydı kopukluk oldu sınıfım degiştirmek istediysemde ne kdr güzide rehber hocamız bunun benim inadımdan kaynaklandıgını söyledi ve ben birtürlü toparlayamadım eski düzenime o sınıftayken he en iyi sınıftı fln ama derslerde neredeyse diger sınıflardan daha çok makara,dersi kaynatma oluyordu.Final gayet iyi bir dersane ama sana tavsiyem b.köydeki şubelerine gitmemen hatta mümkünse hiçbir dersanenin b.köy şubesine gitme çünkü gerek kalabalık gerek stres vede kendini tutamıyorsan pekk ,fazlasıyla dikkat dagıtııcı akıl çeldirici etken var.Final b.köyde tavsiye edebilecegim en iyi şey hocalarıdır bi kaç çürük olsada harika hocaları var.Ben bu sene össye girdim 285 yaptım gerek çalışmadıgımdan gerekse dersaneki o başalrdaki düzenimden kopmamdan kaynaklandı ve ben bu puan için kenidmi suçluyorm çalışmadıgım için evet ama dersaneninde büyük etkisi var bunda.Ben bu sene tercih yapmayıp seneye tekrardan girecegm.Bende dersanelere bakıyorum ama kesinlikle b.köydekilere gitmicem.Şuanda Aksarayda yusufpaşadaki ugurla mecidiyeköy final arasında kaldım.Son olarak Final iyi denemelerdeki soruları gerçekten össye yakın hocaları fln iyi en iyi dersanelerden biri ama b.köydeki şubelerine gitmeni pek tavsiye etmem.Ama dedigim gibi herşey sende başlayıp sende bitiyor.

• Final derim
  • bende 1994 te cemberlitas FEM deydim ve cok ama cok memnundum. Ustelik M13 den seviye sinavi sonucu basladim m1 de bitirdim :)

quote:

Orijinalden alıntı: ArkandayIM

Ya resmen yuh diyorum FEM'deki rehberlik hiçbir dersanede yok. Çoğu kişi bilmeden sallıyor. Adam finale gidiyor fen hakkında yorum yapıyor. Benim okuduğum çemberlitaş femden örnek vermek gerekirse en kötü sınıfa bile adamlar aşırı derecede ilgi gösteriyorlardı. Ayrıca kendin de daha başarılı bir öğrenci olursan extra ilgilenirler.

Eğer sen hiçbişeyi takmayan , öss amacı olmayan , hocaların dediklerini takmayan biri olursan zaten hiçbir dersaneden ilgi bekleme.

• BÜTÜN DERSHANELER TİCARİ AMAÇLA KURULMUŞ YERLERDİR ÇOĞUDA DOĞRU DÜZGÜN İLGİLENMEZ ÖĞRENCİSİYLE ELİT BİR SINIF OLUŞTURUR NE VAR NE YOK ONLARA VERİR SNİN PARANLA ONLAR ÜNİVERSİTEYE GİRER AYRICA İLGİLENEN DERSHANE İSTİYORSAN FİNALE GİTME BEN BU SENE O HATAYI YAPTIM BAKIRKÖYDE 30 KİŞİLİK SINIFTA OKUDUM NASIL İLGİLENECEKLER.
  • Bilmem örümcek adam izleyeniniz var mı ama FEM dershanesi simbiyot(şu siyah madde) gibidir.
    Eğer kendinizi fazla kaptırırsanız bence de tehlikeli,zorla namaz kılmaya gittiğimizi,gelmeyenleri gezilere falan çağırmadıklarını bilirim..1- 2 ay dayanabildim.Biraz serbest insansanız,size cehennem olur orası.Ama ben 1 yıl boyunca gözlerimi kapattım at gözlüğü taktım sadece öss diyorsanız,sadece ihtiyacım olanı alacağım diyorsanız gidilir tabiki
  • Artık pek tartışmaya gerek yok. Ben, FDD/Bakırköy'de İncirli şubesine yazıldım. İstersem İstanbul caddesindeki şubesine geçebilirimde, kararsız kaldım. Hangisinde kalsam diye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

Artık pek tartışmaya gerek yok. Ben, FDD/Bakırköy'de İncirli şubesine yazıldım. İstersem İstanbul caddesindeki şubesine geçebilirimde, kararsız kaldım. Hangisinde kalsam diye?

mezunmusun yoksa son sınıfmı ? kaça yazıldın? ve dersler ne zaman başlıyormuş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaoin.8

quote:

Artık pek tartışmaya gerek yok. Ben, FDD/Bakırköy'de İncirli şubesine yazıldım. İstersem İstanbul caddesindeki şubesine geçebilirimde, kararsız kaldım. Hangisinde kalsam diye?

mezunmusun yoksa son sınıfmı ? kaça yazıldın? ve dersler ne zaman başlıyormuş?

3. sınıfa geçtim. 2.400'e yazıldım. 31 Ağustosta başlıyor sanırsam.
  • quote:

Ben 3. ve 4. sınıf için dershaneye gideceğim. Öğretmenlerinin kaliteli olduğu, öğrencilerle ilgilendiği, güzel bir dershane önerebilir misiniz?

Evet Bakırköydeki FDD'nin İncirli şubesine yazıldım. 3. ve 4. sınıfta oraya gideceğim. Bu sene 2.400 liraya yazıldım. Fikirlerinizi merak ediyorum.

Bende bu sene yazıldım, ortam nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

quote:

Ben 3. ve 4. sınıf için dershaneye gideceğim. Öğretmenlerinin kaliteli olduğu, öğrencilerle ilgilendiği, güzel bir dershane önerebilir misiniz?

Evet Bakırköydeki FDD'nin İncirli şubesine yazıldım. 3. ve 4. sınıfta oraya gideceğim. Bu sene 2.400 liraya yazıldım. Fikirlerinizi merak ediyorum.

3. ve 4. sınıfta gittim buraya. İyi sınıflarda bulunmama rağmen dershanenin çok faydası olduğunu düşünmedim. Rehber hocaları dünyadan bi haberler. Herkes akıllı tahtaya geçerken hala not tutuyorsun(Bazıları için iyi olabilir; ama ben akıllı tahtayı yeğlerim). Hangi hocanın geleceği de şans, gerçekten çok iyisi de var. Berbat ötesi de var. Ayrıca alt sınıflarda olursan pek şansın olmuyor. Derece öğrenciler çıkıyor o şubeden; ama o derece yapanları tanıdığım için dershanenin üstlerinde pek faydası olduğunu söyleyemem. Bakırköy FEM kat kat iyidir buradan.

• quote:

quote:

quote:

3. ve 4. sınıfta gittim buraya. İyi sınıflarda bulunmama rağmen dershanenin çok faydası olduğunu düşünmedim. Rehber hocaları dünyadan bi haberler. Herkes akıllı tahtaya geçerken hala not tutuyorsun(Bazıları için iyi olabilir; ama ben akıllı tahtayı yeğlerim). Hangi hocanın geleceği de şans, gerçekten çok iyisi de var. Berbat ötesi de var. Ayrıca alt sınıflarda olursan pek şansın olmuyor. Derece öğrenciler çıkıyor o şubeden; ama o derece yapanları tanıdığım için dershanenin üstlerinde pek faydası olduğunu söyleyemem. Bakırköy FEM kat kat iyidir buradan.

Hayırlısı olsun o zaman. Teşekkür ederim hocam tecrübelerini paylaştığın için.

• barman arkadaşım bende güngörendeyim acaba bana dershane önerebilir misin butik dershanede olabilir acil:)
  • tabii ki öncelikle araştırman çok önemli gidenlere bilenlere sormak gerekiyor. benim size tavsiye edebileceğim donanım dershanesi araştırın derim.
  • quote:

quote:

quote:

nereyi kazandın

• bakırköy finalin kadrosu iyidir, femin yayınlarını tek geçerim, ilgi ve takipte butik dershane donanımı çok övüyorlar, ucuz istersen sınav ve kültürde pazarlıkla fiyatı çok indirebilirsin, sınırsız özel ders vaad eden dershanelerden uzak dur derim.
    neyseki bizden geçti bunlar, size kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.