Şimdi Ara

Dershane önerisi?(FDD Bakırköy/İncirli şubesi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
25.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ArkandayIM

Ya resmen yuh diyorum FEM'deki rehberlik hiçbir dersanede yok. Çoğu kişi bilmeden sallıyor. Adam finale gidiyor fen hakkında yorum yapıyor. Benim okuduğum çemberlitaş femden örnek vermek gerekirse en kötü sınıfa bile adamlar aşırı derecede ilgi gösteriyorlardı. Ayrıca kendin de daha başarılı bir öğrenci olursan extra ilgilenirler.

Eğer sen hiçbişeyi takmayan , öss amacı olmayan , hocaların dediklerini takmayan biri olursan zaten hiçbir dersaneden ilgi bekleme.

Aynen katılıyorum.

Ben de Çemberlitaş Fem'deyim bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Behram -- 30 Haziran 2009; 19:40:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: barman

Ciddi derecede kafam karıştı. FEM-FİNAL-FEN BİLİMLERİ üçlüsünden çıkamadım.

Bu arada Bakırköy Final 2.500, Fen Bilimleri 4.000 fiyat çekti. Hadi Fen Bilimlerini indirsen en fazla 3.500 felan yaparlar. O bile benim için fazla. Bu arada Kültür Dershanesi 1.400'e kadar iniyorlar ama gitmem.

3 sene dershaneye gittim. 5 defa össye girdim. Aklına gelebilcek ıvır zıvır bütün dershanelerinin denemelerine girdim. Daha ne diyim sana. Ya Final yada Fem.. Bana kalırsa karşı cins olmadığı için Femi seç Fen bilimleri filan sadece denemelerine gir bişekilde. Ekstradan sana daha çok faydası olur. Ama eğitim kalitsi final yada fem kadar olmadığını gidersen görürsün

• Bende GOP FEM'e gittim geçtiğimiz dönem. Eğer öğrenci çabalarsa karşılığını alır. Umursamayan adamla kimse ilgilenmez. Çalışan öğrenciye ekstra ilgi gösterirler. Abiler olayını ise kafana takma. Kimse seni zorla biyere götüremez. Sadece teklif ederler. Eğitim ve yayın kalitesinden şüphen olmasın.

Ben Teknik Lise mezunuyum. Bizim sınıfta 180 yapanda vardı 280 yapanda. Buda öğrencinin olaya ilgisini gösterir.
  • fem dershanesine gidersen bölümünün en iyi sınıfında olursan seninle süper ilgileneceklerdir ama bir alt sınıfta bile olsan ilgi alaka çok az kendime güveniyorum diyorsan bağcılar fem'i öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

quote:

Ciddi derecede kafam karıştı. FEM-FİNAL-FEN BİLİMLERİ üçlüsünden çıkamadım.

Bu arada Bakırköy Final 2.500, Fen Bilimleri 4.000 fiyat çekti. Hadi Fen Bilimlerini indirsen en fazla 3.500 felan yaparlar. O bile benim için fazla. Bu arada Kültür Dershanesi 1.400'e kadar iniyorlar ama gitmem.

3 sene dershaneye gittim. 5 defa össye girdim. Aklına gelebilcek ıvır zıvır bütün dershanelerinin denemelerine girdim. Daha ne diyim sana. Ya Final yada Fem.. Bana kalırsa karşı cins olmadığı için Femi seç Fen bilimleri filan sadece denemelerine gir bişekilde. Ekstradan sana daha çok faydası olur. Ama eğitim kalitsi final yada fem kadar olmadığını gidersen görürsün

Ya Fem'i de düşünüyorum fakat, sonuçta en iyi sınıfta olursan senle çok ilgilenirler diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 19 Haziran 2013; 18:57:58 >

• Birader bak ben de fem in ankara ayağı olan maltepe ye gittim....genel olarak çok kötü değil..ama hocaların abicilik taslamaları bana ters geldi..(öyle hikayeden ben solcuyum falan ayakları çeken biri değilim inan bana) ben sadece öğretmenle öğrenci arasında biraz mesafe olmalı diye düşünüyorum..ve hocalarının birçoğu yüzsüzdü....bir şey daha söylemek istiyorum.....fem ailesinde gerçekten yetersiz hocalarla karşılaşabilirsin..çünkü oranın anlayışına göre bir insan o ailenin içindeyse işinde iyi yada kötü olması çok önemli değildir...sırf o topluluğun üyesi olması ona iş kapısı açar....en azından ankarada böyleydi..ki istanbuldada aynı olduguna eminim çünkü aynılar sadece isim farklı...olumlu yanını da söyliyeyim...gerçekten süper kaliteli öss ye en yakın kalitede ve seviyede piyasadaki en iyi deneme sınavı fem in denemeleridir kesinlikle....çok sınav çözdüm ben ve fem in açık ara önde olduguna şahidim....final fdd oralara git demiyorum..yani onları bilmiyorum çünkü...ama femde durumlar budur diyorum...hakkında hayırlısı olsun inş...

• quote:

Ya Fem'i de düşünüyorum fakat, sonuçta en iyi sınıfta olursan senle çok ilgilenirler diyor. Şimdi o dershaneye fen lisesinden, anadolu liselerinden yığınla öğrenciler geliyor. Benim düz liseyle en iyi sınıfta olmam biraz zor.

Ya böyle değil . Senin aklın mantığın alıyor mu böyler birşeyi. Koskoca dersanede sadece derece sınıfıyla ilgilenmek.

Olayın aslı böyle değil. Dediğim gibi en kötü sınıfta bile hocalar ilgileniyor. Eğer sen hocanın dediklerini takmazsan kendi bildiğini okursan elbet hoca da seni takmaz. Ama sen birazcık uğraştığını göster hocaya emin ol üzerine çok düşerler.
  • 1. kesinlikle FEM'e gitme.FEM'e gideceğine evde çalış daha iyi.bunu 3 sene feme gitmiş biri olarak söylüyorum.
    2.Fen bilimleri bakırköy hakkında pek iyi şeyler duymadım.
    3.Kültür gidilmeyecek kadar saçma bir dersane giden arkadaşlarım memnun değil.

herhangi bir FİNAL dersanesi olabilir gideceğin dersane.Giden arkadaşlarımdan memnun olmayan pek görmedim.
    Hatta damdan düşer gibi dersaneye girip(öğrencisi olmamama rağmen) rehber hocasına birşeyler sordum hayet güleryüzlü bir şekilde davrandı.bana 5-10 dk ayırdı.Tekrar öğrenci olsam direk finale giderim.

ÖSS'de başarılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArkandayIM

quote:

Ya Fem'i de düşünüyorum fakat, sonuçta en iyi sınıfta olursan senle çok ilgilenirler diyor. Şimdi o dershaneye fen lisesinden, anadolu liselerinden yığınla öğrenciler geliyor. Benim düz liseyle en iyi sınıfta olmam biraz zor.

Ya böyle değil . Senin aklın mantığın alıyor mu böyler birşeyi. Koskoca dersanede sadece derece sınıfıyla ilgilenmek.

Olayın aslı böyle değil. Dediğim gibi en kötü sınıfta bile hocalar ilgileniyor. Eğer sen hocanın dediklerini takmazsan kendi bildiğini okursan elbet hoca da seni takmaz. Ama sen birazcık uğraştığını göster hocaya emin ol üzerine çok düşerler.

Sen hangi femde okudun bilmiyorum ama çoğu femde böyle.
    Bakırköy femin TM1 sınıfında okuyordum.Yani bu demek ki bizden daha iyi bir sınıf yok en iyi sınıf benim.
    danışman hoca ne evi aradı ne cep telefonumu aradı ne bişey yaptı ilişkimiz sadece dersaneden dersaneye gelişti.Adama sorsan bu çocuk hangi kitapları bitirmiş hangi testleri çözmüş bilmez.
    Ek olarak adam akıllı fen dersi alamadık kendim kasa kasa hocalardan zorla etüt aldım.
    ama hocaların çoğu bir takmamazlık peşinde TM bu salak bu fen yapamaz bu tavırlarında.
    Sınıfta kime sorarsan sor herkes pişman.
    senenin ortasında dersane değiştirmeyi düşündüm daha ötesi var mı ?

he birde herkesi abi abla yapma peşindeler.
    kız öğrencilere sen ayrıl istanbuldan seni abla evine yrleştirelim aile baskısından da kurtulursun rahat rahat yaşarsın diye porpaganda yapıyorlar.

erkek öğrencilere de abi olma yolunda propaganda yapıyorlar.
    hani şu benle ilgilenmeyen danışman hoca dediğin var ya işte benle ilgilenmeyen o adam işin içine abilik girince saatlerce konuştu konuştu en son benden abi olmayacağını öğrenince bıraktı.

he birde feme gidince hoca senle muhabbet ederken bir lafla konuyu başka yere çeker fettullah muhabbetine girer hoca efendimiz der.
    zamana abone ol der.
    hoca efendimiz 1.000.000 tiraj istiyor der.
    şu kötü bu iyi onu okuma bunu oku der.
    saçmalarda saçmalar seni derslerden soğutur vs vs.
    şu an o kadar soğumuş durumdayım ki dersane ve hocalardan bir daha yüzlerini görmeyeceğim.
    yok tercih yaparken dersaneye git falan umrumda olmaz.

düşün işte fem böyle bir yer bunları yaşamaya katlanırsan git.
    biraz dağınık yazdım kusra bakmayın

• BlackPeac3 %100 haklıdır.......

Bakın sadece şunu söylüyorum....fem de ve o toplulugun dersanelerinde hocalara yada müdüre şöyle 2 seçenek sunsalar.....

1-dersanenizdeki herhangi bir x öğrencisi össden 350puan alacak ama abi olmayacak.....
    2-dersanenizdeki aynı x öğrencisi össden 310puan alacak ama abi olacak....

İnanın hemen hemen hepsi 2. yi seçer....içlerinde 1 i seçecek gerçekten iyi olan hocalar yok mu ellbette var..ama bu sayı benm gittiğimdekinde yaklaşık25 hoca varsa 3tane idi......

Bu anlattığım bence çok ciddi bir olaydır ve çok ciddiyim...iyi düşünün...Hakkınızda hayırlısı olur inşallah....
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim de sanırsam bilmediğim birşey var. Bu abilik/ablalık nedir?
  • quote:

Yorumlarınız için teşekkür ederim de sanırsam bilmediğim birşey var. Bu abilik/ablalık nedir?

cemaat yurtlarında çocukların başında üniversiteye giden elemanlar olur.
    çocukların akıllarını yıkamaya çalışırlar.
    bunlar fem dersanesinde okumuş elemanlardan oluşurlar.
    yurtlarda yaşarlar.
    feto kitaplarını okumaya teşvik ederler,namaz kılmaya zorlarlar.( kimse artistlik yapmasın zorlama yok diye yurtta kaldık biliyoruz.)

ablalarda cemaat tarafından kirası vs vs ödenen evleri vardır.
    kızları ders çalışmaya çağırırlar.
    feto kitapları okuturlar.
    bunlarda dersane öğretmenlerinin kızları veya dersanedeki az sayıda kızdan oluşur.

TEHLİKELİLERDİR! Uzak durman senin için faydalı olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackPeac3

quote:

Yorumlarınız için teşekkür ederim de sanırsam bilmediğim birşey var. Bu abilik/ablalık nedir?

yurtlarda yaşarlar.
    feto kitaplarını okumaya teşvik ederler,namaz kılmaya zorlarlar.( kimse artistlik yapmasın zorlama yok diye yurtta kaldık biliyoruz.)

bunlarda dersane öğretmenlerinin kızları veya dersanedeki az sayıda kızdan oluşur.

Teşekkür ederim. Bir an kafam FEM'e yatıyordu ama sayende caymış oldum.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BlackPeac3

quote:

yurtlarda yaşarlar.

Teşekkür ederim. Bir an kafam FEM'e yatıyordu ama sayende caymış oldum.

Kusura bakma ama sen bu mantıkla üniversiteye sakın gitme. Her nekadar sadece yazısal düşünceler olsada iyi yada kötü bişeye bukadar çabuk ikna olman ve hemen kararlarına etki etmesi senin için hiç iyi bişey değil zannımca. Hala bu etkilenmeye açık yapınla üniversiteye gidersen eğer, ilk gün cemaat evinde kalırsın ikinci gün kollektiflerle takılırsın üçüncü gün başka bi cemaat gelir ona inanırsın ertesi gün bi bakmışsınki bunların hepsinin dışında bi ortamdasın :) sorun burda görüşüne inandığın kesimde yaşaman değil etkiye fazla miktarda açık olman umarın anlamışsındır.

Bukadar kolay etkilenme her düşünceden. Tamam her düşünceye açık ol her fikri süz anla ama kararlarını hepsinin ortak noktası dahilinde ver. Tamam kimine göre fem iyidir fem kötüdür. Kimisine iyi danışman hoca gelmiştir kimisine kötü danışman hoca gelmiştir. Kimisi iyi sınıfta olsa bile ilgilenilmemiştir ama kimisi kötü sınıftan sıyrılıp çıkmıştır. Bunların hepsi tesadüfi şeyler.

Belliki yukarda birilerinin canı yanmış fem dershanesinden. Sebebide apaçık ortada. Yok zorla abi yaparlarmış yok zorla abi yaparlarmış yok tercihlerine şehirdışı yazdırırlarmış. İstemiyosan yaptırtma kardeşim, bukadar basit. Zorla silahmı dayadılar ensenize tercih yaparken yada deli elbisesi giydirip haftalarca abla-abi evindemi tuttular. Ağız torba misali işte :) herkes bildiğiin anlatıyo haliyle.

Kararı vericek olan sensin tabi. Ama sana en büyük tavsiyem arı misali her düşünceden bişeyler çıkarıp ona göre ver kararını.

• Stigmata haddini bil..sen benim hiç bi yerimi hiç bişeye benzetemezsin..terbiyeli ol.....

barman bu konu hakkında sana son kez şunu söylüyorum..bak kardesm elbette senin kararın..ve elbette kimse kafana silah dayamıyor...sana sadece şunu diyorum..fem de hocalar senin derslerini 1saat düşünüyorsa seni gülen cemaatine katmayı,abi yapmayı 5saat düşünür...istersen git fem e gör...
    kaç tane giden tanıdıysam hepsi aynı şeyi söyledi..bende gittim bende şahit oldum aynen anlattığım gibi olduguna....hakkında hayırlısı olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: abuja1

Stigmata haddini bil..sen benim hiç bi yerimi hiç bişeye benzetemezsin..terbiyeli ol.....

barman bu konu hakkında sana son kez şunu söylüyorum..bak kardesm elbette senin kararın..ve elbette kimse kafana silah dayamıyor...sana sadece şunu diyorum..fem de hocalar senin derslerini 1saat düşünüyorsa seni gülen cemaatine katmayı,abi yapmayı 5saat düşünür...istersen git fem e gör...
    kaç tane giden tanıdıysam hepsi aynı şeyi söyledi..bende gittim bende şahit oldum aynen anlattığım gibi olduguna....hakkında hayırlısı olsun...

şaka mı
    adam bana yazıyor sen cevap veriyorsun.
    herneyse.

@stigmata_
    üstteki yazdıklarıma bakarsan zaten bana bunları yaptıklarını benimde böyle şeyleri kabul etmediğimi görürdün.ben sadece barman'a gerçekleri aktarmak istiyorum.
    belki onu etkiliyorumdur ama sonuçta cemaatçi olmadığına göre bunları öğrenmeli..

• Hay Allah ım ne adamlar var ya...

çoğul yazmış..bi daha oku anlamazsan bi daha açıkliim...

ki öyle olmasa bile sana isim mi vermiş üstüme alasım geldi belki sanane..

Ayrıca alıntı yaptığın yazımı bir daha oku..aşağılandığında nasıl cevap vereceğini öğrenmiş olursun....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuja1 -- 1 Temmuz 2009; 23:20:14 >
  • kafanı sakın fem e yatırma birey e git ne olursa olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: abuja1

Stigmata haddini bil..sen benim hiç bi yerimi hiç bişeye benzetemezsin..terbiyeli ol.....

Haddimi biliyim ölemi..

Vah vaah. maydonoz diye buna derim ben..

• o lafları bana da yazdığın ortada...şimdi niye yan çiziyosun..

"Belliki yukarda birilerinin canı yanmış fem dershanesinden. Sebebide apaçık ortada. Yok zorla abi yaparlarmış yok zorla abi yaparlarmış yok tercihlerine şehirdışı yazdırırlarmış. İstemiyosan yaptırtma kardeşim, bukadar basit. Zorla silahmı dayadılar ensenize tercih yaparken yada deli elbisesi giydirip haftalarca abla-abi evindemi tuttular. Ağız torba misali işte :) herkes bildiğiin anlatıyo haliyle."

bu sözleri okuyup üstüme alınmam maydonozluk öyle mi...

seviyene düşersem o maydonozu sana yedirmesini de bilirim...rahat ol....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.