Şimdi Ara

Dershane-okul saatlerim çakısıyor.Açık liseye geçsemmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 7 bin liraya dershaneye yazıldım okuldada lise 4 leri bu yıl öğlenci yaptılar.Simdi öyle olunca dershaneye sadece haftasonu gidebiliyorum ders saatleri cakısıyorAçık liseye geçmeyi düsünüyorum.Şimdi rehber hocamla konusucam,sizdende fikir almak istiyorum.
    Lise 4üm alttan ingilizce dersim var.Açık lisede sınıfta kalma sansı cok mudur cunku okulda kopya falan geçiyoruz ama.
    Açık liseye geçmemi önerirmisiniz sınftan 10 kisi geçti bile.Tecrübeli bilen arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Düz lisemi?
  • Bugun son gun yalniz haberin olsun bende gecicektim sirf anadolu teknik oldugum icin diplomadan dolayi durmaya karar verdim

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanCbn

Arkadaşlar 7 bin liraya dershaneye yazıldım okuldada lise 4 leri bu yıl öğlenci yaptılar.Simdi öyle olunca dershaneye sadece haftasonu gidebiliyorum ders saatleri cakısıyorAçık liseye geçmeyi düsünüyorum.Şimdi rehber hocamla konusucam,sizdende fikir almak istiyorum.
    Lise 4üm alttan ingilizce dersim var.Açık lisede sınıfta kalma sansı cok mudur cunku okulda kopya falan geçiyoruz ama.
    Açık liseye geçmemi önerirmisiniz sınftan 10 kisi geçti bile.Tecrübeli bilen arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.

Dersaneyi sabaha aldirmaya calissan? Obur turlu sabah kalkip calisacagin yok zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Düz lise.

• frood F kullanıcısına yanıt
    Dershanenın sabah programında sayısal var.Sırf haftasonu icin 7 bin lira vermek garibime gidiyor.Bugunde açık lise icin son gun diyorlar ama uzatırlar heralde.

• FurkanCbn kullanıcısına yanıt
    Okul iyi değilse çıkın hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben gectım acıga, bugun son gun gecıceksen acele et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir dershaneye 7 bin lira kösülsem kendime ait sınıf açtırır birebir özel ders verdiririm istediğim vakitte :)
  • kardeşim bu sene kazanmayı göze koyduysan arkadaş ortamı çok kafa yoruyor. sosyal çevreyi öldürmen gerekecek anlıycağın başka türlü adam akıllı çalışamazsın
  • Acik lise yeni kayit suresi uzatildi arkadaslar

• Emin misiniz ?

• Aol.com a bal uzatılmıs mı dıye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zamana kadar uzadı?

• acik lisenin facebook sitesinde duyurdular.https://m.facebook.com/?_rdr#!/mebaol

• Bende 4800 liraya yazıldım.Anadolu Teknik Lisesine gidiyorum beş para etmez okul.Ne teknik bilgi anlamından ne akademik bilgi anlamından.Bu konuyu ailemle an az 25 defa konuştum bir sonuca varamadık validem açık liseye yazıldı bugün son gündü bana izin vermiyorlar git okuluna diyorlar

Eğer uzatıldıysa yarın dershanedeki rehberlik hocasıyla bir konuşayım.

@MatreV;

İmzan çok dokunaklıKölelerden farkımız yok.İşin kötü yanı hayatımızı en erken 24-25 yaşında kontrol edebiliyoruz.(Öncesinde sağolsunlar ailemiz yönetiyor hayatımızı) O yaştan sonrada zaten iş işten geçiyor

• Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Valla ne desenız haklısınız.Aslında benim üni gibi bir istegim yok ailem zorluyor yönetiyor beni.Kazanamayacagımı biliyorum cunku hic calısmıyorum hiç birsey anlamıyorum.Ama onlar yönetiyor işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanCbn

Valla ne desenız haklısınız.Aslında benim üni gibi bir istegim yok ailem zorluyor yönetiyor beni.Kazanamayacagımı biliyorum cunku hic calısmıyorum hiç birsey anlamıyorum.Ama onlar yönetiyor işte.

Ben artık neyse şu bitsin bu bitsin sonra özgürüm demekten bıktım. Ben dershaneye isteyerek gittim. Hem matematik, fizik, geometri öğrenmek için hemde karı kızlı iyi ortamlarda bulunabilmek için gidiyorum. Bunların sonucunda da eğer o zamana kadar bir proje, fikir ile büyük bir başarı yakalayıp özel iyi bir üniversiteye sadece bilgi öğrenme ve eğlenme amacıyla, gelecek kaygısı olmadan gitmeyi istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 12 Eylül 2014; 23:40:42 >
  • çıkarsan avantajlı olursun gecen sene bizim arkadaş öle yaptı iyi puanlar aldı ama okul kötüyse çık iyiyse kal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.