Şimdi Ara

Dershane mi kütüphane mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
2.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk mezun senem ve sayısal 37kdan mezuna bırakıyorum. Temelim iyi, sizce hangisini tercih etmeliyim? Yorumlarınızı ve örneklerinizi bekliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hangi şehirdesin? bursadaysan beşevlerdeki fen bilimlerine sakın gitme. hatta hiç dersaneye gitme kütüphanede çalış. ben de 28kdan bıraktım kütüphanede çalışacam bu yıl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam denizlideyim. Bende aynı düşüncedeyim.

• Kütüphane derim.
    Bir sene dershaneye gittim bir sene evde hazırlandım ikisini de tecrübe ettim kesinlikle kütüphane yakınlarda kütüphane olsa giderdim de otobüs çekilmezdi.

• Eğer konu eksiğin çok yoksa ki anladığım kadarıyla öyle. Kütüphanede daha çok verim alacağını düşünüyorum. Dershaneler bana kalırsa bir tek konu eksiğin varsa onu kapamanda yardım ediyor öteki türlü denemeleri, soru çözümlerini bir şekilde kendin de halledebilirsin kütüphaneye giderek.
  • Hocam ben de aynı ikilemdeyim ama kütüphaneye gidip 2 3 ay sonra gevşersem diye korkuyorum

• Başka bir arkadaşa yazmıştım sana da atayım

Ben mezunken gitmiştim.33kdan kalmıştım 27kya çekebildim sadece.Dersane ilk 50k daki adama bir şey katmıyor.İlk 50kdaki adamın bu saaten sonra yapacağı şey,kendi disiplinini kurup köpek gibi çalışması.Bunu dersanede ilk aylarda farkeden adamlar vardı.Bunlar derslere gelmemeye başladı.Sadece haftada bir denemeye geldiler.Ve bu adamlar sınavda herkesten yüksek yaptı.

Evde çalışırken dikkat etmen gereken şey şu,kendini komple eve kapatma.Her gün yarım saat bi yürüyüşe çık.Arkadaşların varsa arada takıl.Kendini komple eve kapatırsan bunalırsın,kendini sorgularsın ve çalışmazsın.Sabahları da erken kalkmalısın.Yani kendi disiplinini kurup çalışmanı yapman lazım.50kdaki adama dışardan fazla bir yardım yapamazsın artık.

Ama bir yerle anlaş ve haftalık denemelere git.Bir de çözümlü kitapları tercih edersen yapamadıklarını daha rahat halledersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kütüphane mi ev mi ?[MEZUN]
    8 yıl önce açıldı
    Yazda ygs mi yoksa lys mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ev

• Ev veya kütüphane

• Tavsiyeleriniz için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Gollume

Kütüphane derim.
    Bir sene dershaneye gittim bir sene evde hazırlandım ikisini de tecrübe ettim kesinlikle kütüphane yakınlarda kütüphane olsa giderdim de otobüs çekilmezdi.
    Benim de kütüphane uzak ve zaten otobüste ayakta gidene kadar yoruluyorum. Mezunum ve evde hazırlanıp çok sıkıldığım günler kütüphaneye gitmeyi düşünüyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum.

• 27k dan bırakıyorum konu eksiğim falan yok fakat dershane çünkü dershane bir popülasyon demek kütüphanede öyle, sene içinde ikisinide kullanacağım. Bence yorumlarda ki herkeste ki sebepler deneyimlenmediği için sığ kalacaktır. Günde 12 saat çalışmıcaksın sohbet etmek istediğin bu işler hakkında konuşmak istediğin anlar olucak. İyi bir dershanede iyi hocalardan alacağın yardımlarıda unutmamak gerekir. En kötü gidersin kafan dağılır ama tercih edeceksen kesinlikle dershanede çalışanların çoğunlukta olduğu başarılı öğrencilerden oluşan bi ortam olmalı.
  • kutuphane. dersane mezunsan gereksiz.

• En iyisini yapıyorsunuz hocam
    Geceleri yürüyüşe çıkmanızı tavsiye ederim ama

• Arkadaşım 37 den bıraktı. 11 k yaptı. Beraber çalıştık, ben de 48 den 22 ye çektim. Günde 5 saat çalışıyorduk kütüphanede (haftasonu hariç). Az bir çalışma ile bunu yaptık yani. Kütüphane derim o yüzden

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.