Şimdi Ara

dershane mi internette ders videolarımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sosyalleşeyim biraz insan yüzü göreyim diyorsan dersanenin biriyle sadece deneme girme koşuluyla ucuza anlaşabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dersanelere b*k atan çok da katılmıyorum kesinlikle siz kullanmayı bikmiyorsunuz. İstediğiniz zaman soru çözümünü de sömürürsünüz birebiri de. Deneme için illa dersane kaydı gerekmez onu saymıyorum ama sadece video bana hitap eden bir şey değil. Karşımda biri olup tartışıp farklı şeylere kafa yormak isterim sadece çözümlü kaynaklara bağlı kalmak istemem. O çözüm de anlaşılmıyor bazen veya benim aklıma başka biley takılıyor bırda hoca devreye girer. Hocaları iyi bi yere giderseniz videoya on basar ama dandik yerlere para bayılıp sonra dersane kötü demeye gerek yok. Ben bazen bir hafta gitmediğim okuyor derslere girmiyorum zaten ama hocalarla fikir alışverişi çalışma düzeni olsun vs yardımcı oluyorlar. Veya bana farklı noktaları gösteriyorlar. İyi hoca her zaman iyidir diye düşünüyorum

• flygnç kullanıcısına yanıt
    dostum kime sorduysam herkes aynı düşüncede memnun degil eski seferli işini yapan hocalar çok az hoca ders de candy ruhs oynuyor sen memnun olabilirsin bnde memnun degilim 7,000 lira verdim oda tanıdık oldugum için asil fiyatı 20,000 lira miş. Ne oldu bnde hata yokmu dershane nekadar hata varsa okadarda bende var nedense tanidiğim butun hocalar int video izlemeyin diye millete baskı yaptırdılar intteki hocalar emek hırsızılarmiş lafa bak ben ise anlamadiğim konu int izlediğim zaman anliyordum buldugum sehir deki en iyi dershaneydi ( SÖZDE )
  • bymuto kullanıcısına yanıt
    Şaşırdım neye göre en iyi? 20bine dersane olmaz allah aşkına o para verilmez yani vereni de anlamam maksimum lise müfredatı o kadar etmez. Çok ilginç geldi hem 7k verip hem bu kafada hocalar. Ben 4.5k ya yazıldım hocalar çok iyi rica edersin konu anlatır istersin sorunu çözer ve ordalar hep yani soru çözüm saatlerinde falan. Özellikle öğretmek için çabalayan zor detay şeyler gösteren hocalar ar aksine mesela benim biyolojim bana yputube kanalı falan öneriyordu. Bence sorun sen de değil ama o dersaneye o kadar prim verenlerde

• bymuto kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer evde disiplini sağlar, kopmam, vazgeçmem derseniz dershaneye 10 basar internetteki dersler. Ama dediğim gibi çok iyi disiplin sağlanmalı. Eğer mezuna kalmanız kesin ise şu an lys çalışmayı bırakmayın, öğrenin konuları altyapınız olsun. Sınava doğru 1-1.5 ay ara verirsiniz. Yeni sene başlamadan 1.5-2 ay önce çalışmaya başlayın bana kalırsa.

• flygnç kullanıcısına yanıt
    valla veriyordı dediğim gibi şerefiyle işin yapan hocalara saygım sonsuz fakat sayıları baya azaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxJinx

Mezun olunca dershaneye gitmede gör _____nin ______ni

Bunlar seni anlamazlar hocam.Dershanenin faydası eğitim değildir.Evde hazırlansınlar görsünler.Buradakilerin dediğini bende diyordum.Lan farkına vardım okuyacağım ben.Yemişim yalnızlığını okumak gibisi var mı lan günde 12 saat çalışacağım diyordum.Aralıktan sonra günde yarım saate düştü çalışmam.İçtiğim sigaranın haddi hesabı yok.Dershaneye gitmeyen adam psikolojik çöküntü yaşar.Aksini iddaa eden varsa buyursun görsün.Denemek bedava

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamsınDrogba -- 15 Nisan 2017; 0:0:3 >
  • AdamsınDrogba kullanıcısına yanıt
    bu sene tek hazırlanacam sonuçda atcam buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iamgroot

mezunum dershaneye 6k para verdim geçirdğim her saniye için pişmanlık duyuyorum boş yapma yürü hadi

Hocam arkadaşa boşuna çıkışmışsınız.Ben dershaneyede gittim evde de hazırlandım.İnsan yalnız hazırlanınca anlıyor bazı şeyleri.Evde hazırlandım bu sene ekimden sonra doğru düzgün çalışamadım.Hadi onu geç şuan saçlarımın yarısı döküldü stresten.Evde hazırlanmak eşittir psikolojik çöküntü.Evde hazırlanıp akşama kadar ders çalışabilen adama coooook büyük saygım var.

• quote:

Orijinalden alıntı: bymuto

bu sene tek hazırlanacam sonuçda atcam buraya

Şuanda suratınızı ve saçlarınızı candy cam olmadan ana kameradan filtresiz bir şekilde çekin.Lysden sonra bir de saçlarınızı ve suratınızı çekin.Bir sene sonra da bu mesajı uplayın değişimi görmeyi çok isterdim.

yaş kaç ?
  • Dershaneye sakin gencler sakin anlatilan hicbirders kimya ozelden umut onculden selin hoca dan br den hgden kaliteli degil

• quote:

Orijinalden alıntı: bymuto

yaş kaç ?

20

• quote:

Orijinalden alıntı: meb1907

Çözülemeyen sorular ne olacak bide yalnızlık var seneye okul yok delirmezsem evde çalışırım ama delirme ihtimalim var.

Kütüphaneye gidebilirsin dostum. Belediyelerin Kültür Merkezlerinde kütüphane olur. Evde sen duvara bakarsın duvar sana. Kütüphanede en azından kafanı kaldırdığın zaman çalışanları görünce azim gelir. Ben öyle yaptım en azından bu sene :)

• evde disiplin sağlayabileceğinize inanıyorsanız dershane şart değil. ne gittiğim dershanelerde ne de okulumda umut öncül yada behzat rasuli kalitesinde öğretmen görmedim. bunun dışında piyasada bir sürü çözümlü soru bankası mevcut. yani evde hazırlanmak için şartlar yeterli.

tabi bir de dershaneye gitmekle dershaneden faydalanmak farklı şeyler bana kalırsa. sadece derslere girip çıkacaksanız dediğim gibi umut öncül'den iyisini bulmanız zor. ancak birebir ders alacak, soru çözümlerine katılacaksanız gitmekte fayda var.

ben üşengeç ve sabırsız bir insanım mesela. amaaaan ne koşucam hocaların peşinden falan diyordum. o yüzden çok anlamlı gelmiyor kendim için. ama başkası dershanenin bütün nimetlerinden faydalanabilir. özetle ölçün, biçin, tartın ona göre karar verin. tamamen çöp demek anlamsız olan kişide bitiyor.

1 aydır gitmiyorum dershaneye verdiğim para bile üzmedi çünkü evde baya verim alıyorum demekki kişiden kişiye değişiyor ben o arkadaşa üslubundan dolayı öyle çıkıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: darth hede

evde disiplin sağlayabileceğinize inanıyorsanız dershane şart değil. ne gittiğim dershanelerde ne de okulumda umut öncül yada behzat rasuli kalitesinde öğretmen görmedim. bunun dışında piyasada bir sürü çözümlü soru bankası mevcut. yani evde hazırlanmak için şartlar yeterli.

tabi bir de dershaneye gitmekle dershaneden faydalanmak farklı şeyler bana kalırsa. sadece derslere girip çıkacaksanız dediğim gibi umut öncül'den iyisini bulmanız zor. ancak birebir ders alacak, soru çözümlerine katılacaksanız gitmekte fayda var.

ben üşengeç ve sabırsız bir insanım mesela. amaaaan ne koşucam hocaların peşinden falan diyordum. o yüzden çok anlamlı gelmiyor kendim için. ama başkası dershanenin bütün nimetlerinden faydalanabilir. özetle ölçün, biçin, tartın ona göre karar verin. tamamen çöp demek anlamsız olan kişide bitiyor.

Evde hazırlanmak dershaneden 10 kat daha iyi ve faydalı.Fakat evdeki yalnızlık hissi ile başa çıkmak zor.Bu laf olsun diye söylenecek bir şey değil.Mutlaka düzenli olarak görüşeceğiniz arkadaşlarınız olsun.Yada spora falan mutlaka gidin.Bakın biraz olsun sosyal ve aktif bir hayatınız varsa ve evde hazırlanacaksanız intihar bile edebilirsiniz şaka değil bu.Aman diyeyim gençler dershaneye git miyorsanız mutlaka görüşecek arkadaşlarınız olsun düzenli.Yoksa eğer spora gidin.Bakın yüzde yüz gidin.Dershaneye giden adam 4 duvar arasında yaşayanları anlayamaz.Ben 8 ay babannemde kaldım orada hazırlandım ve kendisi yalnız yaşıyordu.Yaşadığım günleri bir ben bilirim.Ben spora gitmedim.Yaşımda nispeten büyük olduğu için arkadaşım da yoktu bu sene.20 yaşındayım tüm arkadaşlarım üniye gitti kimse kalmadı.Vallahi intiharı bile düşündüm.Herkesde aynı etkiyi yaratmayabilir.Lakin biraz sosyal olan bir insan evde yapamaz.

• Düzenli çalışabileceğine inanıyosanız ev derim. Ben geçen sene mf4 38kdan bırakmıştım. Bu sene ysg1 3754 geldi. Tamamen kendim çalıştım. Özel ders veya dersane yok.
  • neroXIII kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz garip gelebilir ama öyle toplu bir şekilde ders çalışırken bile benim dikkatim çok kolay dağılıyor.Mesela bu sene,sene başından beri çalışmamıza izin verilen derslerde bile doğru düzgün çalışamadım çalışamayınca da işte mezun yolları göründü gibi.
  • XxJinx X kullanıcısına yanıt
    sen bahsettiğin kişiler çevresi olan kişiler 2 senedir ne ark ım ne sevgilim var adam çalişmam 30 dk kadar düştü demiş neden dişarda oldugu için mi acaba kendini bilen güvenen bir insan başarır dershane git çogu dersi kaynatiyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.