Şimdi Ara

dershane mi internette ders videolarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba gecen sene üni hazırlık için bir dershana yazıldım ygs sonuç kötu geldi bu sene tek başima çalişmayı düşünüyorum sizce dershane mi internet'te ders videolarımı ve neden ?

• Dershanelerin alayı çöp evde çalışmak kesinlikle daha iyi sabah yine erkenden kalkıp derse başlayacaksan tabiki 12 de kalkan angutlar için geçerli değil bu durum
  • ev
  • Iamgroot kullanıcısına yanıt
    bende öyle düşüyorum alayı çöp + zaman israfıda bonusu oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymuto -- 14 Nisan 2017; 18:19:3 >
  • Dershane zaman kaybı. Zaten artık eski rekabet ortamı da yok dershanelerde, hocalar desen internettekiler dershanedekilerden tabi ki daha iyi tek sıkıntı yapamadığın soruları çözdürmek olabilir o konuda da mümkün olabildiğince çözümlü kitaplar alıp bir şekilde halletmeye çalışıyorum, hiç olmadı buraya da atanlar oluyor.
  • Çözülemeyen sorular ne olacak bide yalnızlık var seneye okul yok delirmezsem evde çalışırım ama delirme ihtimalim var.
  • meb1907 kullanıcısına yanıt
    Delirmeye vakit kalmıyor zaten konular bile anca yetişiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    deneme vs meb ders kitapları
    5 yıl önce açıldı
    Özel Ders mi Dershane mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pearlie kullanıcısına yanıt
    Hocam mezunsunuz zaman bol o nasıl oluyor ?
  • elim baya çözümlü kaynak var +
  • meb1907 kullanıcısına yanıt
    Öyle gibi geliyor da birşeylerle geçiyor işte zaman ben de çok anlayamıyorum.
  • Arkadaşlar kimyadan kimi izliyorsunuz? Kimyaözel izlerken çok sıkıldım ben ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FADFAC52A -- 14 Nisan 2017; 20:19:44 >
  • hocalara geldik iyi anlatiyor
  • Yahu ben mezunum ve dershaneye gidiyorum.İnanın güne 6 7 saat eksik başlıyorum.Mat geo dinlemek için gidiyorum e onda da integral hariç hepsini anlayarak yapabilirim.Eğer tm iseniz kesinlikle mezun yılınızda dersaneye gitmeyin sonra demedi demeyin.Moralim çok bozuk vay efenim yalnızlıktan olecem geberecem falan filannn....Geçin bunları gittiğiniz yerde mezun psikolojisiyle herkesin kafası soru bankalarında oluyor ki oyle de olması gerekir e şen şakrak ortam olursa o daha kotu derse veremezsiniz kendinizi.Ozetle mf değilseniz gitmeyin tek iyi yani dersanenin soru çozmesi ama artık o da cazibesini kaybetti.Çunku her yerde her kitabın çözümü var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartal1363 kullanıcısına yanıt
    mf ciyim gecen sene gittim boşa 1 sene gecti yok yanlızım filan veya ona benzer kelime diyecek biri değilim bişeylerin farkına vardım isterse 4-5 yılımı yesin okuyacam okumanın yaşi yok!
  • bymuto kullanıcısına yanıt
    Hocam siz 3.yılamı kalmak istiyorsunuz tam anlamadım

hayır dostum okumaktan vazgecmiycem isterse 3-4 yıl sonra kazanim sıkıntı almıyorum gördum hayatı arkadaş ortamı boş kız da öyle eğitim ise ögrendikçe öğrenisim geliyor yani beynim eğitime aç
  • İnanan insan düzenli çalışana insana dershane hiç gerekmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymuto

hayır dostum okumaktan vazgecmiycem isterse 3-4 yıl sonra kazanim sıkıntı almıyorum gördum hayatı arkadaş ortamı boş kız da öyle eğitim ise ögrendikçe öğrenisim geliyor yani beynim eğitime aç

Hocam okuma hevesiniz hoşuma gitti ancak bana eğitim durumunuzu söyleyebilir misiniz ? 😁 Yani şu an mezun musunuz 12 mi ya da .... Gibi onu merak ettim

mezunum yaş 26 bazı sebeblerden dolayı açik liseyi bitirdim
  • XxJinx X kullanıcısına yanıt
    mezunum dershaneye 6k para verdim geçirdğim her saniye için pişmanlık duyuyorum boş yapma yürü hadi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.